嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?! H: F$ T+ P( T& d- ~: t  j
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm0 X- d% b! z& Q: S( }9 U: g0 F
" W# M+ @6 \+ w7 b* ~
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
7 N1 B* ?: C- ~" V* r; b我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
5 G% N8 p$ d4 D. N, B/ t(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
! k' K6 j# y# j+ s% u( [hum.. 中文就好似唔見有得賣...
  Y0 p3 h; ?! K5 s- [: v9 S* L但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..% ~2 v! \5 Q: c2 h1 f
我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
9 Y5 g& E( b$ {- U! d/ v# t: v: y7 d; l. O  估唔到係e到有人知道e本書..
* n* s' f! H6 x$ |- ?6 @我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
/ g$ T6 g. y$ P& {6 S(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)2 D+ K6 H/ u+ W. v" Z) U
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
, J2 [. `$ a. G但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
5 F# {6 |6 @! u$ F% i0 [6 G我上一次訂 ...
有無日文既書名
% i1 r1 e9 V+ F$ `# B我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   . ]3 l$ E6 x/ u2 p
有無日文既書名
, b) O( y0 m* n' d& i3 w2 t我又去訂翻本
% K. s1 c( e8 b. [% R

1 S5 y" K1 |$ M9 A已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
5 |. f6 t% F$ L但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   + g( y( h- K" g0 A% C, y4 ]+ v
3 p+ ?9 d5 Q3 T5 I" U+ ~8 I- \

7 Z6 u* ^- v. x0 G' ?" _. G已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..  @' ~( j* |+ u( }4 M1 ~5 b
但係..你識日文?
1500yen好平jie
. [1 j  o5 |" u. X淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
* \) e1 t7 W/ s; ?. K# d  估唔到係e到有人知道e本書..
& P7 r" o, ^  T0 U* p1 X4 R  y我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
, j# D/ d; n% y1 E. d(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)2 A* P/ B9 v' k  k4 f! F
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
- z+ G' L+ X3 I$ h但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
8 {2 j( Z) N  q4 k0 i我上一次訂 ...
: |7 Q1 f2 b' K0 o9 B6 ]5 O5 f1 }4 f: L) A0 @& _/ ?6 E$ l
半年出一期定係定左半年呀?8 E$ M0 o% o3 ]
如果1500yen又唔係貴0 s* c; X) b$ C( k5 z8 g: h( a
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
9 w7 C: M: ?! {, f7 L& X/ _" k0 [# w' ^9 l

3 y9 A( n# }  p1 o; o( S已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
- K' }  G8 _3 j. i6 w' |3 S但係..你識日文?
+ r/ j0 A# C8 i! B/ b2 W唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   % c7 Z" q  i- V$ W/ i$ Y

' ^/ y0 J3 I; u& P9 ?* O: E7 J, e# S9 R& p% O8 L7 [& ?
半年出一期定係定左半年呀?- `0 _" b( [( p
如果1500yen又唔係貴
; T9 K: a' v& b, _5 q0 y信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本7 Z3 H1 L" O0 M  J
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
8 c! B0 X3 j0 t6 o% N8 ?: i; \, |2 B: Z, b6 S4 `
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
: x% ]2 G* M$ x$ y0 b# P根據我搵到既佢就出左兩本* _* ~( x" D- e4 p
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
2 y- L( v1 @& u2 R% T8 `% K- p2 {' k/ A& n9 b8 n% }1 p1 b; ?- \
信和某黑店應該有得訂(我去第二間
- D7 ~* V; \9 F/ H1 l5 s
! S) H" S& K* R& _3 M
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
+ j- Q$ e9 k  U. v9 b* ^1 ~但係你去黑店買係買日文定咩- -..2 n9 ?' c7 q0 A
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   / g( c4 m# u" }. W! t
4 H! B! b0 _+ x" j5 [

# }) z/ q  ^% J% j+ Z) L0 j黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)' I* a; V$ x3 j8 H& L' f) P  A
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
& a/ ~) s: \) i其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 7 W, q% a6 q% s7 V
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版