嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 20:45 發表
% B& f: N! H% _$ t我對手銬係唔洗用鎖匙的, 係係某網站買的.
+ G' N& D0 q( x- v* ]2 s  |灌腸真係舒服, 所以有時知道屋企人出一日街的話就會同自己灌腸.
- a8 Q  X# v8 G不過真係要好小心搞到四圍到係......
0 n7 o" K" U9 Z2 r1 F% Y下次屋企人去旅行我都諗住禁玩; 不過今次目標第一日會係一個 ...
+ m2 c; h# e& g9 A
! A) J& c; E) e; Q+ t+ u# \0 G白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..' c1 G/ p" w+ m( r1 x+ l$ i$ S7 P3 \
不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-( F2 M7 g6 p: Y7 b
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?. e  l8 g; n  A/ [1 s5 m3 B
$ b1 M9 ~6 ~& s1 K* j$ h
引用:
原帖由 willy 於 2009-12-10 22:22 發表 " D; o+ b6 z( z* _/ b4 `' @
灌腸器係中間係有個氣泵, 兩邊都係喉, 一邊插入後面, 另一邊就可以放係面盤, 水樽等(總之就- ]4 q8 D( \  G7 }* P. @4 u3 Y
係用來灌腸的液體), 跟住就慢慢泵, d液體就會跟住喉管慢慢進入體內.
( G2 U# O* i& N+ n4 z無的話, 都可以用其他野來代替, 可以去serach一 ...
- N2 y3 _9 x8 v$ m8 f$ e2 [8 W" `& g# ^) X9 J
個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價好高)
: P8 ~: O% s1 m" F- L不過我好好奇e種d水係唔係只係會向一個方向流動...?
' d' Q% M, T1 b(突然諗起n年前火水爐年代入火水個d..)

灌腸器能不能夠用一般家庭用品代替?

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009/12/13 01:14 發表   
' @9 X! A0 T. f$ h- a& U: G我自己係網上買開既, 都好有信用, 連金屬既手銬腳鐐都係o果度買, 不過如果係度開名會唔會唔係咁好呢?
6 i" J; _. w8 d& g! \咁呀, 可不可以PM個網址俾我? Thanks!

引用:
原帖由 tracy 於 2009-12-12 23:11 發表   ( `$ O$ `* ?0 R; m/ B$ v
咁willy同miky386, 你地晌邊買?
& z; ], w& Z; ]% l3 b7 s; @3 `. W/ G
我係上網買的. 網址稍後pm給你.

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-13 01:34 發表   . e4 ]/ u. s3 @% Y+ B" J+ H$ r
4 i' K: [8 ]' T

3 E% V" r: m' m" t8 Z白色.. 唔知點解感覺上好似人地d銀包咁ge樣..
4 G# S( J! |* n. {# y不過你話入面有毛毛又好似幾想試下-v-: u" V3 d0 P6 U6 w/ p, P  V
不過玩到出汗的話有毛毛就會吸左d汗味?
8 a7 Q# l/ a9 s, g* w8 _( \) o" P- q: X: C

: ]1 M/ J1 w( {, F  e# d- q個隻ar-v- 諗覺上好似唔係太底..(其實 e d 用品都係覺得成本底但係賣出去個價 ...
- |, N' v  q) ]- c! @2 U

7 ^8 N% C5 x" ^! v/ ?; M3 ?1 [我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人9 `9 Z: P2 E- k2 O; d
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-13 19:23 發表 * p9 W3 L5 I( }6 ]$ u( `3 ^
我自己就未試過出汗, 所以答你唔到.... 不過一樣野就係知道的; 就係戴上係好舒服. 屋企人+ q7 E3 T/ N0 c
去旅行個陣返來第一件事係沖涼, 跟住就戴上佢地到第二朝出門口前.
7 f3 C/ b3 N# S7 h* n9 {

) L8 O2 t) _5 \4 k9 ]! W& R有些時候總會出汗呢(被 消音~ 時)
- Y- C% X# {- ]9 F網址...順手pm黎..-v- (通常睇唔買多)

岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
  t9 k: p( x$ ]9 m+ A睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-14 20:41 發表
2 Q2 s' r- w  D: w1 S# |岩岩先收到消息; 屋企人由聽日開始去旅行, 去到星期六下畫先返.
! Q2 m! p9 E) l8 X8 \# x) J% F' }! q% o睇來有機會好好招呼一下自己了. 一於諗下呢幾日應該點對自己先.
# a  s" k! o. C. u# G2 Z9 X/ p5 t- D6 ~) [3 A
你家人經常去旅行呢~(笑)& Z2 i0 W3 K/ [- n/ T
你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡)
3 b) R7 w" O& Y) T1 b7 ?/ o汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)& {: |, p+ f; `

/ J' Y( \. U9 i# r, ], `7 C! P0 d那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-14 22:43 發表   
- k1 R  R% y# _- l' `) }
- J7 r: d9 l# r0 q$ ]* G- E  {7 a! ^. X; l# L# t+ n$ Y: A
你家人經常去旅行呢~(笑)
0 l  i# Z. r% o( @5 z. y你經常唔汁屋就罪你聽日開始汁屋(笑容開始邪惡): o: p( {% O1 C0 i5 e# s" X
汁屋個時唔可以整污"jo"(中文差- -) 間屋嫁bo... (邪惡的笑容)1 ]7 \+ j4 g- Y% _' a1 p2 |
0 F; L* N5 {) a- Z$ A2 q8 P
那..有沒有人想到第二天的內容會如何呢?(繼續邪惡的笑容)
. @1 o! f* M; B! M# X! G% c3 [
: ?& Z$ b9 I7 [, _6 z' c. c( F9 A) G係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做),
( [$ D7 l% z1 {( I; ~% L9 w: p, X所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
7 m: F6 o* S! K1 ~  [8 S* {結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿片;% q5 p$ H' T. h$ S7 i$ A
同戴上腳鐐. 家姐話要禁樣直到細妹認為可以停為止. 但係宜家細妹1 J. ~+ v+ F/ m/ ]( R( b2 z
仲未滿意~ 佢話今晚想多一個家姐陪佢; 所以個'懲罰'唔到聽朝都唔會停...

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-16 19:53 發表
- o* \! h+ K! Q2 u$ X" `* ]1 Z係ar, 我屋企人真係成日都去旅行. 呢兩日都唔係太精神(因為呢排公司多野做), & D6 _1 `9 J8 k
所以都無玩sm. 今日我就幻想我同細妹家姐住, 我成日笑細妹夜晚瀨尿;
. A: {# i: v3 E4 ~* W結果細妹話比家姐知; 結果係我比家姐罰著校服裙; 絲襪同包紙尿 ...
, V# t' a+ e! l' i% f# R5 S! b" |' F; P  x8 G: [
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)1 L; n1 Y% U1 f8 b  C/ t
絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..) R0 C. b8 T% W7 Z
以平時著絲襪已經係一件難事- -...
  g0 J& v3 V7 s& h- D! ^. R* G6 m. Y( P6 Q; K- s. {5 b
本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍><...唔想陏...3 M6 G+ p! P1 g3 J
(果然無主人的話有些東西很難做..)+ z" s$ S8 i7 S8 K4 t, P/ n

0 y- z- J7 [" L% v, E+ i$ ^/ ^[ 本帖最後由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:05 編輯 ]

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-18 19:03 發表   : {# l2 g7 ~1 k: W) x" ^" X
9 }1 C5 |" ]: r7 o
. T  P, D* y) n. `* x$ C: v* h$ w3 U
話說- - 你收左d尿片係邊- - 屋企人無發現? (咁大包o野好難唔發現- -||)
2 E6 W+ n6 b) V0 a  [絲襪+尿片 -v- 唔會整大左對絲襪嫁咩..: u* p) T9 u+ j" D4 w9 s
以平時著絲襪已經係一件難事- -...! R8 T! e. {+ g

- ^: b& {( I8 r7 }0 C本來今日忙完想玩下繩呢...但係今日好凍>
$ t* \$ U- I: Q5 ]: `1 U8 E; Z1 Y/ W5 e, W) T" K6 h1 \
因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.% [& i; o+ c( d. @- e) G/ ]
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片
0 Z4 ^" o2 ^, B" r就例外, 屋企人去旅行先會買; 之後係佢地返前就用曬佢.

