嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

本主題由 mieo31meo 於 2023-8-20 19:03 使用 提升卡 道具

有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?

直講,
$ U1 B9 L5 H  x% C* p4 F- ^) T. K
+ A! W  T1 b3 v( b( u$ N有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
定力不足,不過CD著女底時感覺不到...

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-7 16:27 發表   ) D0 s+ q, u9 x. Y* p0 k) O
直講,
) K3 [/ O$ ]& A! [
4 D4 _) Y7 z: Q5 o有冇人覺得jj一晚勃起數次又漲又縮,好煩,恨不得冇左佢架?
' l/ r$ m; c9 A; M6 t
% m: b' e/ W0 o* q6 F0 Q! C2 a我已經很少勃起了,可能長期穿妝內衭,把下面包得太緊

著迷你tback  j j會扯旗突出,過一陣習慣就無事。係有小小麻煩,但有j j可以被人含/玩/插下對手都不錯。

著絲襪會扯旗,過一陣習就無事
( Z/ Q1 L2 h8 P

睡前先射,就沒有問題
: [/ Z, k# J; p5 V1 l
1 h9 C% a. I- R, M3 T; w$ K我自己長期著女裝內褲,高腰款勃起都唔會出

出出汁就得, 一定沒這問題

我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?$ A) K: J7 K- D! n% C
, \! {* o$ D' L

回復 8# mieo31meo 的帖子

不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?

我都係 好噁心個感覺

回復 1# mieo31meo 的帖子

可以去找醫生,請他開抗雄給你

引用:
原帖由 173 於 2023-7-11 12:14 發表   
/ @4 r' G8 W% n! _; v! a不會!有支野會多好多花式玩,我諗對手都鍾意玩/含。你話對嗎?
+ u  F6 ?+ L/ W# a  v- G 你講下勒,支野有乜野咁好玩吖?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-11 02:05 發表   0 R% g/ \9 t: L7 p" _7 `" T
我諗我係咪表達得唔清楚,我既重點係下半句「 恨不得冇左佢架?」,有冇人都係咁諗呀?
/ N1 H6 `) ^# t, X, t/ |0 i2 ?* C, @
係會煩,但應該唔會想完全無左掛?. v7 e0 O  b) i. |% D) p9 Q
因為變成女之後個器官就係陰蒂,! U- ^' L! N4 A" O6 P. e* `
只可以隔住底褲好温柔咁用手指打圈刺激,
$ Y4 r+ k$ [8 I+ v0 x唔同男性可以較粗暴對待JJ

回復 1# mieo31meo 的帖子

我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!

這樣的貞操帶當需要時才使用就行
6 w9 A% X- m/ z  o) X1 g1 S" \9 e; n+ e% d  A6 ~# B

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2023-7-16 23:58 發表   . b1 ~4 ]9 W- N) W
我JJ極少扯旗,但我都覺得條J好多餘!
. R+ @+ M5 F5 p2 ]' q7 b
# l6 K5 g: v! k我也是少硬起了

引用:
原帖由 gomer 於 2023-7-23 21:07 發表   + L4 W2 e4 h/ h  k% ?; y
這樣的貞操帶當需要時才使用就行
3 l5 J- f1 i7 f! F/ d
# w# n! P. z" M4 T8 h$ C& E" [5 vhttps://cf.shopee.tw/file/9b1470a7e712c7af13386a5a7928d841
1 U! \1 r0 ~- C* P3 O" G6 B. Z
好恐怖咁,佢個蓋中間條刺係咪用來拮入尿道?一定痛死啦!

淘寶上很多款的. 只是數小時的使用, 很安心的.& @: P8 B1 H+ i9 \/ K( z! j
- O. k( L. U/ O6 ]( ^' @1 J
4 z# z  B, c! B) E4 P
  a! [" q4 _5 D& |9 V

回復 18# gomer 的帖子

戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?1 d- H6 f6 P, p+ b6 P+ Q% z
比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-7-25 19:04 發表     I1 B2 f% k! ^1 }: J; L; X
戴左貞操帶,jj唔聽話照樣充血點算?
8 C" a) s# K9 W1 n比佢籠住想硬又箍住唔比硬會唔會好痛架?
. M+ R, ~' K( N: l" T
2 A+ r& a/ \; p( J0 ^% F

; r7 U; S: y, P7 c1 w" c7 x& k7 O會, 就是要你整體放鬆. 怎樣也好過不知在何時, 自然凸出來, 多一重保障.