嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
' ^/ B( O: S7 c, m咁你地係喜歡實調還是用網調?
9 e4 x3 P+ I9 i% X' A# @我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
4 v- j6 K1 C" C咁你地係喜歡實調還是用網調?
0 N6 R8 i/ m; E% p$ G5 \9 B; V- h1 v3 D, ?. w) e" f
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?
6 ]* v: t% i* m: @7 |6 o# ~, G; o: I7 ]0 H) R5 j+ k- \$ l( Y
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表
4 r) V; J3 e& L8 h% V8 v  S喜歡(舉手)
! r: F- I7 [8 B* q$ _' z/ D! S+ k都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒 8 R$ O- H! \" s6 a2 V' L( d
電擊器跟冰塊都很不錯呢....5 f2 E) t. x- k  O
自縛的話....不較不好玩
+ @  j( ~0 `$ C( M6 H1 W4 W比較喜歡被縛
* P3 H1 K) h; \! m1 e
- c7 L( [7 W) D
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   
! l7 f, V1 }0 `+ L# Y% g: {) v# H
* x# k6 Q  {/ D, e3 v' C
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?5 ]1 c( P- {- J2 W

9 o5 g, u" B: F  @7 C
1 h- I' x# c1 h$ n$ G- x- Y; U3 E( O+ L& O& H2 g6 d+ h
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
" P+ e- Y8 ]4 L, O# d
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga,
2 ~( K0 e- V6 p1 S% F. c5 u3 ^. C; S' ?, O* J% f; a  x
不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等
* k# Z! O4 k6 V6 }8 ?
! h6 P1 ~/ a1 u8 K; t; B好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
* |: u* F8 l/ a+ T" `# c; @8 L
! z) }- E& _9 g8 M. h. V- |6 emy msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   
- J4 L4 |  M: S# N# I8 N6 s8 q/ u( i9 J/ w5 T) w
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
% z& P" y: C; T$ C
; H3 D  J5 g) u1 P4 h8 W

0 n/ k8 |2 F5 t' c) j1 X, g, x不是拉~~~~~
( v) ?- Q3 H5 c+ t: q, ^. H: [是像退燒劑的用法一樣....( J" w8 m! l2 E5 `& h2 Z8 Q
不過要先把冰塊弄成圓形的..../ j  B" m3 V# Y* n
不然會弄傷人的

[quote]
7 d( Q% v: H( }/ a4 X: U8 h. l. q7 e% y3 T$ [" K7 z

) Q, v1 q, Z& V2 L& ~7 v* I: U如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?; R6 G# P/ _1 i
" x! C1 {; L$ n) K9 ]

9 o+ }4 k, J! O; p- |
$ d) [8 b- L/ v

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表+ j; I  a0 M9 ]1 r  w
; h4 Q. r2 ]5 K, w" O# e. E

6 i, `' V! q$ t. X8 X3 s+ M但係我玩親都係玩繩呢...: A9 U; v: }0 i$ q+ h- @# \( A1 \
% q; z% N. d. j. B: C! ^- w5 o
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表+ O! ?2 w/ Q4 C( H
不是拉~~~~~
" ]  e$ [& G7 r% W* {# L% H是像退燒劑的用法一樣....
" }- o/ V$ x# ], v9 g; X: B' y不過要先把冰塊弄成圓形的....0 ^5 G/ H) C" N
不然會弄傷人的
; R* c- Q$ n3 r- z4 ^) f# j6 F

/ }) L* }9 ^1 E5 F# z' a3 D! q會唔會凍傷?  [5 B+ p& z  J/ M. r% s
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
4 f6 R5 ?0 X6 Q, ]會唔會凍傷?
" o+ k8 e5 M$ N- v& F% D-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
) F7 g- ]3 h8 o) P! V) n5 B$ f
/ U- A! p$ g* ~那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
1 o, ]/ i3 [, P& i( U凍傷倒不會.....
' {+ N; u/ X7 F/ Z! Z: s不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
1 p( t- j6 ~+ ^$ h  |: `
1 l) a( o% w  \
, x+ ^# B; l9 D1 u2 ]2 k  D! l$ Q+ D4 z6 g6 |2 z: o* ~  Q5 L& h
不是拉~~~~~
* A8 X" h, X/ J/ R. r- r. n$ A是像退燒劑的用法一樣....
8 f& I% ~, V' s1 n4 k' Z5 O( y不過要先把冰塊弄成圓形的....! U3 h2 h4 }! h- G
不然會弄傷人的
4 S7 v. ^5 v: {# t* ^
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表 " l/ W% N, F2 l) N# _4 ?
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
5 w5 ~) r% }8 \3 J" t9 D6 ?1 J% B
- R. Z0 f0 B- ]0 m: R" J$ Y我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
8 ~+ [" q9 |- f; g7 T7 {2 x5 y6 M唔知個到有無d細粒d ge... , v; x0 r3 c. d$ O
大家可以去搵搵就係..
1 D( y* H9 V7 [6 e
- l% W! G: H5 @! O' y
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 7 O8 A9 G* T7 R) @9 A
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ
3 \3 N3 N  T7 _4 J凍傷倒不會.....
( m$ W; I7 a/ q6 {不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
! x) Y1 w: v/ @% C  L8 M6 |5 E+ R其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?
. e. H. t6 h$ N" g: E1 H/ K但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..7 b1 M# q7 f$ z* i" i7 L3 y
種感覺真係好正...5 u: M3 a0 O: D$ D0 m0 J8 C9 w+ y& g
不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既. L& U) F7 ?; W& {& Q: u# d
唔係好大,大約一立方厘米到: b9 i' H9 X4 u2 i2 m& d9 i
* |: T4 [9 `. X, R
但我唔係好明你地個玩法
! r+ _& p6 ?% M- G即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   5 X; N7 K9 d& K; |6 s8 t# o0 l
咁你地係喜歡實調還是用網調?
  [; E* `9 ^5 V( ]* D
當然是實調啦
: e* A  Z- }3 k: F/ y, i: n但...找不到主人