嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?
& S" ?' H" ]' h" L真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
4 ~( T8 ]; g, M+ o: s" g  C8 I$ g
9 H6 b: L3 K' K[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..: K8 m! _  f4 s5 b% b& e
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
' ]1 a. F% Y  T! D(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左): }, o  O- |4 b0 t
hum.. 中文就好似唔見有得賣...6 B5 ~% i* h/ a. m' I6 h
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
) T, ?- o$ c; ~; Y我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
: [3 V3 A' z* u3 a, m  估唔到係e到有人知道e本書... t5 F3 l, h) N$ }# g: L3 g7 _
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..% S9 O$ n8 ~5 d) P% W
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
7 I# x  e4 Q( q" Y  Hhum.. 中文就好似唔見有得賣...4 I/ T1 `6 B- S  ~4 i
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..: J' B; W2 k% u+ u) c
我上一次訂 ...
有無日文既書名
- L# T4 k. g% [0 p+ D/ [: R3 S我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   
( [' h  j+ C" M( I) d9 \. c& c  O有無日文既書名
% w8 L% x& ]) _" g我又去訂翻本
! N2 |8 T+ R- g
: c* d0 X( V% D) Y0 o
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
; O2 i0 O* G1 _1 G2 f, E2 w5 I但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
' v& }( v2 M" x8 ]1 p# ]7 }- E, b1 e2 B1 ?  p- ]

p$ ~. [4 }! e! Q& B5 W. N% h已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多.." R$ O( F9 N3 Z0 J2 @" j  ?3 ]* S. `
但係..你識日文?
1500yen好平jie
, _, ]; N% P: Y4 k+ \' t7 k$ ?淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   ; ^: X) U8 X1 R7 v1 y0 y
  估唔到係e到有人知道e本書..8 ?+ {5 s0 D1 g, L* O! ]$ I2 e
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
8 u5 q2 _; a: m; R# J( [' J(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
$ G- x# j, h3 e. phum.. 中文就好似唔見有得賣...
* t7 d: N4 A4 `5 d但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..$ g( ?7 U, v4 `, c' p
我上一次訂 ...
, N" d, u$ I1 C/ i
6 q) @' |: {9 W半年出一期定係定左半年呀?% s. g4 @: Y+ n2 m- F8 c' N
如果1500yen又唔係貴+ e. O0 O0 c0 y; U' |3 Y
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   ) w5 l5 P+ g! J) V

4 Y3 g$ Y5 y& d% H) v2 M+ K7 `5 z3 x5 ?. @
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
3 P9 S" c' e* J# j' S6 c* \但係..你識日文?
# D7 ]) N* j, j
唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
; I  O$ J/ u/ Q+ v# |7 o& y9 Y
/ ]" u' _; ^# }2 `  c- e
% e9 _. E  L7 g" [6 Y9 Q7 S% u1 R  P半年出一期定係定左半年呀?
' {. A8 d9 v% t- g5 a如果1500yen又唔係貴
; X3 `& y6 Y! l0 Q信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本% a2 N0 M* y4 ]+ v( f- B
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
8 \. {/ o8 b! k
9 g8 o5 W, I8 }. O" \信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
: J8 k' i0 q) X+ r6 v根據我搵到既佢就出左兩本
, N! N( Y! d! h) R. E) ?& B一本講general cd,另一本主要講cd cosplay% l& e" U; \0 e/ \# s# w& A

+ C3 }3 l3 m, D信和某黑店應該有得訂(我去第二間
, t: v; X& s$ F2 L
; k" v% T8 w( D3 a- F/ {
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
# c1 H: u% \$ j0 `- b但係你去黑店買係買日文定咩- -..2 T/ w0 D4 U/ F- u3 Y! S9 v: n, ?
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   0 o) F! |& m+ p
6 i8 |1 [* z# Z8 w" P
% }- e" @' F( L
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
; r' D& ?. I3 M9 J但係你去黑店買係買日文定咩- -..
8 o( q% w  x9 f1 c其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" ! R; n% P9 l' _) G/ p" C0 c
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版

最近訪問的版塊