嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

用甚麼道具灌腸?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 20:53 發表   
5 x3 N. e* h1 A4 Y! B+ N1 {用甚麼道具灌腸?
3 B# v7 _- f" K* w0 X9 q% _" @

2 r+ ^; H' ?6 Y" v' k自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過1 X1 S4 g2 b* A; n8 O
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家8 h+ K9 m4 X6 j+ u8 g0 `
灌; 不過屋企有人........

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 21:04 發表   * C9 S9 p# L3 Y9 \: r& n& `5 a
& j( n" s, h  C; q! z

0 J" m7 S$ f1 {自己試過用牛奶, 清水同甘油+清水. 跟住用灌腸器慢慢灌. 不過, F$ Y9 J  D+ C% S& U& U
最有羞辱感都係牛奶; 因為灌個陣好似用後面飲禁. 講講下真係想宜家: I) w/ X. \; ~: F& \4 a+ w5 o% Z
灌; 不過屋企有人........
' }( ?, E7 L/ A# U2 k' _* W* N
點樣先可以灌水入後面?! ^3 s; r" w9 d/ _
灌腸器係咩黎?
% g& {$ C: O$ c, A) ^6 d冇的話可以用咩黎代替?

9 K. a# z0 m" L) o1 m8 Y2 b
未曾試過2 G. ~* ]. b, ^4 T
也未曾想過
: {) {3 w: R% @( f當當CD就行

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-10 22:09 發表   % Q1 W* a; w! W( |! ]
, G  J, n# E! e* q
點樣先可以灌水入後面?' O* P# [( i, n7 P( z
灌腸器係咩黎?
; I. W( ^( M. u1 F冇的話可以用咩黎代替?
- P( A/ r7 h' ?$ s3 K- T7 c7 m" ^# S+ f2 F5 f( R( |* w
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就. t1 M7 Q, Z) V5 Q7 y: e1 |
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
2 {4 E) s1 F9 B: C3 p無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一下就知一二.

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-11-18 22:27 發表   ( |6 ?! ~- d3 @2 B8 w/ l
我都係咁
6 R' D6 S+ o9 i次次cd之後& t# P4 ^' `/ i6 g7 E
就好想俾人毒打,虐待
, G% t5 P$ [9 D) s8 ^" S最好有咁殘酷得咁殘酷
: h# Q. \+ g; t" e- o' {1 e有咁暴力得咁暴力(自虐狂?)
% {# Z+ [! E# C0 S/ z
: i5 s; e- t1 I7 \: `+ M4 K我調轉,想cd之後毒打,虐待人

我也想玩說

有∼好耐無玩。。。# V0 o4 P8 [" b" |/ Y' Y8 f+ A
成日都想可以著住校裙被人綁起,
/ a, K/ u3 X6 }- T  g0 j又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活7 y- i- }4 X0 k5 Y: h+ w

, C# q3 l, x% Q4 V5 _順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?
: \6 u  K' I0 v( g4 A' ~上網又唔知邊個信得過,交收又係一個問題,比較想鋪買但又唔知HK邊到有鋪買到
4 e/ t. o# A9 Y; h9 v% H(以前太子聯合有一間性商店,但無左N年)

香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店$ g' k0 J7 I2 D
但唔知有冇sm玩具賣

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:46 發表   : n' w; S0 [+ h, t7 Z; b$ T1 A
香港島銅鑼灣時代廣場果度有一間情趣用品店4 d4 N8 f2 G6 s. t( A
但唔知有冇sm玩具賣
$ _" P' |; p$ K* a時代喎!! 開到咁揚???

係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 21:55 發表   . H5 x/ l+ E- R) R2 Q! N. B
係呀...有次搭時代的扶手電梯..望去對面(m記果條街)見到有間
1 @& I7 W. D8 q2 _7 |' F. h
哦,你講對面,我以為晌時代入面既鋪頭

你想找些不張揚的情趣商店?

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/12 22:44 發表   9 D  o2 P+ `" D5 u/ p8 F2 N# b
你想找些不張揚的情趣商店?
6 [' G+ I& w0 H2 C5 B- M1 F
唔係,無所謂(依D鋪有咁張揚既咩?)
! H% r4 e- m9 }& VAt Least依家我連邊到有都唔清楚,有無人可以confirm地址之類架

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 20:45 發表   6 F  e3 Z" V+ r0 t0 n: I. L3 B
有∼好耐無玩。。。2 ?5 h/ U" F) A- l' \( ^
成日都想可以著住校裙被人綁起,1 X' Z; @0 `( i) _: D1 r/ \. Z
又經常幻想自己犯左校規卅俾人捉左,逼我著住校裙,然後被鎖上手銬腳鐐項圈咁生活

$ J- `3 O0 l6 w
1 M8 e2 k8 N- I1 w/ ~順便借問聲大家,邊到可以買到塞口球、手銬、腳鐐、項圈?  O3 {5 g, L1 n/ y9 w: v& a7 j4 Z1 x
上網又唔知邊 ...
8 x' z8 ^1 |/ m/ d6 J- R
* N# f# N. J5 z& v. c2 v4 S屋企人去旅行個陣我都會禁玩, 但係我就無項圈; 但我會逼自已包上成人紙尿片同戴上口塞生活.4 r/ J* H  F$ g6 t( X+ H9 h
其實呢d野可以上網買; 跟住面交, 面交個陣佢會用係紙餏入住; 其他人係睇唔到的; 我自己都試1 p/ v0 a) A( B, t  A" F4 F+ u
過禁買野.

我一直對SM有興趣,但可惜冇時間同對象..買了些工具在家中又沒有機會用xdd
; v3 S& m& Q5 d. F( [: ?白白的買XD

咁willy同miky386, 你地晌邊買?

上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度

引用:
原帖由 miku386 於 2009/12/13 00:12 發表   0 C8 A9 Y/ b6 U1 k. |' Z# X' S: J4 o
上網買...我記得筲箕灣好似有一間,但唔知仲係咁係度
6 [5 F& o* G, Z4 w
上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
/ X9 M# V2 {0 ?8 ], K$ d問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-13 00:17 發表   
& o1 G0 }0 N) P; T6 M6 i. z! E
6 N, K0 b. B% R$ A  Q6 S) S上網買會有咩介紹下?我唔知邊個信得過麻
4 g. J( N( N9 J' Y. a% V# x2 R" X問鋪頭係因為一買一賣即時現金交易
4 m- F2 e4 ?8 `. B& V- a上網買你要問下willy..因為我已經好耐冇上網買..最後果次仲要係yahoo拍賣買的( m. H  ]" ^7 a& t/ L7 X5 V' j
鋪頭就係我頭先講果兩間..# R( b: O8 _. Y! l! y2 O% X. ~

' m8 q: U$ Z& `; q  u另外,我地可以做個fd嗎?