嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
% a) ~! L6 V  W! j- A' z我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的., I: w; ^: m# F9 i1 ^! |
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
: S) f0 Q: `5 M5 Z1 V* u不過真係要好小心搞到四圍到係......6 I' `; b0 v7 f0 c% D
下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
) `, c2 [8 Y- W
2 v* u" e: P4 u0 G; _! B, R8 [8 m
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..& n# ^3 y. `7 u' ]" C3 }
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
) v) j$ C) ~: {) ~+ t" o8 r0 }3 R不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
; e, T* ^3 P! _; m# @0 m4 S' g4 A; @6 m9 f6 f
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表
! W# `( C: _5 u; V( f灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
, W; n* v! `$ X1 u1 @係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. 0 ]5 ?$ N2 `( @8 u2 M
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
, \4 \! p0 S0 F- G5 S; W
1 b5 O6 G2 r: V9 @7 W) a
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
+ o5 x1 |. K2 g/ L7 [不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
% B% j& m  z% G/ i/ P(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   , y- q6 v% g; y7 ~5 T( f
我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
4 @. W* ~6 i5 V咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   8 y% n& U+ T: j, L% p$ }
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
& D$ G$ t) [! ~8 F# ~9 @
" t; I% W1 W% j' @4 t我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   + K  v" _# b. i2 c
( h( `# P9 U0 e( O# H# j

: j  x$ S. g: |白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..7 F/ E  @9 b4 U3 r! |* I
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-
, L/ x$ `7 |' w% ]3 `& J2 l& x) H不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?5 U! a. r  q: K' K: C. N

' J. _0 e% ?! @1 k6 A! u: F$ ], C5 d/ o% }% s3 J. I% L6 ~% \
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
" ~" }* P, ]% }6 |. v5 B* x
8 [! [1 `1 R( d- l" z/ t# Z+ T+ @% X我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人
7 c. y9 K2 u3 _1 U, {5 j8 s5 U1 w去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表
# O3 I# E5 ^9 {1 o$ \: @  h我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人) V3 ?( f5 y# ]: h; P
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
) Q& J) @  I4 J- Q( q: n* i
6 ^) g) k  w  c4 e8 V有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)9 G# n8 [3 T, r" e3 B" j# `
網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
$ a2 z# h7 [) a+ k睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表 , J0 A- s6 s1 Y
岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.0 y; n* O7 H5 r( E7 P: i% w& a8 v
睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
/ u5 ~4 J; u1 V$ l2 C

* u" J* P3 x! A. W2 s* }) {! Z/ O你家人經常去旅行呢~(笑)# H! ^. ~/ r# F  N' S! L$ f" I! l/ N
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
: F! u1 i5 }% k- R- f# G" e) P汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容); q4 a6 G1 e2 z- E2 S9 J* u

) x& V3 }2 Q: r6 v# r2 _4 J那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
9 v8 E8 u, b. Z& U# r1 l* ~0 |, f/ I
4 f# Y; {+ H9 N' l- a3 i
- J! u4 [/ T! @, B  f& B你家人經常去旅行呢~(笑)$ ^& t+ m1 S8 l8 H
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)- s8 b, _  r8 C, _% \
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
& ^( z  n: g2 ~& }
$ K; h% n3 k7 ~6 f3 X0 b1 ?$ Q+ Q2 J4 w那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
; m- p1 a% I% I- {3 g% S' Y
& N+ ^3 W- W: l* l; R
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
# p# [6 Y7 @1 J所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
5 V. _; s: F* u, \9 e( H# Z結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;
; B" n% D8 I4 k同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹8 @4 m8 W3 W* m( \) r3 \
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
( n/ ?6 m# T9 Z1 q/ P係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
' c( N- G8 W6 P6 t6 G$ z所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;0 G# m# X$ V8 l6 k) `3 A
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
+ B8 y1 s4 p8 z' h
5 T4 p4 H4 x; d" Y, g( c話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
' x5 ^! |8 Y  I& d1 n4 H絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
' S( P/ r& @% }$ z7 y- d以平時著絲襪已經係一件難事- -...
" N2 d0 \$ ?( ^5 z$ ~) D4 i4 h5 b" K( a7 P; M. g9 a
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...
  |+ N$ V9 K( ^( q5 N3 O(果然無主人的話有些東西很難做..), e, v) Y) D- Y0 P

