嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請大家給個意見,關於玩校服裙

請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條1 S. X( i; h/ f/ }5 H1 F7 Q% D, |6 n3 a
雖然是我喜愛的款式,之不過....
) ?% q2 x& Q% V/ N) F$ n* K% }都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
4 l# e) f. O3 K  q7 g; g今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢; a/ M+ |; Y7 N* f* d/ ?0 i
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢
6 I8 s8 ?9 I) k  L1 |5 X( i" t我就想幫它做開胸手術
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

送俾大家免浪費
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?2 H! O0 i$ S7 b( F

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   # v& _* _1 D1 r6 y: v& ^$ ~0 S# @
送俾大家免浪費
$ X- w' a# E( p
送出去,我今晚無得玩

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   1 H, R, x" {2 ], r  D' Q, h+ A  N
穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?# Z7 m0 x' s' x* V
3 b. Q; F* V/ X; s夜深了,夜鬼就有

著住佢黎玩濕身!

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表   
1 n' A4 X6 I, r: x( i# P5 M著住佢黎玩濕身!
4 V, R( v% l/ e以前都玩過,濕了除返落來就好難

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   
7 |( r; l: ^. a3 E0 j* h$ _這款校服裙,家中存貨起碼有5條
1 {6 [0 M" [2 q$ D- Z4 [0 a雖然是我喜愛的款式,之不過.... * \" S+ ?( O" e' D, ^8 k  A
都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
1 u9 l4 G* @& x1 k今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢0 x" [& J+ W# Y/ w$ T! z7 ~
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
5 Q4 X  Q: C) r" O  K
我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   * }  ?1 N- L" U2 D1 G: ?$ L8 j

4 b: n: c4 S0 a8 S8 R0 X7 Z: ~我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
3 d+ I# h# R. g7 S' N+ p好想看看這段片

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   
3 Z9 ?% r7 |! ]* y3 d
" u0 u, R. U, i' z好想看看這段片
1 o7 T' Q) Y4 y( Y, p5 h  L我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦
4 J* b7 }! J( {6 y9 G/ ~& E% ^* o3 n/ M/ P

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   ! f- l, [9 b. Y* w% Z8 K! T/ r+ [

/ A) h1 s' d) H( m3 x& q8 S' R我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙

送俾大家免浪費8 K7 B0 \- O# g* G8 C  O: _

邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
6 T3 J( z- }7 w. Z( v如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
3 z5 b/ @) M' y. B8 Q7 W1 |
不用,葵廣三樓這間還在的。

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買 5 |( T; p1 Y7 o5 A
eg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D3 m( m7 r. d; j  Y
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   
5 w) ?+ j6 X- |  y- e我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
8 f: |& V- w$ s8 s$ j  ^/ ?* b葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。

thxxxxx bro