嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺& I4 s+ f$ z  o) |0 g

: t' k' X5 }( F7 G2 S! P/ I8 ^[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size0 z) z, R3 Y# H$ J  Z' Q
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
% S, _' u" U; ?+ q. {- i' Shttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!  y' V* c# w9 H# [1 w

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
/ U5 Z0 k, [  p; D6 f唔好睇小佢平價棉料兼 one size
& C* j2 |& s2 A好蝦人著的
; Z0 V  i1 u4 ~7 f其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
3 _: A5 t& q" v' G" y4 O) B8 ~# \; ?我外出也穿長桾
9 p4 b) S0 U5 |: u5 h% ]) Fhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
* g1 r1 E' Y. n% X你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗9 M/ ?+ A6 _  P' G

5 }4 D2 {( g) u, ^: Z[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
! a# _- ?- e" M4 @9 O' ?6 D0 r; }$ U; b& ^* ]
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
6 D; s& B1 v7 j

8 h; q( m0 J  i4 F. z2 s( d& {- \有外出穿上,比穿短裙方便0 p- V: K$ t% ]- U& X
看看本小姐短裙& i% t# y/ B6 U3 S0 A, N: U

8 o( R3 r4 _' m7 R7 C$ C[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
1 l  j/ f! ^4 L9 m1 ^, C4 X. _( B9 B- V) F' d

- V+ h- ?" U: X6 H+ w- L有外出穿上,比穿短裙方便! l6 j& k: |. k5 O( \
看看本小姐短裙
- m/ y% B+ v8 J) ^; ~/ q) e' z7 j有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
) ^2 E' b1 [: t8 s- U$ |7 j* i7 ~' [5 e$ }# t$ A6 `
有啲三級喎
% b/ g' R/ x; x
$ W- d2 b: S) S3 X8 e; `
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得. d/ M; y5 R* N
. u, P+ z0 L, j2 |3 j2 D8 g
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
3 Y4 ?' s* H; p6 i) Q* h8 ~0 ?! o長裙遮腳,唔剃毛都得
6 S) n' H7 `$ m7 y: _5 Y6 L2 {& @
' B* [6 D' l& T0 w但好難著得好睇
/ _% a, r; A1 H0 q2 }8 b$ o! `! g9 y5 p
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表     \/ O, U! z# o7 m& \
棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
1 j7 F$ Z; Q: D" o所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型