嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日又要犧牲一件xx裙了...

今日又要犧牲一件xx裙了...

今次輪到佢... 玩淺藍色裙& |, S* I& y8 T, @0 n
打算在重要部位開個孔玩,然之後... 1 }' O! k% g: A7 Q% Z1 C
再由上面玩落去 9 O* B" g' V8 y& ]
它很快就會離開呢個世界了
4 A) I4 j3 n" ]' u5 b而左邊剩返塊胸部布,就是上次玩剩裙的胸部,是用來包住玩$ H2 g. V! F# \% M* {. o. h9 O
跟住用來抹乾淨重要部位,就可拿去掉了
+ ?, W& P) d; D
4 W: q* u! c* a3 `8 G[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-1-24 19:49 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

不錯!! 不錯!!
$ O, n1 k' q2 C* I- q5 u3 u( A

條淺藍裙見到它隔離有另外一條裙既碎塊應該會好驚它會有什麼下場。

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-1-26 15:25 發表   2 z# f* K# C* h6 r
條淺藍裙見到它隔離有另外一條裙既碎塊應該會好驚它會有什麼下場。
2 M& M, Z! g8 H3 T/ H# v
佢會感到死得好有價值

引用:
原帖由 eddiecd 於 26-1-2024 03:25 PM 發表   / E5 B- Z' o* {" M+ y4 C6 L
( H1 Y+ x) |5 c. I) z' W0 v你對佢認識得耐就知 呢D裙對佢黎講係消耗品
: }" i0 C" t: r所以都知會有咩下場 唔洗驚
1 J% f( Q, H" I' O$ |6 s6 v之後佢會再入貨9 n$ M/ q  p7 Z
# i8 c: r, P# d/ [  o
有D人黎講係 玩具 收藏品 普通衫 耐用品
( }6 E: q) n0 {7 n人人價值唔同姐 唔洗咁驚

引用:
原帖由 anywind 於 2024-1-28 12:45 發表   
: X; |; r: F) `3 W+ N* H0 v& x
1 l0 M; A) K' l5 z" v! Q0 {你對佢認識得耐就知 呢D裙對佢黎講係消耗品
# j6 l7 _; c' W/ W所以都知會有咩下場 唔洗驚
3 E1 [/ T2 y; d6 A+ `4 T之後佢會再入貨8 V6 |6 A. Z. M/ Q  z. r6 Y
, D: x$ j1 n; Q- J
有D人黎講係 玩具 收藏品 普通衫 耐用品
5 O0 n% X( F# u人人價值唔同姐 唔洗咁驚
+ N* C8 D9 j, E# I( L: d( ^哈哈7 E( O- z: C% e$ K. c* c4 n* k
我屋企有幾十件校裙,有排消耗

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-1-24 19:44 發表   * N) N# m( t7 G) h
今次輪到佢... 玩淺藍色裙  X6 |2 Y" m$ ]
打算在重要部位開個孔玩,然之後...
5 P4 p9 L; N, c+ [再由上面玩落去
% f9 ~; @( v! S' |4 A( B' F它很快就會離開呢個世界了( O8 F+ {; v; N; n
而左邊剩返塊胸部布,就是上次玩剩裙的胸部,是用來包住玩
, w+ q& f/ c& F' {7 v# A跟住用來 ...
  r, x5 U" q$ _' e1 ?. U
很可憐的校裙啊

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-1-30 14:14 發表   7 V+ G6 @, G- a, S* P- x" L" t

% C2 _8 {2 i6 h, h% i很可憐的校裙啊
! y1 B6 Q8 s1 @% d1 n; p
呵呵 它話好舒服

引用:
原帖由 kingphone 於 28-1-2024 08:04 PM 發表   
- w# ]9 b3 L" K+ k
; v2 D- B5 @! o/ W$ Q8 g哈哈
. m6 @" n3 {2 a* Z& ~我屋企有幾十件校裙,有排消耗
. N3 P* f3 |) _5 A- [
我咁多年買買埋埋應該都有幾十套" a9 o" ]9 s+ N3 w7 z
但我係收藏用 唔捨得玩爛
* m- e' w) C* R0 A9 _不過有D個料差D就玩爛拉鏈
0 B- w/ `5 F$ Q( [不過自己個人係呢D年間都大隻左好多 好多當時FIT既而家完全拉唔到拉鏈就有

引用:
原帖由 anywind 於 2024-2-2 19:22 發表   : J; O% m" m' B7 I& _7 }

- Z8 x: z( I# C2 \9 ~; j我咁多年買買埋埋應該都有幾十套
7 N6 Y  j! T* \- N% d% }0 p' L但我係收藏用 唔捨得玩爛% x8 M5 Z* h* m0 _3 |2 q% o
不過有D個料差D就玩爛拉鏈
6 h& G# D, \, w9 R" B, \不過自己個人係呢D年間都大隻左好多 好多當時FIT既而家完全拉唔到拉鏈就有
: H7 t( r% h- O: y1 v+ s# m我會忍不住拿來玩,喜歡的就會當睡衣著來睡覺8 w. D7 U8 b  V$ ^; b; z  y
不合身和布料差就好快會拿來玩,但有陣時都會拿喜愛款來玩,但都是睇心情