嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
* V  Z9 P* }' f0 t* j, j我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.6 o+ D( T/ ?4 k
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.2 ~3 T3 n7 K; c1 ^/ b
不過真係要好小心搞到四圍到係......* T$ [$ E: k# t; R, y' ?+ W) @
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
, W" |, K- V0 ?; {  @0 Q4 k9 i8 l1 k$ G8 }
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣../ L1 d( w/ O1 @4 A9 @/ q
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-6 Q6 e- L0 v' W$ [: {' m: a
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
- i  v, y4 E. r( H6 B& n4 ]8 e% ]* ^6 o, h( g& F
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
+ n4 E- C6 ?5 N8 D. r# C0 w$ ~灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就; d6 E* x8 j: {3 Q8 }. y1 S
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. + [/ S7 ?: ~' M. ~4 g9 X
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
9 ~. ]8 M& \3 Q: ]
# K) C  w( Z3 L1 G4 |9 [) i- V* T% R5 O
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
% B2 X7 A! F" Y+ P( Y. i  R8 w不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
/ F# y8 \$ f) {( ?9 B7 ^9 [(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
4 o3 J$ @4 F7 G0 R我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
2 F" v$ R( k; ~9 a0 a. ^咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   
" O, }( J: p9 v& S' I咁willy同miky386, 你地晌邊買?
3 R; ?% J) i8 J7 ?1 h6 N" h$ E7 F* q+ n, e/ i  c( _7 z* U4 F
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   / ?+ X; D& T1 C6 K
* y& a; X! q, p0 B

7 v* _, i! m4 m1 A# ?白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..
# K2 {$ \# k! e) [0 R& [不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-* I# {3 Q: M2 S. b% \$ O( p6 c
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
# |' Z" r6 Q- [7 Y7 h$ c- i5 ?
8 o, V* \) v4 A8 C2 ?: b8 v6 S) O6 M  ]+ @, w
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
1 [. \2 C8 z7 _; B& D9 {6 Q' ?
7 [" Z( I4 N+ ^' c- p
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
/ M$ _# |1 h" H/ }: |8 W去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 " }" z- R/ s7 X0 \9 v+ D2 x" O  B
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人2 B1 q$ Q+ U2 m% t4 d  s
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
; L! L& J$ K# `9 J" V. s: n0 ?6 p% @; Q9 _) R: L) N3 i9 i- M2 N" S
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時). d1 q: s4 {+ V# N8 u
網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.2 f! f0 }9 r7 F. }3 g5 i
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
0 r2 }2 C: [& e( Y5 e4 I岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.; y: e& e5 B1 }0 J- \9 _8 y
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
7 D9 v6 W5 C( w' v& u
) e* o0 h( }2 H" k. D7 H! g! s5 q
你家人經常去旅行呢~(笑)- ?! R) ]4 A9 S( H; J' G. z8 a
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
; w- p3 @7 X7 r9 Z汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
+ u; N% Q2 @8 f, s4 k  R9 ^; a2 H9 o* C" q1 ]! x2 H
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
3 l' Z) q; z) B  [9 P) w5 `$ N4 q; X9 N

; L6 ?( `: I( R2 I# s你家人經常去旅行呢~(笑). e% I1 X% z7 U( G  s- v+ Y5 z; p
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
! R, E3 U4 l! _" a汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
; B" X3 L) }# ]6 x  E$ Z# u4 k1 Y  M. t
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
, T# D# J- ~1 p8 F
3 A& r3 Z" y2 H; Q  G
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
8 \( m6 V9 n/ T2 i0 C! `所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
+ b( Y) l1 a3 |2 m2 W結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;
! U% {3 L) l+ r$ {同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹* _/ C9 u/ n2 i2 j$ T
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表: k/ Z5 h9 H! B5 V8 s
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), ' t/ x/ B/ ?3 L6 j' X/ d
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;8 w6 k1 {# C7 Q4 ?. l
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
/ |# Z) o& A4 i
- u; c7 Y9 A5 `# p+ {話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)& e/ _: P8 O" M+ S6 H+ _' Z9 i& ^
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..+ g7 Y. o4 U- M5 f" J
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
' p- l, U4 q! \. Q! x. Q5 p6 M2 @* y4 f: F4 V. @
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...5 e* R" I# Z: {; `6 s$ j
(果然無主人的話有些東西很難做..)0 ^' I/ P3 h3 ]$ k
1 w5 i) O. e5 ~9 ~) T, X

