嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請大家給個意見,關於玩校服裙

請大家給個意見,關於玩校服裙

這款校服裙,家中存貨起碼有5條
5 b0 b) |1 _3 R* _雖然是我喜愛的款式,之不過....
: z5 v7 w. ]) H% C! t都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了
: k& K+ I- m2 z  C. y4 ?今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢$ e+ `5 `( ?3 |9 m# A3 {: x
大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢( q3 g9 \* F% q* F$ w
我就想幫它做開胸手術
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

送俾大家免浪費
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?2 h+ {2 P' k! B  e" r: f1 o! [0 }

引用:
原帖由 user9527 於 2023-6-19 23:09 發表   
3 g* W' [& c/ n5 S" p% Q. P送俾大家免浪費
5 H1 p: j" c4 y
送出去,我今晚無得玩

引用:
原帖由 ueue3388 於 2023-6-20 01:36 發表   
  M6 \$ |* u: `3 D4 f' N  @) y穿出門找外遇機會,然後自然而然發生,最後校服在完事後也被人撕破這樣可以麼?
! y% }: {8 L! }
  h4 G) ^! A* G' n6 x, u
夜深了,夜鬼就有

著住佢黎玩濕身!

引用:
原帖由 hahaha12345 於 2023-6-21 02:01 發表     {# ?) ^3 I( R. M  W
著住佢黎玩濕身!
1 i9 g+ V# P& m以前都玩過,濕了除返落來就好難

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-19 19:54 發表   
+ J" x0 I' c9 W) j這款校服裙,家中存貨起碼有5條$ L: a8 A# _- E8 Z' n
雖然是我喜愛的款式,之不過....
1 e& j0 b& T* O8 m8 H都著了大約幾個月來睡覺,開始要換了$ u, ^  k& y3 ]# p
今晚想玩佢虐待佢 玩殘佢
0 ?( q1 R2 C% V9 ~- n9 @大家有什麼給個玩法,睇睇點樣虐待佢:titter ...
* J/ k3 w+ O3 I2 c9 A$ f我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-6-25 10:29 發表   : ]6 ~; v  p* E" @% A1 W0 T6 S- s

4 s1 ~( |+ z6 d# l. j) P7 ]我上網見過有啲外國片、用各種方法將衣服整污糟、可能果汁、氣水或其他液體、又放在地上踩同撕爛等、最後在上面射精
. C& r% X( t$ k+ }" F1 U7 `1 |好想看看這段片

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-6-25 16:18 發表   
$ p, b& A2 ]7 m0 y+ n& l, W1 x* Z
8 A1 t( r. h7 L) M% }好想看看這段片
: A" O+ p; H$ _- ?
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙嘅片、你就拍校服裙啦7 w& ~2 u$ P3 ^( y) z: L
7 Q* \, i) d9 Q  [' q

[quote]原帖由 mimiwong 於 2023-6-27 20:19 發表   
' u6 ^, t. x! S- w  }, s/ @! Y  v
我響約十年前睇過、不過已經搵唔番、而家好似啲限制多咗or冇乜人睇消失咗、或者你自己拍咪仲過癮、我記得之前睇嗰啲係晚裝裙

送俾大家免浪費9 ~" R3 n) Z8 x( X% c7 c

邊度仲有得買校服

如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-15 23:31 發表   
$ Z5 T( [: M% K如題 想知邊度仲有得買 維多X嗰D會唔會check學生證 葵廣嗰間執咗未
9 H* K' s! P6 k
不用,葵廣三樓這間還在的。

我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相

同埋想問下你大概記唔記得葵廣嗰間有邊一間買 0 n6 j8 d$ i% b8 j7 _
eg 李惠利/李兆基/李賢堯/東華/保良/蕭明呢D" d: x" O  l. A' G* L, n
我like校服中間有條類似tie?H嘢嗰啲🤣有冇推薦

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:36 發表   
7 G5 z9 \$ T. d3 P我去咗幾次都搵唔到佢 想知佢係喺三樓邊一邊thxx 有冇相
! L7 L7 ?; H* ~1 r* U" I1 g葵芳站這邊的商場門口,門口右邊咪有幾部升降機,間校服店就是在三樓這個位置,在三樓升降機的右邊行入去,走廊左邊第一間。

thxxxxx bro