嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,6 C1 c+ i0 c( g7 S+ K; ]! p

; v9 ]8 n& z7 \! r- R3 q7 H有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   
- j( G6 m  v& u3 B: y直講,0 t# `; S% u4 N6 a* L6 ]

4 L$ L: y: \; }# d0 \( ]有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
0 R1 A  o' n) W( z* k0 T
8 M8 d$ i- q( _% l8 B我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
7 V' p6 `& P% F: O+ d3 I6 d

睡前先射,就沒有問題
5 |( M3 a/ L" k" Y2 S( `  A- p/ q" l9 w( y5 M, }- m# Q
我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?, T8 p$ Q) [( A4 u
0 `1 j. B- u; Z$ d- L9 P

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   9 _+ R$ a# T) `6 J7 ]
不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
* P6 S# F0 V' n9 j3 g6 [  R2 y/ R
你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   # {# B$ [) @3 F5 e
我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
! b$ L  h- a/ p
' e" j: S  N; b0 ^4 k# O% o+ k
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?
9 i0 `' q  F5 p* n6 V' y( u因為變成女之後個器官就係陰蒂,
4 g8 e6 S( z" F5 R  l  b' b1 c只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,
$ v. X# Y( V; n4 D4 O& L3 ~唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行( q- W- ?: S! m4 B" K2 M; `* E% s

( `, W/ U* x# ^# a; f( C6 _6 \

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   9 ~! s2 N) l, ]1 F* V
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
! W6 u; m1 w, C3 G0 c$ _
/ G4 F3 P3 w1 H7 G5 ?4 T
我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   
" w8 [( P- c# |' x* y& s這樣的貞操帶當需要時才使用就行
2 X1 F& u( ~% J/ b  Y  |
5 N9 N" U! ?! I2 B5 c0 x) khttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
/ Y7 H& D& k  z6 Q$ E+ x
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.3 Z1 l# P' D  R/ i

, U. M/ D" _) K8 F( U8 Z' a5 s( d: u. c# f& N4 \
- \% l2 |% z) o7 a9 ~' j0 H

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?/ K* Q  a1 }2 T7 `
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表   
% @" y1 W* N& `. s, F% ^# ^戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
2 }- P' [: q! Z8 j比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
& Z/ ]8 X' A' W2 x/ \. N; {# P& |
2 B: A% c) N" p  _9 ?; Z
- b: b# }0 r& p/ J7 j
會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.