嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有cd姐妹喜歡玩sm嗎?

咁你地係喜歡實調還是用網調?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   
( ?( A3 B0 b  ~/ U: l6 h咁你地係喜歡實調還是用網調?
: q  W5 B/ f) V+ T我次次都係自縛既, 如果有機會既話, 都想試o下被綁啦 (即係實調)

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表
! q% r% v- Q) @咁你地係喜歡實調還是用網調?
& o- m; _* o0 W5 `* Q, D9 W
2 u6 p( j* r4 F8 J如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?8 F7 n$ p, U: |2 ]8 ~# ^7 }
- h" G$ S5 A1 Z6 D7 q
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 01:19 發表 + {- p' s( [2 h3 N& k
喜歡(舉手)
( R5 [7 n0 v( l; _' v" o* S3 j! O都已經穿的美美的了 不SM一下自己怎麼行勒
7 V2 e5 W& ]0 n* t1 U電擊器跟冰塊都很不錯呢....9 Y6 O- e' C8 \, U; K" h: J* q6 ^' w  x
自縛的話....不較不好玩
3 ^" ]$ m7 \# D7 i5 V比較喜歡被縛
5 j$ _. C2 d  M3 X7 z/ n- k/ _+ K
8 U0 n& A4 R3 W, O3 k8 o電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2009-12-25 14:07 發表   
6 s5 n+ {  f& k7 ^  W1 H& q
) d& o# c( p9 {* h* q5 B3 u8 q# v" `( k3 T% J- ^$ H+ x! d
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?' q* [. Z  `  Y! N* l6 ~
& ]3 p2 D! y. {0 R. g
; Q% R6 ]. a0 t4 K% }( I3 Q6 ]' e# {
: ?! ?( \2 w% l4 ^3 h8 `  S5 J5 s
電撃器好像很貴的說.. 但冰塊應該如何玩呢?
6 x- {; L& C4 M- P0 y我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止

小妹都鐘意 SM ga, ' r6 L8 ^/ j6 {2 v* ~

# H* K: {1 r. G/ Y" z* D不過近排偏向玩緊身衣, latex 等等1 i; W7 |8 x6 ~8 ]( g
$ l+ f( c0 I- p1 Z/ D, T9 x( L
好想試吓 cd 學生妹時俾人 sm
- H, m0 R  M/ @" m
8 i5 t& r: h: |" ~- h' |7 {: K) @my msn: [email protected]

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表   % G& Y' O- M- `  O& }9 Y2 S9 G* g

; u( R% t/ L) J7 A1 ]我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
4 u( E8 n8 `* Z- F. S1 d
' r; ^) W! s8 m0 W
& h: n0 R5 |  Y) b% [1 s; c不是拉~~~~~( F5 D: |" L# z$ E) O( k
是像退燒劑的用法一樣....
# d; m+ [! ?$ P4 I. C% L- G) o0 f不過要先把冰塊弄成圓形的....
; [- e$ p2 T  y( L5 Y. J+ w不然會弄傷人的

[quote]6 y  V4 |3 A* j& K' w5 F
( A* p$ q$ o8 A) [6 E. n1 j
$ n. A- `4 n+ Q. o
如果有一個信得過的主人應該是實調比較好的吧?" Z& Q+ K) h% X2 r

5 }9 `9 I; ~: o0 z0 T* Q/ x# b! |4 L
, v  N% I- {2 z7 C  j

引用:
原帖由 jg400hk 於 2009-12-25 17:09 發表/ c- A- g% @0 P: i0 I
我試過用冰雪實條鎖匙先, 然後拎出o黎等佢自己熔, 其間用鎖或者手銬腳鐐鎖住自己, 咁一定解唔開直至舊冰熔晒為止
$ U8 c' \% i. J9 V5 N

$ [' R9 b0 v, A& ~7 u但係我玩親都係玩繩呢...- ]" d" Q/ m( \- @6 \7 b

, C! m# S+ [+ s
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表# o; d1 K! Z/ j2 w
不是拉~~~~~
  |, g0 |& K( [$ {  m2 F  g是像退燒劑的用法一樣....
+ X# O+ z. U: J- H: y+ \6 J/ s不過要先把冰塊弄成圓形的....
0 K: ]5 n1 J8 Y不然會弄傷人的
3 b4 B, @4 |& m* U5 p$ _8 `7 E0 Z
, p1 d* l1 y* Z3 H/ a; I' Y( S+ D
會唔會凍傷?
9 ]  V, A" y# E-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..

引用:
- S" d+ O) r* [# g會唔會凍傷?4 `* O2 g  I( T0 p* h3 R
-v-我屋企d圓形冰有個杯咁大呢..
3 ~( c) Y( w$ t7 f
0 i, C/ m4 O4 P
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ% I/ l8 f) N9 c
凍傷倒不會.....
2 A3 d3 p* Z5 N/ B4 |不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD

引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-25 21:06 發表   
6 P5 `3 e; h( A) ~
5 k$ `* R2 H. y' v$ `6 _8 i0 i3 s( ?! K/ V' e2 j8 G$ b8 [9 ^

: g3 @* P$ i2 Z  ?不是拉~~~~~
# n7 o. R4 \' O' d9 f! o4 k. o; Q是像退燒劑的用法一樣....2 i3 p3 o- G$ I& T, Y
不過要先把冰塊弄成圓形的....7 ?7 u, I% u% }; v5 V
不然會弄傷人的
$ p' _" Y, B* x3 N
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?

引用:
原帖由 noname123456 於 2009-12-27 00:10 發表 4 j. ?$ m' e, G5 \8 J2 J9 k
不太明白...可以詳細地解釋一下嗎?
5 C! Q; r% V# q- t1 J' W
9 H, V& x* ]( Z* S% a  w- U' U  W
我個個雪圓形冰ge冷格係日x城買..
- Z1 P$ i0 m* r& o: U4 i# K! k唔知個到有無d細粒d ge... ! Q! c2 e7 |8 m3 P  W
大家可以去搵搵就係..; ^* K1 s; o/ J$ q7 d& p9 v. {! A

' \8 w% F9 q5 z
引用:
原帖由 cloverNancy 於 2009-12-26 17:39 發表 8 F1 |  a6 I; t* @7 `' ]5 x7 p" g
那太大了吧....撐壞討不了好的ˊˋ$ s9 q' D9 ^" B1 h) p/ n8 L9 C, ]
凍傷倒不會.....
* J6 |1 x1 t. A! v& j# r: c不過雙腳會不自主的發抖倒是真的XD
( `! ^5 t% }& h% i, c其實凍的話唔係會肚瀉嫁咩- -?% w) [* S/ @" z2 b7 s) w
但係我自己試過一次同凍水灌凍到腳震就係..
( ]$ o2 e4 f- F; ]種感覺真係好正...3 l+ J* f2 z. q+ a5 A
不過真係套都唔用就放入去?...

我屋企個冰格係四方既" b5 Z9 c- M& m- a& v5 z
唔係好大,大約一立方厘米到5 X5 b0 V5 J+ A  q' l! v7 @
3 J) W7 _1 X3 F9 K' z
但我唔係好明你地個玩法+ D2 h0 m! Y$ @+ r) e+ U
即係將舊冰放係隻腳到一路等佢溶?

引用:
原帖由 miku386 於 2009-12-25 10:10 發表   : l+ t) q7 E! R. u& j
咁你地係喜歡實調還是用網調?
% N7 u& f1 I0 O, C: f
當然是實調啦- j5 Y) j  P; e1 J4 V& V
但...找不到主人