嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺
4 N! e* }) Q2 p# b% G" e) |
! d2 E6 J0 l# R, u# \; z8 E. p[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size. Q& D, R. g  }" ?9 J; S
好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾7 t3 [* k/ v5 [% d! B
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!4 l6 }' X  c$ T5 H4 _8 K& s; f

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   2 g9 E/ E+ [% k7 q( l3 a
唔好睇小佢平價棉料兼 one size/ N  n; _3 M/ t
好蝦人著的
: |$ m& \  C2 f" k6 X+ f
其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   * z) V: b9 p" b* M' {
我外出也穿長桾. B2 Y3 P0 N8 H- e2 D
https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
' D; M* W, M: w% ^+ |" k- P- N
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
, P4 `5 S2 ~6 W' g% u* g- l
/ W3 b5 N. c1 v6 X[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-3-14 18:42 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
' w$ [$ o- |. K/ c- Q  w) s
9 A1 q% E: o3 t你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
" T6 M& X4 }# o; i/ w9 }: \
" P/ R$ ]1 ?  `! c" R0 g) u9 h有外出穿上,比穿短裙方便
+ I/ ]" ~7 b8 c% [" M看看本小姐短裙7 B1 ~6 u( @3 l( F9 ~
8 ]. ^7 Z% L+ I6 |) J" k: T0 f: S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   8 d8 G0 @8 z9 A9 @1 H

) B7 n* n: x- t1 y7 d+ T' o& R! F: w- }1 v! H; Q! {/ |
有外出穿上,比穿短裙方便
* @8 k6 d! T6 q2 Q/ N$ E5 w看看本小姐短裙
! P& C8 X5 Z1 Z3 g! Y0 U7 a  I5 J有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   6 M' |) ]: E  j% [: A* X' Y+ Z/ B

2 z% t& g2 e4 }; r2 \有啲三級喎
1 {$ ?0 I+ u9 @: y& t+ K" [( `
/ j8 l* n& H/ n3 c, X想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得
0 g- ?6 n' Y; e( y  U6 M; ^- ^; F! I+ Z3 v& j% ^* r3 K, I
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   1 q- j! m5 Y! m+ k
長裙遮腳,唔剃毛都得2 Y: o/ r9 {( M: a, A0 I* v

5 F5 a/ g9 J7 _+ y9 o; B0 K但好難著得好睇
3 Z3 f+ V6 J% ]$ y/ }; t不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   
2 S  H# r! h. t棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
- u8 k% r9 S- {8 h) S所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型