嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   # n  |& ]) O4 {) x
2 X7 C% o$ _" D/ a' X5 E3 ^
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表 % l. z! t8 Z9 P' }/ U5 C
. v, ]# d3 b2 X4 A1 F5 `( @
9 n2 h2 q6 b" ?4 S+ f5 Z- t9 q
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
2 `2 ~' M4 D5 I& C. n9 G5 Z! U/ b# `1 \( G. d  k  w
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 " F1 B9 X1 n" B6 P
喜歡(舉手)* `) g4 S' M0 h! ^( B9 d
都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
- c* D/ w: w. R4 ]  B+ {電擊器跟冰塊都很不錯呢....
; I4 Z) ~) b1 z6 m! A# q1 r自縛的話....不較不好玩 ' Z: E* U4 Q. Z( U- y  D* M
比較喜歡被縛
, g( y2 x5 N, p" R. R& B) S- t' q

/ g( P! f9 ~/ Y4 o, s0 ]* }  O; N# k' ]/ @$ M電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   9 i/ n2 I! e% K' _& X+ J# B5 r7 P, ~5 u
5 q. m3 ]9 A, W8 N# [

6 w  w4 s" z1 B7 q3 e  r( X# a如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?. }4 P' I) H6 P4 j$ s

# _2 U8 R1 l: N' H) Z, e% z. j. }, Y6 Y. ]- @, j
* \7 M7 ]2 o' j4 B6 h
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
0 F6 l4 j# P! K& W0 k
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
, I& @: {2 [# r$ U, K0 r
' [0 c; T- G0 J4 {: p/ P- E不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
' K& k- j3 A- W
- J' y' c; k. W1 P好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm+ F# h" t6 f+ I  F9 o, j: V
- S; {+ o3 X+ R' a( L# @( F9 V
my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
$ j2 x( N$ Y8 r* K# ~2 [0 y5 B' B  `, I4 i! }' c' f; S' g
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
$ z2 w' n. P  Q" X7 [' V4 ?7 t/ n! Y- f1 V) h4 N/ ]3 J

3 c. v' s3 e- g# Z不是拉~~~~~
/ a" M# g. Z) \  o( `4 U是像退燒劑的用法一樣....
# k7 }" ~* k3 U! U3 q不過要先把冰塊弄成圓形的....
- V! R; K4 y1 r" H1 t不然會弄傷人的

[quote]
& @8 i4 U; X# I; H7 q2 }$ x( g& ?: f/ \5 b, l8 h, E5 ^# V
9 T6 A+ q5 ]3 T
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
! W, |" m. Z# g$ O6 r( z9 h5 I
6 M* J% s  p! _/ d! p( l/ q7 W9 j
, |* n5 L) h2 N. I, S0 Y$ D# |" a. N0 O6 m9 e

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表5 ^1 N: ?9 k! h- G9 c
6 ]3 V9 u: M6 g9 \& K. d+ I
$ b* @2 ?% v+ G. M5 e
但係我玩親都係玩繩呢...
) D. v2 `$ B6 L% Z  Y8 R1 @) y( E$ W8 J( C" ?
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表2 ]5 K+ i$ r9 f& R& p) [
不是拉~~~~~
5 g5 g( A) Z$ _; ~是像退燒劑的用法一樣....# A" {9 Q6 U- L' a4 m5 \$ Y
不過要先把冰塊弄成圓形的....5 a' r, y& V: l# n
不然會弄傷人的
; d0 S* D1 `8 u9 {8 W
2 [8 d/ M# e. n2 b* Z
會唔會凍傷?( y$ t! r1 n# A+ U3 J
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
1 K; N; G9 p4 `1 L2 k( K( x
會唔會凍傷?
# @. Q" e* e; k-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
- \6 o# d, i3 `6 P; I  q: m
6 R( Q$ W8 ?8 a5 W. ~0 |( E2 o
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
1 J9 G1 I' G$ w凍傷倒不會.....! V( j4 F$ r& ~! U0 N$ N
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   # k' U, s8 {9 t! u9 d. y& x

. q- i, Q, _# ^  w# l3 ~0 l* H# Z) K' y: @, b" U
& |0 T! f! `- u3 @" n  U4 u
不是拉~~~~~
6 q! V: J5 D2 v+ p- g' A是像退燒劑的用法一樣....+ _. K6 x/ V6 E& [$ ?6 U  Y
不過要先把冰塊弄成圓形的....
7 l  W1 r. c. n; R3 n4 j! W不然會弄傷人的
+ S  D3 l6 N7 j+ v不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
& ]5 b) d+ V/ u! b$ b$ o不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
* m2 i. Y- ~- x. c- T! A) @
: W+ G- _4 g- v, f% `/ N: R7 u
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
$ y# @" t3 Q4 ^* V  A3 o0 K! b唔知個到有無d細粒d ge... & Y1 h; t" C9 g
大家可以去搵搵就係..; x5 \' e; ^7 M% h2 s6 m3 k
/ y9 u$ B2 B% |7 J
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 9 `$ d$ C" h' H! A' O2 X- L
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ* i1 t' A& N. k' \7 [/ q
凍傷倒不會.....
2 |3 o& n' x# U/ ^不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
* Y; c& F% b8 I/ }其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?2 g& Q: \# `" B9 c
但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
( @1 s; _9 u; b1 W* r- r$ L. O種感覺真係好正...
8 v9 o+ H; b$ {不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既
# b9 }# a9 C) _唔係好大,大約一立方厘米到6 T5 U- W1 t# B: e! Q+ K; g0 [$ S9 t

3 X1 c5 U) y/ r6 y  F但我唔係好明你地個玩法% d& y) F' e; c" K3 g& k
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   , e: T& f  U1 U/ I
  E$ S+ V  L, c1 {當然是實調啦
! v, U9 I" g2 F1 r# C2 N1 w4 `但...找不到主人