嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?! p% z4 b7 M4 t

( R- E& T$ k5 B/ K/ ^/ P  \6 N( ^[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-12-21 17:55 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完
' O7 f+ r, x: @, {而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走
5 w+ O. T0 O/ g& a! ?1 D2 p& m之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   
" I! G' }: f5 o5 ^# p. g6 A攤晒出黎,應該已經俾人摷完/ @0 N( d% u+ X. m, j1 P
而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
6 J. B$ c5 N4 P
感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   
% @# K/ d) X) _) e- U唔見有校服........
4 d# K; |0 c9 H9 M
好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   
3 W' ]8 c# ~0 c) s. k3 e) L 唔會 除左校服
& C! f2 s% W$ T. e) ]8 K校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   " @. }/ g( w* |( W6 q+ p
wow! 如果真是發現,先會全部拿走
4 a# o& N, ^) G2 E! U之後再慢慢搵
2 }; ]' o. X+ j) T1 t6 J如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   
& T7 g/ L! E5 N# L/ F" a- S呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
# ?' z4 `7 J! @  ]( W可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   % k8 a( R+ `) N6 ^2 w5 |# X
突然扔晒d衫....
9 x8 ]/ u( _+ ]5 v只有兩個可能:
9 G5 Y! h# Z5 O4 `, p$ |& e, F7 n一係佢係cd,
1 J& B$ O+ t$ J' [( i0 H一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   1 h! w5 S+ J1 c1 u3 t) T
# d) q% K' Q- W: W5 z7 X; _
只有兩個可能:8 c7 k: q6 f+ ^! a. |1 @8 R/ f
一係佢係cd,
0 K/ D0 b6 `8 w1 e; }8 j) [一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
4 H, Z2 q0 X- G2 O或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   4 X+ ~  y" w! A" y  \, m

- `  f3 `5 I; `+ C5 H. k或者移民唔帶咁多衫都得掛?
$ c  s. ?: F( q# E
如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
. R/ u& V! f) B
* U+ _+ z7 j/ ^2 S% Y

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   
& K  \4 {' D, M* t8 G/ y* Y5 {3 n) l% Z
如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
' e' Z( b: G5 t+ \+ ?" M" d
你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   
- q% C) n9 V  r1 q- J換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
; ]7 c! _+ k0 {7 Z; H, K. B/ V: V$ a$ t5 |$ @: m2 M9 h
8 y( T  h, K& z. m$ S
你都有咁多女裝?