嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表 1 o+ U/ f" B2 T5 f' z- Z( i' n
我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.& d4 K+ I( u) K1 U. c
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
2 F6 m  Y$ [" `) Y6 r0 \% n+ a# T不過真係要好小心搞到四圍到係......
' T( X  F* ~' w( Y0 P下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
# P' q' S/ h& @+ ^5 `: Y+ v) Z/ K4 x
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..: J& g) u" e/ \- N5 L
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
' `, r  J! L; \. ~3 R- F3 L不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?& Z: W1 G) S4 z9 Y" j

5 J: q) M, X: Q8 W, s. U
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
" b  q3 J! P! N$ R+ K1 x灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
$ \4 a3 j2 C6 O9 q8 R. A( \- _係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. : ^2 d' F, Q6 H# D* Q' N
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
0 z6 N- G' `& v) P. V% N+ z8 U, E! X3 Z* c4 d  ^) ~6 W: [* V0 L8 A
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
  d, z, V  _/ J4 g' i* _不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
3 c# Y0 o! K" m: F(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   % N2 e+ T# n5 E9 H/ A
我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
/ ]. S' e- X& E% e7 d咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表     j7 t  ]( D5 {0 p1 W
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
6 \) i& @7 F0 D( O3 t" U8 g  O  g4 t0 D8 ~2 k
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   8 E+ H" ~6 |/ X4 f7 ]1 u' `

1 E+ x7 m! ~- Q8 m/ H% R/ B: P5 f+ U! l! S6 ]! g& \4 o" ?# U) n
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..' ?5 s4 K  }+ S! H
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
! M) e# _' z6 b+ z2 t不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?* X, t1 f" F5 o5 b( K

5 r9 M$ s$ l' o6 }
; `& O; i- s% b4 e# h! Q% [" ]' K個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
- u1 ]& V7 m6 M
( K' x: ?8 e6 J; {6 b
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人& I3 p5 k9 ^0 B
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表
( Q* S* L' L" k' [* d' _我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人$ X' N7 E: z$ Z- m: ^
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
, Q' `0 q5 |! X7 T  \3 T5 w* V% ]8 }1 c8 d5 j/ N% ]! k1 s3 x0 Y
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
4 i6 P3 L4 G, k1 n. F  R+ {5 ~網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
; D! T8 ?. m3 G4 R) S( _睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
$ R5 f& W' j' }0 F0 ~, ^岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返./ |+ s0 [* ^1 v& H
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
4 o8 C  c% v+ ?1 n- A4 M
4 W4 |) b' T+ X; h0 q* v
你家人經常去旅行呢~(笑)& n1 X) i, W, i8 T4 R% }
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)# P6 F( n) _- }. ^% K: W8 i* i  f9 n
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
/ o8 ~, Z0 @/ F* Q$ X( Y% Y% D" j: g$ k  u
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
4 _+ @5 Y3 @/ x0 l* x  @9 f  r! V
& u- C3 {: f5 U2 I8 h
7 Q  @4 h$ g* Q你家人經常去旅行呢~(笑)
' d( U) y% I' S你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
* w' e2 i# ~, D4 _7 a% G. _汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
6 V+ Q+ I  E+ M* @/ z7 \. c- r
; H0 i3 z/ p- s7 U. H- y  g那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
/ e8 N1 e4 L. W3 U/ x( c# h
# @+ g, t/ _  R
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 8 v' Z4 ?, H5 ^
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;* c) `! L1 E* \
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;1 W2 ], \6 s, [- _
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹9 n* d9 X& X! s' ~8 w; G
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表0 |3 H& m: Q1 o  ]% H4 }; P
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 2 U# Q: l7 w6 Z, i. b; X
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;! N& L6 d' q8 o! z
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
5 D7 |. h1 P# v: N" J
. J0 T+ l$ `( S% `4 W+ u9 ^
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)* ^  |/ j" R  L! s7 L* G; _8 u0 u
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..) B; j. C# B2 M, F) b
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
. m/ E& |# r+ I! V4 g; [/ k/ v8 h& L$ u4 D8 u0 H5 n" N
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...
& M: G" h7 v6 i3 |2 D(果然無主人的話有些東西很難做..), t& c7 {% _4 }, g

