嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
) {; }; G# i  h. }咁你地係喜歡實調還是用網調?
" v9 V( @) L6 `/ G) F( J我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
8 b) w0 \5 Z# \! i3 v咁你地係喜歡實調還是用網調?
6 `! l: ~+ l9 T* m$ G, y: z/ ]5 R$ d1 Y
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
7 x  g3 }& Q/ m6 ]& u* r
) M" w3 i% y2 j! [2 I7 Z
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 ) J- d. N& Z' ~  Q' P% ?
喜歡(舉手)
8 S9 p0 A# \7 L% m" c* K都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
( q% Y  U7 o$ g9 |9 h2 Z電擊器跟冰塊都很不錯呢....
+ V. v7 e; |; \- p# ?( j自縛的話....不較不好玩
* r+ [8 H/ _: t0 o比較喜歡被縛
' n0 L. H9 e: S: j0 M! f+ L6 X
7 z8 D9 I* J9 I3 S& f% w, P- l
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   6 \0 [: [$ r" W

8 Q( r! ?; p: o4 d/ ~9 }, V, L. e0 v! D! h
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?9 i( _! o  e) {0 I

& e1 s- l. F6 Z. [( |2 E% J  y5 T# h: p! ^# b3 Z+ ~& T

: @7 I8 [: U* G/ Z電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
7 v2 V- o6 V" ~2 d
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
0 V5 Q2 z0 E2 z; c# v, [; T+ }
& U, A& B, M- t% B不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等" u+ V) q3 [0 z) Q
* J# L4 m7 E* I- C8 x2 p5 K
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm% p8 i% P1 Y# K7 x6 I1 M1 U
5 A( |6 F: ?7 J6 z, t! K9 G
my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   1 ]9 U, T5 i8 L! q) ]

2 X8 m' i1 X. z3 O# m& e我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
( H8 w4 U1 D4 |2 O; E# h7 p- \. G4 H$ X5 z# N' J' Y

$ B3 Z" S6 J# K: s: |$ N0 u' y不是拉~~~~~
2 S& }# i2 e2 K5 U/ m2 V; S是像退燒劑的用法一樣....
7 H6 v( c/ Q+ t6 P8 \5 U. @% m不過要先把冰塊弄成圓形的....% h$ ~0 u- ]0 [) A& }0 \5 j( l
不然會弄傷人的

[quote]! I& y$ ~0 u! ?+ L

5 j; z* ?5 x8 U9 N' f! C2 w! Z. n9 J& q) P- `! M' U, @
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?  N& k5 p: M# @

) A- C: d$ A0 j! f- g4 ]4 a1 R  I$ O. @& ^3 J6 m: F# M

: h% g- ~7 {0 H9 e

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表& ?, O3 ~% u1 g" m5 k# L
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
6 |( ?' m; ]% m9 y' N+ K1 x- ]+ b. C" T  f; I* q/ {
但係我玩親都係玩繩呢...
# {* A, X( x  Y7 x# H$ ?' \( P
' Q( q' N1 L! o  s7 ?
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表
8 z. n3 D+ q  k! a1 I# Y不是拉~~~~~) v+ h" ]/ {& j! P+ I2 l
是像退燒劑的用法一樣....9 f$ Z) |( ^8 I3 x% a
不過要先把冰塊弄成圓形的....) N% h% S& d$ R8 d: [5 y6 L
不然會弄傷人的
% V) l( @$ s4 g* A8 L6 D* _& p
# F4 X  V3 }9 \& w3 `: i會唔會凍傷?  k- s; @0 p" d+ Z  u6 V+ {/ [
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
3 _) v% H1 T3 Q. B& c$ I會唔會凍傷?
' I7 ^8 s) }4 Y" ^# L' w" F: r-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
% i  T# F* ]* Z, i. K0 H
. j5 d/ G7 I. n, p" |% `那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
6 N8 A2 C+ C6 }6 `4 r  y: N凍傷倒不會.....
) t6 V- f$ b2 `6 e7 t不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
7 O2 i% v2 v$ n& {8 H* n1 {* q% }( Q8 `9 d) `& L6 ^4 q6 W

* F4 Z, ?, _8 h. X& W
7 o9 J7 Y6 G) s5 G4 h不是拉~~~~~: `0 T6 Z: a: b; H7 f  @4 @+ v( k
是像退燒劑的用法一樣....( ]' m# g- |2 H& H
不過要先把冰塊弄成圓形的....
0 h* P! q) |% O4 m- f$ i$ l不然會弄傷人的
7 U# E) n2 Y) o1 d2 W" Z2 r不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表 ' T/ K/ m, i' G$ W# `0 ~; K
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
# d. U- W. ]2 H# F5 a. u+ m, d' A4 `7 n4 G! e
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
8 B. Y2 i- Y" e) u- S' n唔知個到有無d細粒d ge...
% y4 p( S4 g* a  `+ l0 Y9 n大家可以去搵搵就係..
5 x; G. b/ L# E3 c+ T3 f. u  c) g0 |7 c: z. g1 C& h  w
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 , R& [9 j6 g. O5 F- I' \
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ9 R7 c: Q5 C1 N5 [$ P0 F
凍傷倒不會.....
- k& B1 b# `# d8 B. v& Y不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
& C% E7 ]. @: ]& M; l其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
8 j) A& y! d6 H8 y: ?7 M但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..2 a- C! j. I; }* A0 [1 ]
種感覺真係好正...- {4 J( u3 c  b0 Z, I4 F
不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既  D1 R' _; K5 ?  Z6 m
唔係好大,大約一立方厘米到, v/ n: g7 ^  {/ D

0 ]5 T; Y0 a9 i8 {7 C/ I& j& s8 i但我唔係好明你地個玩法
1 j" X) q: m2 {9 ~" b0 D6 Z5 t即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   ; g6 g8 z- v! t! s# V. H
咁你地係喜歡實調還是用網調?
, E! z) w1 O9 l8 I
當然是實調啦9 ^. w$ X: f+ g3 r
但...找不到主人