嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

抹胸裙

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2024-4-12 17:35 發表   
9 k) I! x0 `: p0 W9 X6 n8 J' R! U$ ^我覺得最大問題係要有胸先好睇,而點樣整到有返咁上下身材係一大問題,同埋我諗緊要特登買一個無帶bra先吸引
% b+ ~7 G; }2 _9 p2 [" z0 ]4 U3 f) g7 }/ g+ @; t* U
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,
2 _* H  @7 {  n- i; G料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,
7 D& s+ a. j; g. ~! t* N1 g但都唔太托起件tube top.3 r5 ?( x! g& U8 h$ b
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性感下!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 shirleung87 於 2024-4-15 06:06 發表   : r$ \8 ~# l: f4 F- r

% K2 v3 p. [* D' I' y& |* f3 _0 d/ L6 ]- h* X
周末H&M 買左一件tube top,microfibre果種,, @* A7 C$ I6 y4 ?
料就好舒服,但係都幾難著,已經係買大一個碼既無帶bra,* |# \6 K" n  A0 m9 y; N
但都唔太托起件tube top.% M( d% V5 f; h
不過我試過外搭雪紡衫同針織外套,無論前面睇同後面睇都見唔到帶,又真係幾性 ...
这款裙很难carry 的,我认同你。。。。. z/ o6 O* _2 d4 a

不錯!! 不錯!!
# g2 a8 t! E2 Q, S" s! F( f

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-19 23:38 發表   ; K; [( N: M: D( A, E2 P* A
不錯!! 不錯!!
  ^! z; ?' K. t; L: D. u: k9 o
这件呢?5 s0 ^6 y, y+ o/ E+ F/ T

不錯!! 不錯!!" T8 r/ B. J9 i

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-4-21 22:57 發表   ( {' O* ]$ U; O
不錯!! 不錯!!1 a1 p- Z1 v5 {% b+ L+ P
只能看,は法穿的裙。。# q0 l& A6 s: Y* O/ M# }

不錯!! 不錯!!
5 q) \- i6 w; ?% N0 k

呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦

引用:
原帖由 Vivian5 於 2024-4-28 15:07 發表   * ]' K8 t. W* w! E9 p( o  v
呢種裙我都有著,不過入面個bra唔理照露bra 帶,出面著件唔透光o 既小外套遮住就ok啦
好建议。。。。不过身材要好才能?{carry ....! m( K5 Y) J6 L: [- M8 e9 i

不錯!! 不錯!!6 y+ f) d0 m2 }8 S$ ]

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-1 22:49 發表   % P$ M" |+ b% x6 y- C9 j; z
不錯!! 不錯!!4 C- Q2 c( u( p3 t# r+ s
好看吗? ! Q. e9 I: e3 |- e8 r) s

不錯!! 不錯!!1 x7 D, {' [4 k4 V4 c! W
很吸引!! 很吸引!!
  _3 _: c- M+ Q

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   
; V) E6 ?2 c6 A* N5 J3 O: l& n( h不錯!! 不錯!!8 N# M0 [3 G# F6 d* t
很吸引!! 很吸引!!
9 E" i# z& j) t% s5 P2 U

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-3 22:08 發表   " p# L) u. W9 D
不錯!! 不錯!!
; o% x8 d) I; t很吸引!! 很吸引!!2 G& c1 u" G4 D" u
carry 得很好。。。4 F1 V7 J3 H. a* [

不錯!! 不錯!!
- u. C/ L9 s0 d

引用:
原帖由 heidiqueen 於 2024-5-12 23:00 發表   ' X; H/ Z% ]8 ?' Y; U4 _
不錯!! 不錯!!
- F+ I& u  l  D( f" ]: R
只能欣赏,は法穿上。。。
1 J3 {/ @# K: d( k1 i9 V; ^: N: W9 I