嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾站發現大量女性衣物

垃圾站發現大量女性衣物

某一天有行過垃圾站時、見到大量女性衣物、如果你見到會唔會想執返啲?
# g% v& t3 C8 K5 W  K! {6 a" V/ t$ R. V; c
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

攤晒出黎,應該已經俾人摷完: [* \( R& z% a/ Y6 g- W" h) J
而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨

唔見有校服........

唔會 除左校服

wow! 如果真是發現,先會全部拿走- w. Q  {) W9 l# k! Z
之後再慢慢搵

呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖

引用:
原帖由 1677 於 2023-12-21 18:12 發表   # a7 B, R! {8 k* F& l7 K; u
攤晒出黎,應該已經俾人摷完
0 Q: _$ Q7 L6 m6 ^' E6 t而且,綠色垃圾桶真係好唔乾淨
! G; N- b0 d; V
感覺都唔係幾乾淨

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-21 19:30 發表   
0 Y$ s5 R1 D7 S) j  O唔見有校服........
5 Q! L$ D- E7 U! w; X' [. m
好明顯嗰個人唔係學生、見到幾件性感睡衣

引用:
原帖由 anywind 於 2023-12-21 19:46 發表   - k" h- a* n2 Q& w2 c
唔會 除左校服
2 T9 c+ i* `" s
校服又比較吸引嘅

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2023-12-21 21:30 發表   
; Y5 ]. q. }7 r- e3 M" vwow! 如果真是發現,先會全部拿走
4 ?9 G/ m% C2 f$ n2 `7 K之後再慢慢搵
/ P% O. B2 F. I% z' A- _2 m( |% Q如果畀清潔姐姐見到你攞走就大0鑊

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-21 21:33 發表   % H5 J$ u1 _% c+ {+ p
呢好多係清潔工特登搵出嚟諗住賣比二手店當「下欄」架,無謂阻人發達吖
) v. z' K8 c2 w7 J- H7 k
可以賣畀咩人?

突然扔晒d衫....

唔會,感覺都唔係幾乾淨......

引用:
原帖由 hkduck 於 2023-12-23 16:03 發表   / ^) b$ ^8 _5 e+ l0 K, Y
突然扔晒d衫....
; l; Y$ D0 {6 O* ^' w5 h8 X+ ~: [
只有兩個可能:
9 }* @& x) x% X1 N- R. u一係佢係cd,1 s+ ]/ p. _9 Z) Y
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2023-12-23 16:44 發表   % A3 z5 Z# V5 \# L. T0 A3 i8 C+ v

, K" E- u8 P, N4 T6 v/ R只有兩個可能:) e! G/ c5 j+ z3 ^
一係佢係cd,! l+ s  _+ e% v  J( Q
一係佢死左,佢屋企人礽晒佢啲衫
) M4 p8 i7 O& D1 j2 h& e- R6 Q
或者移民唔帶咁多衫都得掛?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-12-25 17:23 發表   
( k2 U2 @+ J' ]! N
6 @( Q& C/ [2 `5 q或者移民唔帶咁多衫都得掛?
# q. `5 n. d; @7 D' u% i/ ]如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執

換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇0 q+ b! I* {! @7 i6 K! D, b/ Q7 T
& G5 s; Q/ w% @( e( p

4月1日垃圾徵費,人家在斷捨離

引用:
原帖由 kingphone 於 2023-12-25 17:53 發表   ) R" Z6 m5 y9 z, i& V9 J" r

# S$ _: _! R* o8 f) }- H如果有我喜愛款的夏季校服裙的話 我都會執
3 L! N4 Z) @) G8 Q1 _$ t
你唔係只玩全新校服?

引用:
原帖由 Nanase 於 2023-12-25 18:18 發表   
. W; j1 o, F8 o8 s7 \6 K; l. {- d3 h換季清衣櫃 , 換空間再入貨 , 有咩咁出奇
: [: K2 t  I. `9 B+ h
$ O1 T  x1 `% V) ^
. u% v! i4 b- m& r- }4 T4 }( J
你都有咁多女裝?