嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

洗校服

洗校服

屋企長期有人點樣洗校服 想射喺上面又洗唔到
覺得好的就按一下感謝吧~~

可以去自助洗衣店洗

你又啱 但係射幾件就拎去洗好kam

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-17 19:35 發表   5 I( p) K/ \' c; Q$ a$ U
你又啱 但係射幾件就拎去洗好kam
' x; x& Y1 S/ ~1 ^. X8 q! f咁射多幾件先拎去洗囉、我諗唔到其他辦法

引用:
原帖由 aaaaa29 於 2024-4-16 09:56 發表   : A/ Z! X& \2 V
屋企長期有人點樣洗校服 想射喺上面又洗唔到
2 S! {# U) @7 k$ p, U* @
可以在他們睡覺後洗

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-21 15:23 發表   
# |5 n+ Y  Q9 k1 K. J) o
4 h: {$ {  @# b/ b, y# b可以在他們睡覺後洗
8 ?" O5 [9 E: ~
咁拎去邊度晾乾?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-21 19:06 發表   
$ I3 d/ g6 }; n$ `  S5 p" ^* u3 r$ N. C+ q+ [% o- s+ I  v' r
咁拎去邊度晾乾?
% `+ b' w* ?4 F+ D. |
洗完之後,即時用熨鬥熨乾佢,熨到8至9成乾,再掛起用風扇風乾,搞掂

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-23 19:53 發表   8 R5 E, u6 e1 P: M5 g
7 ?# h  t4 Y, Y  o' H
洗完之後,即時用熨鬥熨乾佢,熨到8至9成乾,再掛起用風扇風乾,搞掂
8 }2 I8 a+ [  O( h3 H8 F
都係辦法?H

現了3個月, 等家沒有人先拿出來洗
重M系CD
喜歡穿著各式制服濕身戀物。

以前我都係等等埋埋家中無人先玩 但我唔會整D汁上去' T' o$ a( o- g3 T
到家中無人時咪一日洗完整埋乾佢8 n# ]2 E/ T5 Y+ W( F8 G
再唔係勵志少少 搬出黎住就係了
" @" g) A  M3 @2 C' j/ \* W" z: S4 q2 }; g- l. M" Z) ~. ]2 `1 N