嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

做左下身手術

做左下身手術

如果已經做左下身手術,唔去轉身份證會有問題?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果唔想轉用女性身份生活9 H* C& h4 g/ I- }. n
點解要做下身手術?

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-5-24 11:04 發表   
' o( A+ r- ?2 b+ C$ J# r如果已經做左下身手術,唔去轉身份證會有問題?
' i2 T. ]; [; y' l& X: O9 |
$ m; h1 R/ V6 [$ m/ h無 , 轉唔轉 , 按個人意願及所需

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-5-24 14:23 發表   ' X9 U, r9 w6 `# S0 l+ Q- M1 h
如果唔想轉用女性身份生活
9 G+ ~. w/ V9 ?. C1 D' ~* k點解要做下身手術?
, g7 i4 U- e" ?3 Z; R3 v) P  t8 U6 ~5 Y8 }+ u
生活同身份係兩樣野

女人樣,著男裝入男廁,冇做成恐慌,就算喳女性身份證,都冇事
* h' G6 z( G" K. |/ ]! w2 ]' d) J8 k) T# ~  u, A  T0 |* X
男人樣,著女裝入女廁,做成恐慌,若喳男性身份證,就有事
9 Z: H+ h. {$ G6 h* g  m& w
# j$ a2 P3 P: H1 L" h  ?- ?哩個時候只有自揭下體證明係冇既,先可解救
/ h% k+ G4 q! W  [1 M$ ^  O$ P, S2 R( V

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-5-24 16:00 發表   6 C& k* A* T4 }) i& b; D
9 f3 A8 Q* X6 S
2 x2 C, u; Z$ R0 G0 {3 P+ ^; {+ r8 D
生活同身份係兩樣野
. s, f8 K2 c3 H" X* Q  n( A
不如俾樓主講下佢點解要做手術先啦

如果以做下身手術,無論是單純摘除睪丸還是做srs手術,都會因為無法在分泌缺乏男性荷爾蒙,加上你的醫生應該會給你開女性荷爾蒙補充,所以你的長相跟外貌都會慢慢改變,
# }! R9 \' g5 z+ a' h5 p( C7 c! V; W( }; ^& I
如果不換證件,那久了你的實際外貌跟原本證件男人照會大有不同會出大問題的,不管是生活跟工作,乃至於護照,都可能無法辦理哦!7 f, j+ `8 s+ m  C( E( f
+ [* x0 U! h1 f
如果都做手術了,身份證還是換肋比較好,畢竟生活還是要過的

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-5-25 10:42 發表   - \  w7 O9 ?: Z! i: p

( s$ [. N# I, H) L, m不如俾樓主講下佢點解要做手術先啦
/ M& d4 g  T1 M7 @% Z% w$ U$ n6 {. Z  X
因為唔想要...所以...

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-11-15 12:34 發表   
7 ]9 i2 U3 x3 x3 |, A7 M+ w% |7 ~

' q1 y- }2 ]6 Q2 z8 L因為唔想要...所以...
1 C% `) m4 y  t) t
可唔可以講下冇左jj 之後感覺?

真係唔知
( ~- I4 D" D9 i  |8 F只係知好多人想轉都冇得轉

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-16 12:22 發表   9 p* _' u7 t% L0 @% r7 C: _; `

, c: `& ?& l" ^3 [# g可唔可以講下冇左jj 之後感覺?
2 a' f5 J$ v6 s5 c
初頭感覺比較好,但耐左就不是太好。

引用:
原帖由 Ting02694 於 2023-11-18 23:34 發表   & m% j8 Y# `& t* A( P' ^+ P9 K) G

; \7 \0 D$ W  n. b# n4 z4 r% j初頭感覺比較好,但耐左就不是太好。
; X6 \1 |% }; r% ?5 V
咁呢種感覺你指既係軀體(慾望)上的,定係一般生活上做了女的身份?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-16 12:22 發表   
5 Q2 K: k) i! b8 j9 _1 i$ f, S3 m  j
可唔可以講下冇左jj 之後感覺?
9 a& q4 L, m+ \' B! G& R4 m
  d) |* G  a: v0 p3 t底褲可以拉到好上
0 b' p3 ]( m' y% W* Q& B; ^9 Q1 A& E
尿道變短,更難忍尿
) b  g$ M$ k1 S
9 G/ v' L9 e1 n: n同埋有時會不自覺合攏雙腳,以前有J 時候好難會咁& ~! n0 g2 ^! u2 I1 j+ E

9 x( {6 w$ S9 Q有性欲果陣其實都有少少充血既感覺,但已經變成好細既一粒…
, |( N8 O9 _/ ]9 Y0 F有少少有心無力既感覺,但想起已經變成女仔既陰蒂會更興奮

(被)插入的感覺呢?

回復 14# mieo31meo 的帖子

後門試

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-24 09:48 發表   
5 E& W9 M& ~- ~! ]' E(被)插入的感覺呢?
& @" g) Y4 |9 ~7 J( @6 c' m
3 e" f( X$ Z& ?; \; n1 v
乾痛,肉摩擦肉既感覺6 E- {( L& Y. t, v# B& V
需要加好多潤滑液先得
( L- x6 A6 H9 C. c4 W我覺得好難單單靠陰道會有快感
/ Z/ J! G; j( K3 f* V( T* g
2 X3 |- C0 h* L. T. Q雖然唔會懷孕,但有少少抗拒内射
# M$ F4 _2 ^% c* F$ R可能同以前唔好既經歷有關
# s. v3 F# d( W* n: O- l覺得對方D 精入左去唔知會做乜…

謝謝姊姊現身說法,呢度最欠的就是肯講自己(變性和做女感覺)經歷的過來人;你說的一定會比其他人好好參考
3 l6 m" a/ O2 C' i不妨再講多啲做了女以後的生活感受,邊方面有冇好左壞左等. F3 c* e% U; S# {" y
你講既野會幫到好多人       ) ~- W; C- R8 i4 C* w! A' k

比如,有冇試過俾人睇出你原來性別,有冇試過同真女相處尷尬情況?

在交友app内就試過

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-11-25 09:35 發表   : ^- Y$ L. M9 x) z/ g1 i
比如,有冇試過俾人睇出你原來性別,有冇試過同真女相處尷尬情況?
9 _( w: g$ o- k
% ]( Q4 L1 ]; i0 a; B好多方面都掩飾唔到,例如手太大,腰粗同埋膝頭唔夠圓潤
# b8 M8 t: o& c/ A2 ]% x面部線條都可以靠整容,手呢D無辦法
; N! {9 y1 l4 B: T7 |, j# X好羡慕細細個就食糖或者天賦黨,  _0 M2 l: r7 G; ~
可以係青春期盡量減低男性特征
4 Z9 O# p& R+ g  t6 {4 b0 }3 ]$ ?  i6 `; a
同真女相處有啊,有做過朋友婚禮既姊妹團,有一齊換衫,但唔係全部除光,有底衫
, c7 M0 W5 M6 C  S7 I; o! a
  h5 d; g+ T# J3 z[ 本帖最後由 shirleung87 於 2023-11-25 17:32 編輯 ]