9 U2 w9 X; L# K8 ~  v: V[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   1 C  [& b+ z3 e6 |, c4 c! e
/ o: W$ o2 l) ]

: g. x, m0 `$ v0 b, u話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||), t; F  x5 F4 U. Y; W: a# D3 T
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
/ v- z( |1 B" D$ y& ~; n0 l以平時著絲襪已經係一件難事- -...
$ d8 j, q' Y" j# ^( w! U+ g$ D0 K5 [( Q+ s- r1 \) E
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
$ }( H' W* e/ \* ?5 p

: ^2 J2 h! j& x因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.0 O8 l0 S$ z' B6 N; H" Y
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
4 V* ?" Z% r* w' T5 j" j就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
$ q. V+ T# N2 O9 S因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
4 I; |3 K0 M1 [4 b9 f今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
( w$ r+ g: K) e* M3 G就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
2 T* Y2 i5 ^! p* ~
5 V4 F, E" P/ u, [迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... $ B8 P4 ?! @- J* q/ o: A
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   , V5 Z0 ~& y% [8 U9 z
* o4 Q6 J( Y; U7 x8 a

# H' T/ e5 j: ~5 r迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
3 B% V2 J) N# R* b/ i5 {( [! M( w8 w你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
; `$ E2 v, e' M
' A& y: a  f$ o$ S0 V  ?7 W我個LOCKER大約200蚊一個月.5 d6 K+ V; Z, y4 x
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
. O7 r3 Y. C. e- E! W# f4 b我個LOCKER大約200蚊一個月.8 Q# T1 J# V8 v1 d1 f5 ]! a
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
7 v( {% N4 q5 \- d
6 N" e. f' W6 I% K) C
  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
) [0 I) M; P1 i2 {8 I. n但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
' x; W5 H4 O( S" C. \: U# I& O2 E4 o% t" J6 P

* N9 u) n) ~- h9 }$ ~  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
( B( n  g, Y! C( c$ Y但係我屋企除左繩就無其他呢...
) K4 D! `: B+ V/ g+ U: s8 r5 j; I: |6 a6 _+ U7 ?& R
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧
6 O9 S9 b1 l: Q& w' H1 G+ a9 s( J不錯多嘗試新鮮的事物
0 {: J! ?0 U) c6 M3 d也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表 6 s! e% C, y4 Z6 \5 K
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
1 ?9 O# ]7 t* b% y% T6 j  h' s話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..- p7 E% j8 n# s. @
之後有一次塞左支三腳架入去...- -||" P! @+ f9 k9 N* B
咁你個個有幾大..?. q, E$ A" X  s4 z$ m4 w

/ l0 ]* @, y6 q' r' a但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..
4 S! K1 m: m7 l(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)
& X* j& r, W3 a2 N) j# w(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   ) U# D$ [" n/ J

) U; D7 P5 Y0 t% `, n7 f$ _話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
7 R! r: e3 p7 O7 |之後有一次塞左支三腳架入去...- -||- n; p) ~, @/ B4 M3 D
咁你個個有幾大..?. w3 M5 W/ Q6 {1 p9 g7 S: T

; P+ R# l  W: }4 M但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
  U) ], {/ x1 Z  m  U2 b9 {' Q+ D  K3 }" T2 L) E
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手); W8 P( E- D  o) r5 H8 _: f- z
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
2 u, ]! e; J( m) @1 i* x& g8 b電擊器跟冰塊都很不錯呢....' F) }, ]" G2 m! y3 e* N
自縛的話....不較不好玩 % L3 C) t$ X8 i( ?8 a
比較喜歡被縛