嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
5 k$ U. {" w1 K4 n9 C& ?真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
/ Z: z9 i; |0 l! b5 I& E5 x( a+ l! E
  \& z0 o% a" H, {' i& d& k[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..+ Z1 C9 C. B8 k8 x' f6 W
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..& j4 D/ Y) ?3 O1 ^- Z
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)8 w& X4 J5 G( j* C$ Y; _. t
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
6 F. I# I6 R) S. R. [但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..; T6 X4 {3 P, i) y! W) p
我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
- g- Q3 n* S6 j  估唔到係e到有人知道e本書..5 G+ h9 |7 |+ T$ L
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
0 f8 B6 }+ Z# a! b. K(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
7 I; U& i3 Q# e" Q9 e  Ohum.. 中文就好似唔見有得賣...
6 A$ `1 h# _( x+ l  |: A. \" F5 c但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..- |- I! z0 W8 f1 A- b5 N
我上一次訂 ...
有無日文既書名% c8 c/ {$ X) A
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   
0 B7 c6 H- S( [, |有無日文既書名; o! x' ?4 j. z  \( e" H
我又去訂翻本
# X. L$ X  w$ B
; n. a4 J+ a1 l+ q5 o4 V
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..* ?6 f2 O7 u# t7 Z# T) U: V
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表     f8 b0 H# A, ~$ g) h# R
1 J, E# H$ G& _( `

/ U, v) f( s3 h$ x已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
1 _5 N& f2 x+ H3 b6 m( o( u但係..你識日文?
1500yen好平jie
; X  ^" }; @" [4 }5 Y( a& q7 M% }: V淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   - ~  `/ J* R  ?1 g. K$ p. H
  估唔到係e到有人知道e本書..
; R7 k& T: H. w- z$ ^+ O6 f我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
8 G. m2 x% _: h3 C(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
, d9 K  f, t# bhum.. 中文就好似唔見有得賣...' Q. R1 K3 U3 v' L3 R" o( |: Z7 `
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..; F$ I" I0 e9 S3 D  e5 w, @  f. u+ G
我上一次訂 ...
3 {+ F, r3 l- l' y
$ F" O  ~: Z% d8 H0 z# D5 ~半年出一期定係定左半年呀?
3 D4 q! C% X, w) f! M" j如果1500yen又唔係貴
$ w: v2 l/ N4 k7 _% h" F信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
! v) L1 n4 u* @9 a9 ^; d5 ]
( r2 e" g2 U: x( I& \+ \+ C4 s; |8 k" i" d- j/ t5 Q
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
5 \( P. m! x" J! f但係..你識日文?
9 `; K. t% {3 e: W唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   2 I  K4 V2 y0 p  A) ^1 G7 y# o# B
  N6 B; o, d% r" n, M8 u$ N

4 e# N* t+ ?. F& P7 Q. P# ]半年出一期定係定左半年呀?
5 n) J' M. k- I$ h如果1500yen又唔係貴: ~# F. |) q1 z" w
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本5 S9 E8 ~* {: @  s7 a
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay( W6 d0 S2 K! u+ Y

$ L. b' M! E4 y4 J信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
5 [2 B* M3 m& Q0 I  ]5 c7 X! ]6 L根據我搵到既佢就出左兩本: Y: r6 t) W1 n: d5 V# g+ z4 B$ b4 I
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay- S& N5 j9 j7 c: @5 f. [1 L

! t4 O4 e1 h- t8 m信和某黑店應該有得訂(我去第二間
. S% W$ o; y/ ^4 V
& y, f, ~  i1 A! n) C2 `
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)2 Z7 O" q/ _; `: N' T1 y* V% v
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
4 \6 C4 g  G0 j其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   5 m" Y0 K  R6 q" y7 K2 w" z
! d# V% e; R# K" t4 j7 w' R  ?$ U/ c

2 T) j. z& ]! K  y# E5 f黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
6 j) N, ~* U2 T; A. ~但係你去黑店買係買日文定咩- -..
" ]; a- j6 }, r: h& i  l其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
( B( _0 l$ B& k- `# C% j7 o2 ~再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版