嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

19/1晚 與妳在地鐵車廂偶遇

上星期五晚放工時間,由九龍灣乘搭地鐵往尖沙咀打扮性感的妳。. D" F) O4 `2 o/ K/ u# K4 l
原本想上前與妳打招呼認識妳,不過車廂中實在人太多了!我想妳也會感到害怕或尷尬吧......
, h& I+ Y: x9 _  ~2 v1 F' l
; R; ~3 }) d2 q5 L' E有緣見到這個留言而又有興趣互相認識的話,歡迎妳pm我呢!
覺得好的就按一下感謝吧~~
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

又一個CD失敗個案。

No No No 絕對不是失敗呢∼
2 {6 W6 L, V3 `% R6 n' d3 _9 z# O% P! @4 C
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   $ _. O/ l1 p! R- O4 U; D+ F
又一個CD失敗個案。
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-22 10:59 發表   
/ G, o: P4 I& W+ j3 i又一個CD失敗個案。
; G' t$ L! k& ECD出街唔係會預左被發現咩?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 JessBB 於 2024-1-22 11:05 發表   
% ]" E9 t2 l: K6 lNo No No 絕對不是失敗呢∼
5 q1 A. ]# x+ E+ C0 [( a  G5 l5 R  }2 a% m
; Z& U. @* h3 Y, T' O1 `# O: X  W0 X- {
以我自己的標準來說! Q6 w! o5 t2 ]
出街就是真女人! x3 L. a. d2 L/ _2 S2 t
能夠被人發現是CD就是失敗的變裝
+ t! @5 W1 R$ w; p. Z- F$ L& ^! G2 q" i& T. I, D. Y
可否形容一下當晚你發現她的情形麽?

引用:
原帖由 zz67098 於 2024-1-22 12:58 發表   1 N- F3 Q- T& i  e- `3 {2 e) k

1 i$ u/ I' t5 ~6 MCD出街唔係會預左被發現咩?
1 r  ]6 U7 w1 O8 w& r0 u' A3 y
& H# j9 y! G% u起碼我唔係啊
+ `! T# m$ d7 c- C, v如果被人發現我會想死的 % m" I' Q5 @0 I/ l; |

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
  C: R8 @. w, X8 N; F1 c/ P8 T
% M3 k& }* K# y* ?$ T/ w& K
& w1 G! I6 e7 U# |起碼我唔係啊$ w/ P+ v, f7 K  s) g' Z, L$ K
如果被人發現我會想死的 6 p( O( `: e2 Y
, n4 e7 K. K1 R9 k女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   - h, v/ J: G. `  w" P1 r
" ]: n" V& c$ X; f  z, X$ r
女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
  z  Q! g, p" Y" z, H- Z* q' _; V, e
Touch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現
6 Y9 c2 v/ o3 q: @9 u8 M' O3 V不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
& V$ S: R; m: w1 z2 O5 u$ g+ f當然我也可能仍然如在夢中

重點係唔好令人感到不安,你點樣著如何打扮都是你自己的自由。(當然要有做好被評頭品足的準備)5 s/ c5 E* B, V# p9 }8 }
9 N* u) ^' u7 b$ i* `! I
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 17:56 發表   
* f# G: |4 O) _2 A  K+ }8 Z( m& J6 k+ R  m; h5 o

2 I' w4 b4 \; z* w; |7 N" MTouch wood 好彩我到而家都只係因為被查身份証才被發現# A: L% y9 b! i8 R7 M8 |5 ^# U
不過如果好似JessBB咁發現了也不動聲息的
" @$ ^! W; R9 Q4 I當然我也可能仍然如在夢中
#Kigurumi

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:18 發表   
0 W! W" M6 L( E1 _2 v" m: g
' |% S( ^0 @4 E0 ~( B  h& q5 ^" Z/ K" C5 S* j
起碼我唔係啊
! n7 {  q; u; \  A) i  S如果被人發現我會想死的
. O: C5 X, U1 I& S- F
: I5 ?( G, m0 A$ [) _! k1 u
係因為你悲觀,我睇到由治及興帶黎的好處…& c- f' W  q2 f7 p5 G3 _
我出街間唔中都有D好奇眼神,被發現又如何?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 mieo31meo 於 2024-1-23 16:09 發表   0 X- j: s0 z) P4 E: M

% ?1 T% G, J7 N0 s& m, {0 ?! s女人直覺力好強,無論你cd幾似都好,佢認為你唔係就唔係
9 K+ E0 R% U2 M4 L* S& ^! W+ ?
0 x; S4 q! ^3 W& p8 |
我在超市6 z- Q4 |; S* V- G0 S& b! F
也被二位上了年纪的女人
1 `4 _: j& e+ k( v& @1 w被骂: [: C) U+ j0 b# h; X
女人真觉是强呀0 f6 _( ]: ?4 C: R3 m, U( N5 Y! v
当时我立时走

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-1-23 15:17 發表   ' Y- k& z  B; q/ X
" q3 X$ Q, R5 r% P% d. D) Y1 |

8 W3 B* G1 O# l以我自己的標準來說
( ?8 k+ F4 N" m/ u9 C: W8 L; y+ C出街就是真女人
6 |' S. m8 b3 l  I. Z7 S- B能夠被人發現是CD就是失敗的變裝: |) G9 w4 o, q3 n
4 {8 q1 P& ]+ J& e* [
0 B4 h# P4 T5 i) J" d
若女廁被發現呢?

我希望你尋到佢
0 \! z( g/ N0 U3 C+ i另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧

多謝!一切隨緣喇!只係想認識多一位朋友。
" P& y6 p# U) F5 \7 @( Q" N  @( m% Y3 z* D# \
引用:
原帖由 lovecd888 於 2024-2-17 16:57 發表   
' C( n0 v0 `9 h" K6 b1 N我希望你尋到佢
+ A1 A& A2 b6 R) k! @% m另外大家高抬貴手,呢啲係尋人post , 不要負能量吧
#Kigurumi