嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幾多校服先夠

幾多校服先夠

校服裙真係唔會嫌多 其實香港D校服先真正係香港文化
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-16 00:16 發表   
' B. Q8 l- \. W" t校服裙真係唔會嫌多 其實香港D校服先真正係香港文化
% d' P* n7 y2 Q; \3 |香港校服裙真係超級正、真係唔知幾多先夠?

10套8套咪齊唔同款

我買下買下已有60件 要好幾年後先可以消化晒 中途又會繼續買,都唔知點算好

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-17 19:19 發表   
4 x6 ^3 x6 q: Z5 j2 @! }我買下買下已有60件 要好幾年後先可以消化晒 中途又會繼續買,都唔知點算好
8 [2 W( L6 K6 o4 Z其實60都唔算多、鍾意咪買囉、最緊要有地方同唔好俾人發現9 j" [" f+ x0 W! |" g+ M

# r& h* a2 X6 d% G1 X5 T! L9 A[ 本帖最後由 mimiwong 於 2024-4-19 15:11 編輯 ]

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-19 14:59 發表   
: H. h6 Y+ j! t) g+ c1 l( \0 `9 Z; o
8 @8 m# i3 N. p: f  E1 v其實60都唔算多、鍾意咪買囉、最緊要有地方同唔好俾人發現
1 h1 \9 D; x& D! P  D! g4 S
最危險的地方就最安全

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-19 21:02 發表   
6 t3 G2 J/ f7 c0 l# G
8 ]; W* [4 s. ^/ C- m; B最危險的地方就最安全
- u  {/ t' f: C放咗響阿媽衣櫃?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-20 15:14 發表   , v2 X& {" \+ Q

1 l! ]( f( A- [8 b' n: k放咗響阿媽衣櫃?
  b! g: i# Z* h1 q" H1 }7 z不是,我是放在一個大紙盒內1 y% b4 d, v! w6 \; j

( p- Y+ k# a5 |, l0 J[ 本帖最後由 kingphone 於 2024-4-21 19:35 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-21 15:25 發表   
# E( b7 [- S2 X4 [' c$ ?) y; q8 E% [7 ]& w  R# v
不是,我是放在電個大紙盒內
9 H3 e; U* @$ {. v  i# w0 l8 B( a電個大紙盒?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-21 19:12 發表   
7 ~! T  t2 Y# B7 y5 H1 u$ r/ Q
6 n- t  ?0 E* \電個大紙盒?
6 {* b9 I* t$ {& t% y+ F% @
是出錯字

呢D野 得一就會想二 我都無計過自己有幾多 大約係一個紅白藍大袋啦
1 O/ p$ F) u: C& I% o9 z% e2 L多數都係清倉時平價掃

最近訪問的版塊