2 W- N9 R" v- w. s[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   
- E+ @' r/ R  _$ f8 O" N2 L9 w8 y" P# P; D. u
& J6 E1 V: Q+ V4 G2 k
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
+ `4 J  V5 C. Z! U絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..5 }0 F: [. [2 D: u( N7 i0 ?
以平時著絲襪已經係一件難事- -...0 H% {. A- |0 b5 r( L: P$ G5 w
) n: X; u5 W8 A! B1 e" G
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
- R* x6 K. ~6 e1 }2 D8 @8 N
* E: C6 s+ w3 X6 T因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
5 t+ B  i  `, P9 I" M& o6 i今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
: x# W0 H9 u5 d+ h就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
/ L3 T" s, ]+ J) M# D3 f9 n1 g+ }& i因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
" m) s- A8 w6 l* G0 j; {6 T4 s今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
: E% l+ E* m% P6 _就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
( J2 U' v) r5 g7 S* @
3 V4 C  B8 S9 h! B# i迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
! I! q( _0 @- ^, q你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   3 n! J8 p+ w' |& E) Y, K2 V" t" X' b$ m
% J9 @/ z% c5 P
& [' I+ [- x% w, i  `% ?
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
& Q( a. E2 [: z1 k" A* k你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
$ ?  d/ U" E  h: }& ^% C
" V6 J* w% }* I# j& ^1 n9 h
我個LOCKER大約200蚊一個月.
5 [5 }9 L% P* m/ O9 [+ @飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表 9 J! r7 _2 m, n6 e7 V) l
我個LOCKER大約200蚊一個月., J5 h; T6 T+ _. V; u
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
/ W- H3 o% V- N

/ m7 b& O+ g9 j  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
* W2 D9 t" S; f但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   : K, g5 U8 R7 o5 j

7 y; J1 g( v6 }+ @$ Y! V6 c: j) F
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住). e2 C) g9 {$ T* U
但係我屋企除左繩就無其他呢...
/ r6 [+ d) q5 z2 \# V! f5 f3 Q- @9 s. \6 m9 h/ A
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧
& O# R% f2 M& G; [# w不錯多嘗試新鮮的事物  b+ T# g' P2 b7 L- H: l5 [- a
也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表 + L/ n/ G7 L. ?2 x$ y+ l1 z
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
8 U9 g( [9 u+ F* K- H話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..( a' o+ f/ m  s, o4 `* I
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||) M6 }* b9 q& H' R
咁你個個有幾大..?
+ \- N8 c! ]& z; P) s& b  Q; r# g6 j
9 Y4 ^' S+ P2 H/ H" Y# y$ H% p但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..! d; w0 p9 Z! t+ c6 P
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧). e( |. j# D" J- l6 ]3 t8 w  \
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
- l0 e( F. a# G6 U- K$ }# h( f5 U6 X2 k
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..- x1 g" W1 H3 D+ }' H7 t  M- a2 L
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
8 s$ ^1 n) W" q( ]+ l4 W: e咁你個個有幾大..?
5 d; g* l0 ~+ y# d4 N5 {' X
$ [% ?9 i, J; V& {: v但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
6 l2 ?4 _2 m) D: Z0 r

% q1 t6 R: V; K( G9 z我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
& A2 {% W4 e8 M+ V' l# {$ |3 N# k% I都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
/ D, ~; @. S% \; T1 C) I& Y* \5 f電擊器跟冰塊都很不錯呢...., b2 I+ M$ Y, K4 t8 ]+ S
自縛的話....不較不好玩
: P; S% V& F5 z# F9 P比較喜歡被縛