嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺. O' j$ l/ Q! Q2 j* l' d! r
2 e* _& `0 f/ r& K; H* `
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
" S& G0 T- t- E9 E) V. m好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
: _' @+ \0 o, t0 W* ?$ o: Fhttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!
0 U# s  M9 l) \3 z4 _3 ^" _( n

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   ! E. w' P6 a! X0 U* U
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
0 |2 W+ s2 H4 x/ W, k好蝦人著的
/ h7 `9 u8 H: |) {/ v
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
6 _# h$ w2 a: z/ J我外出也穿長桾$ D  l. v3 x4 {% B
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
. a3 w: F  H" u
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗$ ]" }2 v& |* L% L! [0 S7 e

/ {1 W3 y6 d1 U# ?0 D[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   / m- Z7 {( |/ }: {$ p

+ d2 f$ I# r3 S) H% x$ b  d你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
4 o2 X# c4 E* ?
  i" U/ _6 B; {; y# r有外出穿上,比穿短裙方便2 M* x$ _; ^9 o4 Y
看看本小姐短裙
3 Z) e9 F4 N" @+ a& N
5 }; l/ r- J% T! V7 \$ h[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
$ `2 e  r$ j. K7 F1 Q& b$ j+ h1 J" g% y; ?1 N% a5 V; f3 S

2 m3 ]8 V6 m; _9 R3 {& O) s有外出穿上,比穿短裙方便- x+ x- k% s6 r6 ]. P+ ?$ E
看看本小姐短裙
/ x2 s+ k6 a. |3 v2 q7 D0 M
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   
3 P6 I) P. {; d! p: z- ?+ W2 w5 {) y5 }& P+ f
有啲三級喎
3 L) F/ J1 `6 J5 A. C4 a9 o

/ l3 J& e$ Q5 ?9 N- {& x, k想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
) a7 Z/ ^' ~  d6 b5 q% ]+ V
+ M) X3 R- u! o但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   3 I5 S0 D# t, G9 |. I
長裙遮腳,唔剃毛都得8 ]. H! E0 S* d5 R
  j. y. s0 }3 a, ]9 s& S. |7 |
但好難著得好睇
1 F! {3 w: |' n
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
, @7 Z% x8 T0 [3 z棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
; {& Z2 f3 d# N. J: t
所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型