嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?6 S- n9 {/ J' C3 R5 C
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm  n* o! u! `" W8 y

' x, O/ W. q, P( Z0 E+ y[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
4 d3 h2 N  p  T4 u我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
; c( q# u0 B" ~& L% [(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
) W* h' a! @" a" \+ ^8 Lhum.. 中文就好似唔見有得賣...
4 @8 X6 S% o# A8 [! z但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
7 D7 j) \5 v# I  G我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
3 s% U, {4 S3 U0 k6 g& O  估唔到係e到有人知道e本書..
& N, `) j# q/ H' q: ]我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..; e( `# m, S. F# Q4 W& A
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)' J& \4 J; h2 H4 s9 w
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
1 |: I2 m- A  B0 K5 @- R但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
5 z" W. n7 [  @+ n# S我上一次訂 ...
有無日文既書名9 n. ^$ e  S4 q3 ~- n; A
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表     l( T5 L% M% k# M
有無日文既書名
3 A4 z% ?$ `& K+ T1 @我又去訂翻本
- k2 _6 e" W$ G; G7 H
* Z- E8 J8 ]& X: v- Y' J已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..1 [+ B0 G9 j2 a% R6 }, c
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
- i0 H6 ]( x& ?. C) m# O- E0 }" G8 z, j6 d
5 C7 i2 U/ b5 `! j* h- ?
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
- Y( h1 |9 p% M但係..你識日文?
1500yen好平jie $ g2 a) A% N3 F! s
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   4 J( y, t# c( t& j( s' U
  估唔到係e到有人知道e本書..
% N  P, X- ?0 J/ H. R" O) t我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
$ T) e) k  }9 X; b(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)$ _/ w" J1 e# u  l% P5 i( f! ?
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
' ~- v  W4 ^0 }# l) u( I# R" O9 L但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書.." y. _, \: a4 }9 _) [+ u9 {
我上一次訂 ...
3 N( C4 U- j" S. l; }# Z: w1 x- T: A% V6 T
半年出一期定係定左半年呀?
; x8 ]. Y' P; t2 `如果1500yen又唔係貴1 s& @9 c7 U: K
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
: f2 |7 q2 J1 [3 {; w  _' K' p9 I
; H5 D6 ]% d4 t  V
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..) k" [: h2 B( I; C
但係..你識日文?
9 M' J/ T# p# O+ u: {! T5 v% v唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
1 W+ @' |% {: U3 z2 D
' B0 R6 P+ P+ x# g# k7 r- S' f' `# ]/ B- |
半年出一期定係定左半年呀?
9 g9 d6 k; U; q4 P8 n2 k如果1500yen又唔係貴
  X) v: P" P5 S5 S, u4 d信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本; g; l+ [  T0 w+ \" k2 V0 ]% ^2 n
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
! Z4 `! A& N: x7 }6 {9 H6 |* g6 p; v5 M' y0 S6 b( M! T+ c& X/ K
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   % p4 J; j/ m$ D) s5 f+ ]" ?
根據我搵到既佢就出左兩本( |0 j' c- _1 H: p
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
* i: @! {) ^( G( K- D% g
8 x* p4 Z' c7 [6 z/ t0 m: D信和某黑店應該有得訂(我去第二間
! [) \, l2 F% P, E/ h
. T& T+ J2 U2 K# ~2 K
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
- U" R3 E. t, h9 ?& L但係你去黑店買係買日文定咩- -.." g7 w5 S+ g# x
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   7 ^* `: L1 V$ G7 i6 \3 T5 d
$ p' N8 {" e. L* W: Y" g. v. B
( j! P7 e- |# y8 I! w
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
+ K; C9 Z  z- t. o" Y但係你去黑店買係買日文定咩- -..
3 H" p8 F) o! b3 [- S$ F其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
, X2 S- }" n: x6 |( o. J& q再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版