嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   # x/ ^: ]" Y/ V/ F/ g$ X
咁你地係喜歡實調還是用網調?
, e8 i5 l. u5 c: B
我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
1 V! D; S8 z* c咁你地係喜歡實調還是用網調?
7 F( A0 g( ]; }0 y1 v) Z
& t: g( [' z5 Q: H- A如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
. ~& z3 q+ ]. M3 s6 F* c) ~
' \! U7 q4 v9 ]3 z2 O/ Y
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
& I8 e+ o- C# ?* A3 c7 L# t  n4 {喜歡(舉手)
- l$ L9 w& L' M4 r都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 2 M' g( t6 ?+ L% r8 H7 V3 S
電擊器跟冰塊都很不錯呢....
: U8 t) @3 j3 q) N自縛的話....不較不好玩
: L  x, W& J8 I5 x5 k比較喜歡被縛
- Z; G; K7 j9 q. k; b/ A
/ a9 \7 ?" \- e3 U: w  I7 X7 b電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   9 S: k6 [% m" G! G+ r& h

* @& X" ~. F- x0 v1 X9 e
6 l6 }+ X, \7 S+ D6 t* ~如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
" E0 Y: _0 c# d9 u: I2 {3 o/ l0 M; Z# s- [# ~- a0 A& s1 ^8 b
$ z- A) Z0 j3 ^2 \6 c9 @) K% }6 }

1 w" q+ D& \! m" ]- M5 v電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
* R" ~: c4 c* e& R' \( E我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga, . t! t$ U) T2 ]& J  D" A# `: D* ?4 \
3 ~. b$ [" m7 y* |+ n
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
  @- Q  Z( [. i  U' ~4 h% [8 S$ K. o0 i6 M1 c/ v4 \* v/ ~3 M  U
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
* n8 \2 A- |: b- a/ U
8 O% W; x3 e7 \, H+ N8 qmy msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
( H: i& S& w  ~5 K- s# h8 |$ t8 `* |/ ^2 I8 X0 F3 s
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
+ x+ C/ y3 [& P/ [- V9 `, J/ s3 X
! {" k/ e" C; C- r
不是拉~~~~~
) m9 [$ o( s8 l5 P+ E是像退燒劑的用法一樣....5 o: G2 b3 o  p: M# T$ `9 r) Z. L6 z8 m
不過要先把冰塊弄成圓形的....
) u( H7 g, J9 o, g0 Y* E1 e不然會弄傷人的

[quote]
# S2 Z* ?! ?! ^9 U
% b/ Y0 L) A- G: U! s* Y8 _/ q# x, B- Q1 I; j
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?  a% P$ X& h7 R, K
: x- [# t# M& b! [" a

/ j# h! X. I8 \$ A' F8 Z8 u( j  h; [" e2 o# Y2 h

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表
; l! P; A2 P7 P我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
' S% q/ z( Z5 H* Q5 x, x0 b' B/ M0 l
但係我玩親都係玩繩呢...; z6 {9 P4 ~% q! u" m
. N0 o" n# E6 C& y* B
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表3 R& [! E) O5 N: }
不是拉~~~~~7 k5 l" M$ B! g: R! Q9 B" j9 A* z
是像退燒劑的用法一樣....9 o; d9 J! Q7 q
不過要先把冰塊弄成圓形的....8 X. [1 _7 ^* i" @8 V6 U
不然會弄傷人的
1 m, \; `; M+ V3 D, B
- X$ P1 Z; {5 ~( X  K3 M會唔會凍傷?4 Q3 P! i8 e9 @# {* E% j9 c
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
" ]/ q; D$ d6 y
會唔會凍傷?
5 j) |) D8 P5 H- X6 }  v, o! D-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
  `3 @" Y: @* O* g& G" F0 m$ k
! c. S7 b7 }4 Y, ~5 [1 B
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
5 U; Y; _) ]: G% n! B  j0 y凍傷倒不會.....: e( x) a( f$ @( d- ]+ V: w/ w
不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   ; k2 e* S, a0 y- g7 E
7 ~, W" B) D7 M0 @2 r

5 Q. j: h( R! P- M) y
8 o. @6 p: z% f5 q, O不是拉~~~~~$ p* G% z6 h+ d# Z
是像退燒劑的用法一樣....
0 r1 N/ i# E9 b) a1 J" c, o不過要先把冰塊弄成圓形的....
5 q- L7 W, R# k/ g3 R: R8 k不然會弄傷人的
& x* s0 m+ H% d8 `) B不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表
2 }' E, `6 z' u: g- \不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
  @! X) I. n2 C

% G2 B0 g* k- Z3 K我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..: N' r- ], a! x
唔知個到有無d細粒d ge...
6 s: O3 y8 ]9 }大家可以去搵搵就係..8 f9 U6 b2 c6 T7 \  @0 j
! |; {3 ~& U" P: f( z2 m9 A
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 2 }, E. F0 `' F- Z
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ: O7 W1 A  I$ m. A$ E) q' x
凍傷倒不會.....
; [) c; E& ?. B% d不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
+ [, q, d" b: W9 f. c8 Z其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
+ V7 b) l; F9 k+ V) `5 X但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
+ Q" e/ K; c  c8 G種感覺真係好正...1 L# h' \  L' l, z6 l  R& g9 z& }) o  K
不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既- g3 t4 U1 ^0 P# H
唔係好大,大約一立方厘米到
1 d$ _/ N' D. s* Q) v9 E" x6 Q( a( `0 J/ m% H
但我唔係好明你地個玩法: e, S! l) y7 r6 s$ R
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
0 [6 Y0 ]8 h% h* X7 o9 @+ k咁你地係喜歡實調還是用網調?
& h7 c- y  H7 t# F當然是實調啦6 w. ^3 j& f# W
但...找不到主人