嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

穿著了校服裙,唔覺意在廳睡著了,突然聽到有人開門回家.....

本人遇過幾次,幾乎走唔切
' n6 S7 M$ z+ G7 H. i" U0 F: e. g如果被發現都唔知點算好
3 u- E# E. P# \0 f0 _5 r有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?

覺得好的就按一下感謝吧~~

很吸引!! 很吸引!!% ?$ L, |1 ^! s& W' {

條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。

所以CD,點都要留o係睡房- r& o# c' C$ k- s  a6 a
仲要關門拉窗簾

引用:
原帖由 eddiecd 於 2024-4-26 23:58 發表   
, l3 O- r$ O! `% |條校裙既心內肯定好難過,要俾人丟落垃圾桶。
' g% e6 q) L* b3 ]當時這件是可納裙來的

引用:
原帖由 1677 於 2024-4-27 01:52 發表   
, m7 e* T8 B+ r所以CD,點都要留o係睡房7 g3 @) {' D/ R
仲要關門拉窗簾
! x0 R: J% R; }* v* G
心驚驚,但好刺激

每次都, 可能是最後。。。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2024-4-27 15:10 發表   ; \6 F- ?/ j! ^
每次都, 可能是最後。。。
  m. H' w; ~2 r; S2 t
好耐之前亦是唔記得收返,被阿媽發現,之後件校服裙就消失了這個世界

引用:
原帖由 kingphone 於 2024-4-26 20:20 發表     q' }2 U4 F3 {- f, J( @
本人遇過幾次,幾乎走唔切0 s$ D4 h0 ?7 }" Q  ^! S
如果被發現都唔知點算好$ I0 {2 w7 |! ~% e: ^
有次著住校服裙在廁所玩射完,唔記得收返好,被人發現叫我掉左去垃圾房 結果我靜雞雞?囿?  
0 [2 ^% V9 p7 _; s; c8 S0 \
咁你真係掉咗去垃圾房?

引用:
原帖由 mimiwong 於 2024-4-29 12:00 發表   ! c, `. j3 O1 G* \3 c

" d* n' J- A; H4 Z6 D0 n6 }咁你真係掉咗去垃圾房?
. A$ t& E' Z& x- C( P7 W; q
有一次係

前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...

引用:
原帖由 jacjac 於 2024-4-29 18:55 發表   
4 I3 E. u! q( [) Y, v2 [. y前果排比屋企人大掃除 D校服已經收喺床頭櫃暗格同走廊頂既儲物空間 結果全部掉晒 最慘有d已經絕版 例如舊紅十字 新法 華德中等等...
; b9 }( L1 P& N7 B) \慘呀 有幾多件呀?