嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
6 A9 c7 L/ {4 A( ^我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.; {$ y- p$ M0 i3 t6 h, @) p* \
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.4 g2 Q. P2 |2 M' n# y
不過真係要好小心搞到四圍到係......# h5 s' a1 T' d  `
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
% s4 Q2 j) I8 P% @/ I
. D" K- f# o) A: f% v9 m
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..
8 R2 }6 `! u- T; M不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-# b" j6 y* s" S! i; X
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
1 W+ k- U* E0 B0 P8 Y8 k* c, {0 g0 y, `1 S8 G1 b( w/ n6 k
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
$ W8 ^! u0 \9 e: ^) o灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就( A9 s6 p+ W; G1 N3 ^$ R; Q: S
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. , b/ o7 D, D* u, F# x; Y* F' I) r
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
2 f5 @9 q5 s# f$ T
& @; t9 c+ J; K個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
* c% q9 ^5 G* s不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?+ X& n' h+ x1 P) N; b; s' e
(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   - L' t3 {6 r8 O7 J* x, a4 g1 x
我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
& }! X% x6 h2 y$ n$ ^' |咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   
( ?# M* z8 P" Z  ^咁willy同miky386, 你地晌邊買?
1 T5 s. @9 w5 x1 Y- C9 s% O: X5 ?* a$ z5 c0 V( m- H# A) s
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   
5 u# F/ N3 m8 C( k/ X0 E. a! A8 T: j  o8 U' t7 \; Z1 y9 [8 Z

# W& o- Y  O) k( t' @. }% `3 h; j白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..7 {1 a, x4 }2 ~3 X) D- h
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-5 g, P6 U& Z. @- D/ U0 K
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
4 H( K0 D4 \$ @' U- Q- n# |5 ^# S

: m# T9 U9 s0 Z. F  k8 y個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
* H* l( Y+ {! ^: V2 v8 T$ F( w5 F& t. d% v
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
2 ^+ i# Y+ M6 i1 C1 M# E去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 9 V  O$ ?' R% R' H. a  H, D
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
* h8 g' ^" `6 y  T去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
2 Z+ }* e% M( m8 P2 K9 j' W9 X# v4 t1 x2 R
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
+ c+ @1 s6 k6 {* ?& d4 k網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
" Y' A4 T& |# @6 g8 X睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表 ' J7 A  o" G: l  l' R" U3 p2 B% Y
岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.' c! ^, w# U# R  ], b2 N
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
( U4 H, _* l8 H: z9 _
* [7 h' y3 [* _* \
你家人經常去旅行呢~(笑)9 W8 c% m# L. d( C! A
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)2 C$ l7 _! m" `$ ]+ M7 `
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)/ S6 C# ?( w4 p3 h2 L

5 j0 `% \8 K) O/ c/ [- J  W% H那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   " X0 J& r* W: p& E
: k) q& ^. s' Z6 J+ ]
% s1 ]7 b7 S0 x' _+ K
你家人經常去旅行呢~(笑)
- j. {9 D" e3 J8 ?1 u. A9 B你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)* O* J% H* m5 t' r6 i9 J; H
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)6 u" v3 o' m1 T+ K/ A( ~7 p
4 A& X. ?$ l4 l
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
% T) U3 ?8 E5 @7 R; B

7 [6 q1 c# H* O2 K1 v* e係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
! Q" g5 V' D+ \) X8 o5 g+ @所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
1 s; j. B/ r; u1 J3 t結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;- L+ w% c2 W2 q, ^* y  b
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹
3 t1 s/ k' q3 F$ X8 R" x; b5 {仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表* Z; R" Y& e8 N
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 2 U) u# x5 B, n5 S
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
" e' W# X" B8 {! e結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
$ H- Q# ^0 |! P% l! q4 u3 l7 C
% V- W! V/ A# W3 E3 q話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)/ I2 n6 ~9 [1 H, M
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
! w' |0 V/ O8 A9 @- w- ~. @4 d0 n以平時著絲襪已經係一件難事- -...
/ |9 o! |; M4 f0 i& C* ?# o$ a8 u( Z) {4 z, e, Q) |
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...6 r0 U9 [+ F3 g
(果然無主人的話有些東西很難做..)
7 N9 A! n' ^- {( ]& S7 H+ S/ L. E1 I4 C; N

