嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
  w6 b* G: D, t7 l% `7 j用甚麼道具灌腸?
; P8 j/ K+ H6 g
8 ~- M: E3 I; w& b3 i
自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過
% N* m" f. K) I: Y最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家
/ [; _- N/ j8 [% b! q1 K灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   
" l  _# F/ m3 E2 \9 p
$ q  y( ]% s6 A) U- m; Z% k! U3 w
0 L& e, O0 f$ P; R4 i自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過
# A0 F3 m5 k6 r" Y0 r  X! ~最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家) J' F- R' ^$ n2 V7 a+ |  a2 d
灌; 不過屋企有人........
2 ^+ @( z- h* j2 @1 |/ O點樣先可以灌水入後面?
: a3 c9 i! i& {9 @% `' A$ u灌腸器係咩黎?
( m; |; ~' m5 p9 Q冇的話可以用咩黎代替?

1 h# E8 _3 J; |  B+ _未曾試過( R0 R) c: f. {4 a% M
也未曾想過
% G* A% w4 o6 i! d( o$ M6 _( u當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   
- T5 {0 S5 p" Z$ E4 g1 V/ ^! C! b# ^2 P* w- @+ v# U
點樣先可以灌水入後面?2 @$ t- t  i; f5 H* q
灌腸器係咩黎?1 G  l! w; \7 f% z* i" t) w
冇的話可以用咩黎代替?
9 e' p' f% R! g3 p6 L

% Q- ~3 r# g4 q9 m% Y. p/ u灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就; U; U: {5 w& u! A: J
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
2 q4 f4 g: }3 A無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   
" Q) U( A% W( a8 s, ]: Y6 P* Q我都係咁! \3 T7 }( K/ Q
次次cd之後( B* z- r9 x# H7 N' p$ `( c. \9 P8 g
就好想俾人毒打,虐待6 n, `" @, \6 x4 j
最好有咁殘酷得咁殘酷2 Z4 r8 X+ s: @2 l9 v) N2 Z  S. }/ ~% t
有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
" [! a4 f3 R2 X, s7 J
5 r* m; O+ ~( S; ^
我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。6 I$ Y3 j2 d4 D' Q+ h
成日都想可以著住校裙被人綁起,
- x3 d/ Q4 r+ Q+ I7 h5 S% ~) t又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活, F* o5 D2 \7 i& |- c, E2 n2 l: \
& p$ n$ t1 g" e# ^; I5 r8 x( Q
順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?. S' h6 X0 `1 h, |' V/ m
上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
$ m9 G6 `% {4 j; B" q(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店1 c! M: S0 k8 W4 l# k
但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   
6 I8 L6 h2 U9 ~6 w: ^$ X香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店9 ~; U5 n: ]. N+ `  T" ]
但唔知有冇sm玩具賣
, Q  n1 [/ T* V, P! J$ ]7 o$ U9 |
時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表     E, \8 \- h& Q
係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
& [2 l/ L$ b! @0 S) r! X
哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   
* G( n6 W+ u+ \6 c2 V你想找些不張揚的情趣商店?
9 E- k$ J6 Y$ y# s' D0 r
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
( B$ k& P4 l/ ]7 nAt Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   
& i; z- |) z" L- d有∼好耐無玩。。。0 e" Y' L  {) v) l+ K1 P9 H
成日都想可以著住校裙被人綁起,
$ E% e" v  d# D又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活

2 N! X! z- `1 _& ], `- C0 k5 \* t
+ w' H/ d7 y5 n+ }順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
6 L) P5 K: V# @0 k# D+ h/ f# p& e5 H  g) I上網又唔知邊 ...
( T' Z2 J! N, e# q8 A$ ?& ?( I: }
  y1 n' u% W! t& L: I; i2 B屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.; R  E* Q) S9 J4 R8 |6 s
其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試0 B- R# Y$ W4 t, C" I
過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
" B& A6 h1 C* h3 E白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   ; I/ K* E6 o( |7 R5 V
上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
) S8 Y6 @3 E) W# L上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻/ r% [2 X) N9 r0 ]4 i% V
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   
! @9 \" ^) o$ p4 x0 n, o2 p* a$ G& N3 j) e% }: T
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻0 T6 b# x! V1 g+ q3 j
問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
7 a# N5 U/ u) B8 ?! S: ^上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的
3 K3 w8 z; G% I* K# g' R3 e鋪頭就係我頭先講果兩間..# {! a1 P( c  _$ C* C
3 o1 e2 t  @* E* Y7 z
另外,我地可以做個fd嗎?