嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
/ x. V! R. ]1 u6 q* J0 b; @$ b* r# a真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
0 o$ O( x# [7 F- w) w* ^
0 a6 v4 G7 d  l8 L  P; s) D8 Q/ N[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
( N( _/ U" X3 T3 i  X1 j! b  U% L& `0 |我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
% V8 Q) Y1 H( j+ f7 g, H6 I% R) x; ~(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)& |3 h- d4 {$ h$ [( `/ q; @
hum.. 中文就好似唔見有得賣...; t8 ?3 s8 Z1 l$ |( G
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
: X- D9 {, o% A% h2 ~3 Q我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   9 F3 i# U3 u5 i9 r
  估唔到係e到有人知道e本書..
9 R: S9 i! `7 |2 S7 X2 m我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
8 Q* A$ F7 T* W* x% \(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
- c* b# Q' ^  Lhum.. 中文就好似唔見有得賣...! H  [# D+ B+ o
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..4 h- b$ R. s: h( u/ p5 Q
我上一次訂 ...
有無日文既書名" {7 F( J; V4 x" C6 ~: L( {
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   * l( L2 t' t3 p  B- Z% k
有無日文既書名. C3 p. G' p* H7 Y: D5 X6 _
我又去訂翻本
$ D: F- T$ R9 V1 P5 p; U" u" L3 }# p0 O/ Q. e
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
8 H5 K0 Y5 i) p) i但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   : H# K  w  U  k) [+ H. k8 m$ S9 i$ d

- @$ n: V9 G2 q6 e
" h4 W, I  H+ R6 W  z已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..( m& p2 L' H+ T+ \- f( {8 V" n
但係..你識日文?
1500yen好平jie 6 j& y3 j, r. G+ R, t( h
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   % j  b5 g  A1 \4 O
  估唔到係e到有人知道e本書..) ]# O* u3 |9 P0 d
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..+ k& W: n6 H) _& M
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左). G' C' q+ o+ q. w6 E3 b
hum.. 中文就好似唔見有得賣...8 R( b, D) w0 _  }3 E- a4 z/ h
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
; x) ~* N4 g0 _, b* @5 u9 I- w我上一次訂 ...
2 `/ q! k% |) d( a% j$ f* k  k5 n3 K4 X
半年出一期定係定左半年呀?
  }* n# N) V. S3 j3 C如果1500yen又唔係貴
! M' ]" \5 w4 K3 E5 D信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
2 W5 d5 m* v% Y4 p0 X; n7 \1 f  |0 {4 m
' l% F8 b5 H9 I4 K
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
0 \& c( \/ F1 E( z4 z$ w* p# j但係..你識日文?
8 Z5 T, M* p3 T; H唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
; r' @  ], I# `2 i& z
9 M$ @/ d7 n' \  w& f1 u: v4 u
: X! ]- O" A* ^% I半年出一期定係定左半年呀?
3 w5 {4 S5 d' e+ e' }% K( a' `如果1500yen又唔係貴# p  i9 ^% a. ?5 i
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本( m8 r7 |2 m5 J  B- f9 F( w9 R) Y; x
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay' J& X/ Z* \' ?. m- R* z

$ t" a3 z; w. h! Y/ u, g7 j信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   # l/ ~+ _6 g+ D4 \
根據我搵到既佢就出左兩本# h: ^* P* v& n; n
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
* e  d7 \" P) s2 y
" W& Q+ u( P2 F2 D信和某黑店應該有得訂(我去第二間
, \, R* A: ]% z0 V6 N# p! ]- E2 @/ Y) z  s4 k* H' ~; ]# ~
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)" C/ {. `* p0 H1 a% v
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
4 |$ D: t0 z& g% b' E, j3 ?其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   
" ^% n2 z: G, M& V5 p8 P# I$ y1 Z) u! {3 Z- l, ?5 l
* |* k0 u/ c$ X4 M
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
" k/ j* ~2 c4 c4 U8 q! j$ ^但係你去黑店買係買日文定咩- -..+ \+ [  s6 t) t
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 0 v  B' k( V  J8 o
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版