嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺
3 ^; N$ b+ T- }. y; k0 E5 p0 t6 a1 s- g9 q: _! L
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size) o; j2 x/ @/ K
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾  {+ U4 S9 y3 @6 U
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!- D8 M; k8 [! U- A* ]5 i- X9 O) E

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   
7 M# c3 ]! x: J/ F唔好睇小佢平價棉料兼 one size
. z: x! @0 Z! g* S: J好蝦人著的
4 d; @$ x7 ~' _' C$ O9 H, x
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   ! n/ q; B/ [, x0 p8 G: W: @( K  J
我外出也穿長桾
2 i# J" ?4 v0 Whttps://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
4 }5 w) _0 z+ K  o. C. O你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗! g* }! L) b0 K$ }8 y& J

+ d5 T9 q: s5 Q6 E[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
1 w& J7 U3 z9 ^, u4 G& f7 n! N' @0 l" p+ ?
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
+ k$ m) L- b% Z! j) L4 }' ~' N( Y& w$ q' D7 Y" ]! v
有外出穿上,比穿短裙方便8 ?+ L8 v8 d, a/ O. m
看看本小姐短裙* e. V  X/ y8 P" T# g8 i& G, Z

. n# t6 M2 U. i! V; s  {[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   
$ n* w, C! X$ B; w
# f& ^* b8 `/ _1 ]% e4 V" Z, p
, S$ c* {! p* y& k2 I有外出穿上,比穿短裙方便
# {# {* x7 N# a- z$ z8 c看看本小姐短裙
* P: z6 u8 u5 Y! f8 B1 v
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表     s3 W# R9 N- r6 C) M. {
- T- H. l5 c2 W7 T/ b
有啲三級喎
0 Z+ u. Q, t# w3 ^
8 [2 O) W  U) z# ~+ X, z0 n0 r
想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
4 ~7 Q  Q. U" [$ C6 U1 p
  V) {  C9 I& l( b, t  h' \. {但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
* y7 C7 j9 W  W長裙遮腳,唔剃毛都得
& ^  q, W9 a3 K: r; z5 x
) Y# {$ d: h3 z8 h6 N5 e/ h9 M但好難著得好睇
2 D/ S: {" N; f
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   ; F7 K* g" d3 E' u# v
棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
/ e/ V$ ?- ]8 Q所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型