嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
& A) ~6 G+ d, l' i, b; c& w( I真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
: A9 Z3 h/ {* ]' p, n# P3 \& G9 k0 W! W
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..3 X$ G" u5 ?& V. q/ K" L9 [
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
- l* d7 I- m8 ~  w& u1 w(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
& v" w3 h: A, z5 r. jhum.. 中文就好似唔見有得賣...
6 f2 F" `! p1 C7 b但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..( C0 [8 N# \, S3 f& y8 C! n
我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   . ^4 o3 H2 X. h) [  j& g0 V
  估唔到係e到有人知道e本書..
5 L9 W, h8 X6 t$ Z我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
: }; J0 ?: v! @8 F0 E(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
0 ]7 o1 N5 P4 W4 `3 `$ Jhum.. 中文就好似唔見有得賣...2 K, l. m" }' Y: k* d  q* [+ N
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
2 E/ |4 U% U/ J" H. j我上一次訂 ...
有無日文既書名2 W3 v7 B- f& c+ K
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   % ~( J' O8 p$ m0 b1 _' c7 V
有無日文既書名
! k- P) q, t; ~  ~" P) G4 s" D我又去訂翻本
4 ]' j4 S8 r' H$ v1 h1 m/ Z4 ~* x

* l! O( @& e9 `+ c( g5 X已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
; I' {6 F8 ?1 M0 d: S2 E但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   " u4 l* }9 |7 c5 y  ?* @

5 X; u, S; M- M. e5 \9 c6 [( l7 t' b. w7 ^
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
& k$ S2 u& l8 U: b5 V9 n但係..你識日文?
1500yen好平jie
# C& e& N8 u0 |5 b9 O& \淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表     A4 }3 ~! n( ^
  估唔到係e到有人知道e本書..
: ]  V" B! b: L1 s0 }我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
" Y3 j" g* u8 y" q/ A) A2 R(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)5 d; d7 _( V- l3 \
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
( C3 i# `2 A" ~4 S但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書.." [# ^2 ~  w5 O
我上一次訂 ...
3 \& y0 n! E6 H: P% `9 N0 ]
$ p2 y6 g% ?1 S半年出一期定係定左半年呀?+ m$ w( J& \9 t- V, e& J7 _
如果1500yen又唔係貴/ V& X- ~. ^* K$ `! K$ n7 P: j
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
: X2 A) t: T& R5 m% A! r. n5 q8 f' [8 ~' W# S  r- X7 Z9 U; E, ~
0 `" @6 I6 H& R" t  D
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
+ F# z( e5 d" Z6 G- x$ @但係..你識日文?
' h* j- Z0 g  Q5 e) G1 @$ I$ O唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
) O8 z, b1 ^( B: ?& P& d0 y+ S* ]: b! O4 s$ A9 O! @8 D8 b9 m
7 j( I' @9 d! ]% g$ `$ M
半年出一期定係定左半年呀?% w6 J; E8 x3 j3 [3 H: P1 k
如果1500yen又唔係貴/ {- G, x: F9 P" z4 Z
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
: ]3 T. R. k/ j一本講general cd,另一本主要講cd cosplay( q- n/ |+ C8 H: J% u

U0 S6 f1 [: J( }2 {. j! x信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   ; y* g/ r( p+ N2 v% @
根據我搵到既佢就出左兩本. \! {  f/ {* y# b2 T# E
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
9 w7 y5 p! y( t- V; R9 Q
' g; l3 d; a3 r9 y6 r9 \信和某黑店應該有得訂(我去第二間
% W8 p; {8 e0 D  y0 J- K1 k
4 Q; {" p* H: ?6 F3 {
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
7 g  _( A$ o+ V8 j8 \但係你去黑店買係買日文定咩- -..
4 k/ }$ w- }9 F3 c2 F# l其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   5 {. T  m% a; H! I7 [
+ T  `2 S$ O4 E/ F& p9 ?

0 X  ~, z0 ?- m0 Y% t黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)7 g2 F. h% y" H6 v
但係你去黑店買係買日文定咩- -..- x: f. u1 T. o- o
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
$ a2 H# w* G$ H: x& z3 N" ]再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版