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   * X5 D' E% C$ T6 A

4 R( }$ L  Z: H  i3 J- G0 k  t$ Q6 A4 u' ~5 Y, a
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)3 C- r' O- a' S) [8 }! @
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
8 G3 D! q9 k; Z: \% ^+ v9 k1 |以平時著絲襪已經係一件難事- -...) M3 K6 `+ i& a& W7 p

' n4 o5 ]: `8 `, D/ ?" F8 b本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
( {' Q" Z) }' D' S5 R* c, g
1 G. u0 l+ ]: j3 N5 B  l
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.2 g* O$ ~+ K+ F9 }9 k
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片. f/ f4 s" @- H* s
就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
! N9 Z! s4 k9 _, @* W* B' |* C因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.. p" I3 w/ V+ M9 x
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片) h  v2 D$ }, v' m% m" a
就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
: t8 Q5 C, S" L9 L  _) m/ I6 D5 n
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... / @0 i4 V' H0 ^$ C
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   
1 D( s. v' T! j' y# X% A; G/ R+ J* W- q' \$ H9 f' Q# d+ n3 @/ B
- a) {" G8 r- q7 I3 i( F9 e
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... + w4 c7 l0 d8 k' A5 K$ Q1 i' Q8 g
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
7 J1 j! L3 O! W( k' [7 t

* R+ n9 K3 e/ E! X, v$ H( k$ I我個LOCKER大約200蚊一個月.
1 n! ~3 I! z( r4 a8 u飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表 ; ?$ ]( z9 ^3 t! j
我個LOCKER大約200蚊一個月.
' |+ V" B5 R! ^: L6 W& z飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
# q2 k- t- j/ L3 u0 c9 `" k

" E  x" H) o7 f% X3 J  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
. f" i8 a6 ?' A! B) k但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   ; u+ S, G  m; c* Q( U% T" N
& h5 R4 n$ j0 x
. i( T  o! l2 a# }
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
3 [; ?: M; @/ E" k0 Z/ ?( F7 j但係我屋企除左繩就無其他呢...
) C, e% X& Q1 b& y; y2 K: l8 h0 C2 B. p' Y6 M
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧
% f4 U2 |- k2 y- @( L. o不錯多嘗試新鮮的事物8 `% }& j3 A2 \! q
也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表 5 t. `) _4 }" ?2 Q  ^1 L
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
5 `6 y5 F+ O' E話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
7 {- A+ q! t8 f/ d: u. s) a$ O之後有一次塞左支三腳架入去...- -||) M7 M7 g$ n2 |# N3 t, K! h/ b6 T
咁你個個有幾大..?
" P. g/ z  Y1 k, Q9 ]5 V. u" H9 c: n
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..
# d4 X7 s# m( R8 r/ Z! I/ g(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)
4 Y# ^( c+ S" d(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
6 n% b  i( v! ^) Z, W3 Q  D# H/ D- \
& }: h+ \( |; J& o( e) D- ~! W& U話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..& |9 \0 r, e) k( K) m: [
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
: V5 I5 i/ W! `, g8 S* E1 J. {咁你個個有幾大..?1 a/ S) [; D/ c* `9 e$ B; |* F
3 q( Z- v( N4 o
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
7 Z7 p( l# R% N* t2 G4 M6 s. k: K

+ [1 G8 K# L( `% c9 y+ S我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
! f& J. x$ [9 j0 _$ m/ {5 R- @8 x都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 3 e* U: A; @" n! T  {7 L  \
電擊器跟冰塊都很不錯呢....; G6 z  }9 e' [2 V. E
自縛的話....不較不好玩 0 B+ G" t% u2 m4 H' Y! s7 I
比較喜歡被縛