嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
& B8 n% C# a. P' X& i我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.  f: ~8 X" |7 j6 m( z) \
灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
- G8 E. O: N7 k; _1 F* r/ \/ [' `不過真係要好小心搞到四圍到係......
2 `1 _. R7 B$ j+ N  ^3 D下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
2 X! z3 n, ]( N  g# k1 k
7 e! M+ }8 b( y1 _# m白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..5 C  L, f2 O$ s& h0 \0 @* E0 m
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-6 z5 F4 i1 T2 ?$ O
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
4 I  p( x" r/ a5 f/ {' w! j. L2 e8 K
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表 2 ?) X  R1 m" j  m
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就
" V# ?, L7 }) i$ C' o% n係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內. ' d0 a# o) Z4 j% R7 w
無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
  ?2 b: r' e3 q2 A, a# _% \( d. O
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
* F+ ?7 i0 {7 X& C不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
; h* l2 n9 R" h3 V; j" ^% y(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   ) S2 r8 B5 v, R$ f; b# }
我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
  g# @( c. R& H1 b1 R' `
咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   ! @* i. Z2 ^3 Q7 O
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
5 B) e: T9 d, I

% ?( v  P% d% Z/ ]1 E我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   2 j3 X: Q) T# c3 X; v9 Q, V

( `- g4 G) p! x9 s5 `' x- I7 C0 K1 o* N5 f2 W
白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..% R' W3 G% b; I$ _  s; }
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-+ p5 j( Y2 `/ {& }
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
1 f0 Y+ P1 F' I0 {# o9 W/ A9 Q' w" _% m3 ?1 w8 {
3 G4 |3 G; R3 Y9 t, L1 m: H
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
6 ?) o1 l& p% K: ~) r; [# U  h
: u1 a" @) x- ^6 k+ g我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人; S/ z. C$ b( b) @, o. q& S
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 1 w; f2 W' V$ ~3 y4 ]& s9 I
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人4 [; J: V9 r9 r( e4 g3 s* f
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
3 u& V- r3 r* I) v' A1 D2 c9 T; O4 O' G: E. e& k7 d
有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)% y+ Q, `" n$ e& Q2 \; X
網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
# p1 W" ]% w" k7 v睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
; B4 ?; r6 F/ ?# Z1 o/ G岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
& S5 \" |0 g' L4 S5 p4 l睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
+ P3 ]( B& M. F3 d5 l1 v- j6 c9 q. b% U; J: g1 Q
你家人經常去旅行呢~(笑)
+ k) N" j/ j. W: s你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
. t+ [/ ~! V2 a% N汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)
! w+ D* y6 _, A5 p$ w0 N' n) w5 |& H5 i  E
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   4 l+ z; j! J( ?5 ]7 C* \

4 t+ T' b& ^8 k; a( P5 M! s; P2 ]; T; q$ N% g
你家人經常去旅行呢~(笑)
! C2 s! l* Q) M6 z+ `; Y, Y你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
# Q5 }3 `, f6 }* I. J汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)3 U8 j* {6 D: y$ K; J6 T
7 f( X0 e0 F  m- {) u) {: K- H6 ~5 J
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
1 S; P9 c6 N0 D0 D! }6 B4 z. `! i9 U- v, V- w  _/ A
係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), 0 @& G* q# |0 l: y# L! w- |
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;. v$ G% Y" f& h6 Q
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;8 A# }; `- x1 M  Z
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹% s5 b% p7 y( k; q5 _
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
! v7 q+ ~2 U. B" q5 u係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
! n2 S; t5 n2 E8 M9 _+ _所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;. z" U; F+ h+ ~: {- ]% w
結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
9 g2 R+ u* _" {& `5 Z) a( x8 L- k2 Z) G/ C, k# q
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
% c2 i2 y( l6 W. O( r絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..7 w' d  S- T- n) Q
以平時著絲襪已經係一件難事- -...( N- H7 \$ S5 i, L) D! J
) P+ L" z) j1 |8 M
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...9 M. v; `$ A( d, m/ `
(果然無主人的話有些東西很難做..)
. r+ F/ ^9 }" h) U( S4 R2 M1 H+ v
- j7 x3 Y) Q0 b& R4 ~3 r& C' F[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   $ f/ M' I: e! \% g* R1 }