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 11:47 發表
: U" t* }0 }3 Q9 r因為呢幾日屋企人去旅行, 所以唔洗收埋. 而我係有兩對絲襪係for包尿片個陣用的.' c8 @  m! A0 S
今朝就執返間屋; 同收返我d用品入迷你倉. 因為佢地今日返...... 平時d野就收埋係迷你倉度; 但係尿片# t8 Q8 K5 |* r, n5 _5 O# V! j
就例外, 屋企人去旅行先會買 ...
9 A: ?' k  `. Q, o

" V9 t( M% H3 ?3 N迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?... # M6 h# R1 ~+ D: y, R3 E9 s' r
你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 18:06 發表   
: w9 I2 Y' C! v4 C2 P# V9 P% Z1 `/ R, R
. T9 o/ V# G2 J
迷你倉..ww 大約幾多錢一個月?...
; f9 m) D6 X  a7 I. ~2 [1 r你成日懶尿呢(笑), 一日用咁多塊尿片..
7 R: R2 u7 @# T' o; F5 T& _9 ~( f& g7 C: n+ K1 A4 r
我個LOCKER大約200蚊一個月.
. f6 l$ f9 e6 j! d/ l2 _飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-19 18:09 發表
. v! s/ C  A* Y8 V/ \0 v# @7 m我個LOCKER大約200蚊一個月.+ z' @. S' D! ~! P: {
飲多D水就會容易D懶尿. (大笑中)
; k: W; G* D1 m" t8 E8 T
: y7 q3 S' f$ M( \8 V  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)
" ^9 i/ B9 k0 s' S+ `但係我屋企除左繩就無其他呢...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-19 23:12 發表   
2 Z# c: d# \; v- @' C& d+ _! A, Q4 L& M2 p1 a9 F2 J

7 `  }) v$ ?/ e$ `% k  200蚊一個月真係蚊... 好在我可以放係自己屋企-v- (一個人住)- d3 D" P/ @. P4 h$ {
但係我屋企除左繩就無其他呢...
5 N; \( b3 s! v& i$ t3 ~/ G$ n4 F( R( b
如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....

每個人的喜好不同吧% r) a) M+ Z! H( J- ~  y
不錯多嘗試新鮮的事物
' C9 f: R) b3 J5 u也是不錯的唷!!

引用:
原帖由 willy 於 2009-12-20 13:04 發表
' g1 M7 y1 I- ?3 o4 u& a如果我自己一個人住呢200蚊真係可以慳返..... 但係宜家同屋企人住; 所以呢200蚊一定要用.....
4 u' D7 u; h# ^) }話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
% R/ B1 d' L4 p/ K之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
8 A( Z, U( Z- ^( Z5 K) H3 m; m咁你個個有幾大..?& ]5 y+ M6 w" L2 L/ i

, y$ J4 m* J& m' s  G& ?: Y但係自己一個住都會怕有朋友上黎見到呢..7 r! o( n% |3 @7 ^4 q8 o
(我有一本教sm ge書 (漫畫ge教科書囧) 放左係書架到) (真係好入門..囧)% U0 b3 l9 e2 B, A1 Y
(所以我d朋友都知我識玩e d.. 但係怕佢joe央所以無問落去...)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-21 00:10 發表   
3 M+ E1 u4 }) w9 J. M5 X3 @5 b
; h" x: A6 j; |, y& M1 w% M話說講起locker我諗起我成日想放d o野係學校個... 有諗過放printer 或者 coffee機入去... 但係2個都好似唔多夠大..
; [' e: r- o% e" c, a3 Y之後有一次塞左支三腳架入去...- -||
! f, a0 ^% m& d$ k: c* H咁你個個有幾大..?
: X6 `; n7 k4 N$ Q" z( e  {! k( |6 w  P: v% R% {
但係自己一個住都會怕有朋友上黎見 ...
* r/ X& Q/ |! ^& Y( ]; m3 p  a3 c# j& g, `8 `
我個locker面積係16立方尺; 基本上可以放曬我d野入去.

喜歡(舉手), u$ G/ j9 ?3 W2 c& s2 B. c( W
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 7 V3 f, a9 x( m; W$ m4 X; ?- y$ v
電擊器跟冰塊都很不錯呢....) L& ^; F# }: b, u
自縛的話....不較不好玩
& A) N0 w0 {& a. o9 _1 L" X' [比較喜歡被縛