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   % K4 A& B$ J. U  |6 V9 h) O
. {: o  n. ^' k1 M

7 [$ {. M' O" W% }. E話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
# l( }4 J! L% T2 m: O0 c4 z絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
! g! z- l- ^) a! r2 \0 i* D以平時著絲襪已經係一件難事- -...
% j: i; [. i% B! u5 m/ n1 @' h+ C6 y6 o6 L* P1 D0 T# c
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
. I& M4 a4 Y: C7 M: }1 D& ^6 ~3 a# ]) w: p5 |  W. B
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
2 ^+ |- U/ |% \$ N  w: }今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片, _7 k! `8 V3 a! V  W. a
就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表 & t! m" I7 d) A+ G+ V
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.0 B7 J5 U0 H1 V: l- y- f; Z% u
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片- O$ U$ e4 m8 R; ]. ^- p+ b
就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
1 M* D- u) j4 ]5 y& ~
$ Y8 e% r/ O# t; t迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
* h3 ^) Q- ~8 M& t& q你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   : T( U$ X5 G+ P' M
1 h7 q0 Q4 E% X& w

& P- _- f  }; C9 S! {# Y* q) Q- C迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
. [% Z' n; K) k: c! ^你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
0 @  w  H' q) W- T1 V

# N1 Z) `# r  |' @" J# z我個LOCKER大約200蚊一個月.# O; r; J% s: ]; ]9 ^
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
# q# M& d$ L( Z. a6 ^( E我個LOCKER大約200蚊一個月.
9 F1 r8 T( Z- T/ a( z飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
  L+ H2 Q' u  G4 _9 w) D# B8 i

4 }( n, t4 d* E* [  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
5 {/ w; P) c, a- m4 [! b! d但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
- m- @7 E7 Y. T- {, F  b1 \( @4 T7 O0 `

; x$ b. U7 @7 S! {2 m  N9 L  g8 c  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
8 l( W2 r4 N& l但係我屋企除左繩就無其他呢...
! ~- g2 K7 ^4 C6 _7 ^) j6 I  M: N: K& D
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧# r& K/ C$ X+ o& i
不錯多嘗試新鮮的事物
/ z6 ?! G2 j( y  J也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表 ' s( W2 j/ S2 K; L5 m& U! e
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
3 |' b- m, M$ M- k9 p話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..6 g3 A$ b2 u3 Y% r
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
6 s1 T9 t) Z; l2 y咁你個個有幾大..?% K8 g7 a, {5 f  r, Y
0 B9 F' {! y& _# v) A& U  B* o
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..
: Q  Q; @4 i  ?! ~$ k' w0 v(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)
& v  z: E' V. w, e2 g(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   5 U$ O8 ?( Q$ X7 W, @
- A; @* \1 u: r# e3 ^3 P
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..; j& g, F2 T. C% K* [
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
8 O+ A' ]$ Q# B" a咁你個個有幾大..?
' c# z& i7 c: U+ s/ r8 `  T1 R$ W* N( v) ^4 S
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
# H3 N& k$ j" m

1 l2 |, F0 H9 X! G! [/ I我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)
* d! c4 F4 `$ u# l* B都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
3 x6 |1 h/ M3 I+ M' `! s! b, {- V電擊器跟冰塊都很不錯呢....1 p; p8 N8 V- y4 ?# y4 \2 K
自縛的話....不較不好玩
) e$ j& z5 y7 E1 n9 V/ ~6 a比較喜歡被縛