嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切
: K" S9 g. ?- N. l如果被發現都唔知點算好
( M. N; h* Y3 B: k. \有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

覺得好的就按一下感謝吧~~

很吸引!! 很吸引!!' w% O* K4 {; @! f" z) _# N( w

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。

所以CD,點都要留o係睡房
0 m& B3 o/ G! ?+ S1 i仲要關門拉窗簾

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   
3 A$ T3 f/ C  y! o! X8 \條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
! u9 a7 ]! ~2 w. n; \
當時這件是可納裙來的

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   
) i, d+ ~! C7 l  ?. Q( l8 x" u7 c9 G所以CD,點都要留o係睡房/ f6 e% {0 p  X) O) i8 P
仲要關門拉窗簾
/ O) j8 `! t: D: H5 X  }
心驚驚,但好刺激

每次都, 可能是最後。。。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   ! {/ v* Y4 N. p' q* z
每次都, 可能是最後。。。
1 K6 I! }  l4 P9 `1 J
好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表   + b0 z3 p  x* j" j9 H, u
本人遇過幾次,幾乎走唔切4 ]! A- v9 k4 k: n" ]
如果被發現都唔知點算好
$ H: x1 Y: s' r* _有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
% [) H1 N- b; C! ^- A咁你真係掉咗去垃圾房?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   
+ @+ v$ }! W: y/ [! z
3 I& e. y& o/ H# I咁你真係掉咗去垃圾房?
( \" ^4 k. z! x有一次係

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   9 G5 s" G+ L- S# R+ _8 x) H- T# x, |
前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
' x4 |& z' F- R7 W2 [; _# a
慘呀 有幾多件呀?