嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?6 I! r1 G4 Y  ?+ g
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
1 l5 K( j4 O- X9 _1 K
3 x0 b9 j+ U" C& V[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
; w. R1 D. Y' ~1 B: e我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
% D0 h2 G8 Z% v' w7 E9 N% n/ }% P(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
) Q7 Q) Z" c4 W$ x: shum.. 中文就好似唔見有得賣...
$ c9 B% a( A: z( q6 ]; ?& y但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
6 x+ h# i8 [. Q) F6 i我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
/ a5 z+ I* L) {5 T- ]" ^" ~  F- g  估唔到係e到有人知道e本書..2 C2 M) H! w; Z1 K
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
/ k+ `8 h) I( u" T(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)- p# b! c# \$ Q5 m
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
5 h# K- F$ J, B2 [但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
( e" U& y$ d: [7 o- c/ p* j  N我上一次訂 ...
有無日文既書名
! `4 N+ z' }% W& M我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   " g9 s8 t  }: B* q4 k8 g
有無日文既書名" c3 T; }: s; G/ h
我又去訂翻本
9 r: r$ S4 e' R* o# Z- S
( h' y+ m1 I2 w1 [6 r已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..; e& \! d( \# M, U# w/ A
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
! D! m$ }( F3 X/ Y6 n# c0 W1 e
5 _; a- ^# ?1 g' A8 j" K4 J
& ~' Z9 V4 o" w& T7 X+ N# I+ W已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..+ r! R4 @4 y; k  ]" W" g& v' i! v
但係..你識日文?
1500yen好平jie
# j0 Z* Q+ j8 g' l' z0 i1 J6 V淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   . N2 q, @+ H# T. q: Q
  估唔到係e到有人知道e本書..
; o9 k/ j( k" F3 L我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
  v- g+ c- ^0 Z2 ?; g+ t(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)2 D: O& f$ M- I! U& Q
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
/ M/ A- Q3 e9 R& e# r但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書... i: j8 A7 ?# {& W* R0 x6 x
我上一次訂 ...
# @" F( V6 _" f9 s! r: c8 z
3 w. O6 h+ W5 h半年出一期定係定左半年呀?
( a- t: c/ x) O9 Q" }- `  g: _7 }如果1500yen又唔係貴* m' h% E/ l+ e: Q& z
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
# _% l( H  s! Z2 H
2 F3 d7 h" y* g; |3 S# Y7 B$ Y6 P7 {' }: a2 C! N! B, {; a+ D0 F% v( d
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
4 O+ R9 C7 T0 d8 @" e; n/ H但係..你識日文?
/ W- C. j5 o+ X! Z9 p
唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   0 M$ l& e5 {5 }* k

3 P% r. t4 `6 L1 N9 K: V! ?3 N, B. I5 }0 i7 w3 L
半年出一期定係定左半年呀?
/ T, P" E- E' m/ f, e& P' J$ }如果1500yen又唔係貴5 l7 J6 a/ i# d$ `+ \
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
2 S' f1 a+ f  p: [. u一本講general cd,另一本主要講cd cosplay, J4 Z' l% g) v7 q

" z" N( e  ^. \. s, Y! B信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
) W8 |8 r6 L2 D根據我搵到既佢就出左兩本- t  S8 G" f# ?  O  S1 h) _
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay- S7 o2 n3 i4 H+ y% B' J) ~" P* ?
+ K! X4 t$ w9 n
信和某黑店應該有得訂(我去第二間
5 R; P( N: E2 P" B. W

9 g- g& q) P' o$ p: ?. f黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)8 a; ^$ P4 f3 K  {
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
) \* f. z7 P+ I/ V  X3 }其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   $ y& ^# F7 S* w% I* R

# @0 b# g  d: n' V. a; q1 N. [; f, y1 u8 m  V! r/ R7 l" `( T5 K
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
- K: ^" z& F- q/ O/ X( a3 T但係你去黑店買係買日文定咩- -..
3 T( o9 I  @$ [1 s其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
2 `2 ^+ G7 B5 ]# |: b; L再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版