嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝後試過同時幾多個一齊搞?

回復 20# whiteballetslim 的帖子

干完屁眼还合得上吗??

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
試過三男一CD,可是不是同時的
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

は试过,但睇下都好开心啊

無試過,不過睇到都開心

好想試,想試下比人玩

感覺應該好正咁

i haven't tried that so far....but that's on my bucket list

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   
4 j! y! O8 P9 K4 k- C& b2 U同三個男 通宵大戰,好攰6 y* A7 Z4 f; V5 ~# q  j3 A6 h
9 Q6 o3 N# f/ x' F/ T
好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
0 v( d% K$ Y: R; L4 w
# U* y$ d$ I5 S( l
一般女生
6 S, V( t% _6 W: ]不會接受cd

好想試

引用:
原帖由 karta3102356 於 2023-7-26 12:47 發表   ) O* a+ @. L; j; p, j" f  {) ^
最多有5個 是不是太多?
- ~* j7 Z+ s6 t, a7 t& p. A( n9 _5 t
點安排  ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   ) a$ V' i2 G! g3 P- X$ N( j
好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
4 y! l) h4 l: N& @. k* h
有個close又晤介意你cd既,又可以有親密接觸既女仔朋友,真係好多cd的夢想

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-10-21 13:30 發表   + o1 ^. p4 k, ]5 h$ r& {: S
% i  J# n' U* W" l8 S
有個close又晤介意你cd既,又可以有親密接觸既女仔朋友,真係好多cd的夢想
9 |7 K7 L! B6 o2 }/ ?6 Y2 M
7 @# S3 g% R  v; b9 n6 e
穿女裝 做, 正
享受 一分一秒的 CD

好羨慕,見到都興奮

想玩

好想玩,做中間嗰個

wow! 很修長的美腿呀!

引用:
原帖由 whiteballetslim 於 2023-8-3 03:45 發表   
" [) \# u" V* ~3 j  P! T5 r同三個男 通宵大戰,好攰
( F! k: t. `( h# K. X( N9 t( P7 V( O2 S4 B6 I
# N3 u3 k3 ?+ y; W5 e好想有個女仔close frd ,唔介意我cd,又可以有親密接觸
5 q& ^4 f5 u0 ^0 e  G$ S% {
我真係有幾個 CD FRIEND個女朋友知道佢係CD,又接受佢地CD住親密接觸㗎
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!