嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
+ q9 ~+ \2 v& m* |; p真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm& E+ T4 a' R$ l8 H
5 J$ [; b- U) g! Z
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
6 f1 \% M- W8 }' [6 ^3 i" \5 o1 ^我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..0 q$ N  [3 O. _8 G7 k( `
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
1 S# a9 D+ G' k+ J4 h4 a$ J/ zhum.. 中文就好似唔見有得賣..." d! K. h! N' K# n) ^# ~
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
: M2 e! D" m( x: @* }3 }我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   ! A$ _! ^+ b4 k( d
  估唔到係e到有人知道e本書..- M8 X7 }- B; ]' A1 G# Z: _
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
7 c& U9 W2 P: l; Y8 H(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
) ]" G* X% \! k7 Chum.. 中文就好似唔見有得賣...
: ~5 X9 `8 ?0 C0 v但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..% q: y. i4 Z, s" ~
我上一次訂 ...
有無日文既書名# ^* _) l% A4 I+ v/ Q
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   : W' t% O4 P; k. o$ {
有無日文既書名. M6 F, g" T, v+ r' Z7 n
我又去訂翻本
. {8 A( L! e8 A; f4 Q$ b: A# x8 {9 G% Z
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
: p+ C. ]: S) [" ~  A但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
( q4 w# U7 o- m7 ]7 j7 A6 I- [. \' \; O! k
- z0 E" Q& N* ]% k$ }
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多... }# H4 E; P& [& g
但係..你識日文?
1500yen好平jie
) t0 ?& ~- ~% \; w9 H淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
# M. E0 o6 C  d& c7 G  估唔到係e到有人知道e本書..( ^: _, h/ }, H) `' ^3 A
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..5 O* E# c- n; S7 t8 C$ e/ W
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
7 `9 z9 i' J+ Q7 k% \6 Uhum.. 中文就好似唔見有得賣...
8 I% N% [* V* e# G: C但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
: Y6 ]! t6 }1 `# z' M; d& f" j% D我上一次訂 ...
/ x! c3 b, H3 @  ]# p+ J. N. e* I) O- o5 i
半年出一期定係定左半年呀?
  L4 z! j: i' N; @) H如果1500yen又唔係貴
0 O: K: g. P3 ]" H3 V. F. K信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
5 K" D) Y; D# p" D) P
$ J9 ~) t% t" x+ C' V" ?' X* V0 w& P
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
; Z: h8 u8 @' T: X! @但係..你識日文?
' ]8 W! n# \. ~& r' h9 Z唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
( h. B2 v7 Q7 y4 B8 M0 {* {5 A3 }% s4 i9 y8 M4 |7 v, A8 Q0 f8 P
; m( H7 i7 {& ]* \) m
半年出一期定係定左半年呀?
; m/ `/ f. j8 [如果1500yen又唔係貴# E: U7 `$ e9 z% {* c
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本* s( j* L' t5 `; F& d- }
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay# v9 _5 X% w- I  `: g! }- J
; G# e5 }2 k0 z0 @, z
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
2 P* [; W0 @3 s6 y6 B/ Y5 t根據我搵到既佢就出左兩本
& Z6 b7 c7 x! V一本講general cd,另一本主要講cd cosplay. Y- F' F, X; X6 x

9 b" p' T- o% A# y信和某黑店應該有得訂(我去第二間
5 g1 d; i) a4 ~; Z4 f

' J5 F3 h$ X+ C* @黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..). Q5 N5 o; b1 q3 n5 k  F7 _
但係你去黑店買係買日文定咩- -..& `. ~& \* |/ {4 C3 u! V) Z
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   # ^6 a  c2 P% v. P! f

: o+ D' q: S( i2 H8 D' r9 ~2 t
# G7 @4 `" u; [黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
6 b7 _7 t7 |2 A& A2 P$ i+ b' b5 t) }; f但係你去黑店買係買日文定咩- -..
$ `+ W3 p3 G- m$ ^0 J7 x% G* C其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 6 j1 d- ~" M( @2 j8 G0 w7 L
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版