: J8 I1 m' _5 s) e$ \" D/ i$ j( W
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
4 w, Z9 o6 O, ]絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..
' n  X. t5 P- g7 ]1 e  p以平時著絲襪已經係一件難事- -...
1 i: x( f5 k) N% Z/ j3 l
2 V: t) G0 R; U$ W本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
$ A  z) v+ a0 s/ |" ]2 m2 N. q3 l9 B

- l8 F4 w! ^2 S1 x  ^) v- r因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.' m" ?3 a2 Q5 l9 T. z
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片& P( @, O! ]4 D( j5 l  P+ [: d
就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表   D- g' R* V4 s( t1 t; O& M
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.
! Z4 g$ D8 U- J/ a0 m今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片% h2 w, K8 _7 a- {# t$ z8 V6 A
就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
5 \5 m( z8 o: C8 ^# L4 e$ Z* ^) [, D  Y: a  Z4 A$ _1 S& H; g% |
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... 0 D% W9 V0 |6 r" a% X4 `
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   
* u; @+ r4 G+ t" S  g8 v6 m
( v8 i* J1 |4 h9 X6 w  c8 k/ J
* z/ }0 W3 s7 p0 ]" i- X迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
# d' [/ P, V" M你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
7 z5 J9 l" S& F: `5 E, v

! [$ H  L/ k/ G( y$ Q/ Y我個LOCKER大約200蚊一個月.
0 f# {2 G, I( D- N- }6 [飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表 3 ~; e4 S" D" H0 x0 V
我個LOCKER大約200蚊一個月.! J/ e) n' Y, X3 R7 T/ v7 C
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
# J3 f7 k) x8 ~6 R  c: _
/ b" ?8 g! B- T! T6 t; w. e& o0 z  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住); K1 R# s  N7 I
但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   2 R0 A, E$ G% D: O+ Z. C: D7 h, f1 u

, a% x# U8 X7 S% k; f% O, o2 E: H9 Q
! o2 J- [1 B; l  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
: |6 B) L" `. m; c. F! K, L# K但係我屋企除左繩就無其他呢...
# w  k1 H: C0 n' B# r% z6 G
2 A5 k. z! m" _; T
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧' T+ U  f+ I0 U- A4 ]. b) G. [
不錯多嘗試新鮮的事物
  s- r- E6 U/ W. ?0 C也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
6 O! l, g% h$ \) m5 O如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
- K. p6 {' s) F' i- f: K. B. e4 C6 k
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
* V; A0 Z0 I+ U6 u# `9 k% G. m之後有一次塞左支三腳架入去...- -||. o- Z  ?9 T1 J+ P, n
咁你個個有幾大..?
0 N. `7 k" Y$ r! }/ ~' W1 |7 V; y& |1 ?4 c
7 Q3 o; a1 T, i! J8 G但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..  N6 O$ u$ T# f* A5 x
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)1 w' }! \7 V! ]" T' g
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
0 _% W1 R, X4 ?* }9 I8 U- e- b2 O) s- l( o% M2 w
話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
3 h7 C5 d7 B" h1 d9 z; ]" L之後有一次塞左支三腳架入去...- -||' L! }5 h+ M- [( o4 V& r* K
咁你個個有幾大..?# ]+ z) k, M7 W( t- Z/ O- d. ^0 j
, j2 Z" |6 k! ~7 N# x  {" P
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
. P- C' x) `! D* x; l. J1 Y& e4 Z( s
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手)% m" g6 x# B4 B8 M( g* ?
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 / M  x" z, X) `* [
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
: W. N7 o- Y" S' v% Z/ Q自縛的話....不較不好玩 ! D7 G. a% w! `9 t! X+ L
比較喜歡被縛