嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?3 w0 f# Z" Q, |6 L/ S- F0 R
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm" q4 d! f7 E& `' p2 p- l7 G, u' m' s
* _! f+ s0 b+ I( B6 J6 O2 ^
[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
! m6 K8 R+ [  G, l- l6 D! k我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..& f4 _1 |: u, E$ f( S% N9 r
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
* c, K) _/ w/ K2 F4 o1 Z2 V$ g- lhum.. 中文就好似唔見有得賣...; K2 f" Q. I4 c; l/ H9 V
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..7 _7 Q5 C. n- ]" t1 ]
我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   : R9 {- i: B2 i3 u  ~
  估唔到係e到有人知道e本書..5 u. B5 ?! x7 R) k0 w7 b+ Q  E
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..) m" s2 o& C* }0 C
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)2 f( s; r4 l- g3 ~
hum.. 中文就好似唔見有得賣...& a( }) \. a/ g& ~2 e% k
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
9 m* l4 \! @6 F2 ^/ F3 Z- T* G/ b我上一次訂 ...
有無日文既書名7 N* k- c$ `. R2 s( L# ~
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   ( K# \* t# _* u, }* r
有無日文既書名
# l; g! X7 W3 B2 r1 L6 ^: ], M0 L0 s我又去訂翻本
2 r) w5 `2 f( P6 l$ Q% Q- g
6 b) ~5 R5 p' Y6 J$ Z# j" r
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..& I  V. \5 O9 B" @( B0 S; P7 n
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   : W0 r; {1 w- v' a6 ]7 n" B

4 x7 l2 T* M- K. G( o9 o. V! Q5 M5 b' N* v; q, t" l
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
' G+ ~( y; s' R) j8 c7 I. U但係..你識日文?
1500yen好平jie $ _# X; }# Z/ C8 e+ i1 h9 L
淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
$ |9 W4 C  g# g2 H# p) V: l& }; T0 ~  c0 l  估唔到係e到有人知道e本書..
% i. I, M  E; i& u我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
; k3 B7 Q6 j7 f4 J/ e5 C(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)3 _- s1 T; C: A0 {; u
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
9 p! \. F- K. C6 c) w* _4 q但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..7 Y- @# d2 Q9 A
我上一次訂 ...
' I1 A1 I1 X! [: T- g

7 a) a5 U/ a5 W3 I1 r7 [半年出一期定係定左半年呀?
4 `: s! O3 Q: e$ H1 ?0 Z9 y. }( g: q如果1500yen又唔係貴
  e$ ^  A$ V# A: c7 @) q信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
: E, a$ [! v3 {$ l' \* h7 K5 [1 a% D- h5 x& f' s

4 X& d  {+ h- }0 Q8 l7 ~  A' l+ i已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..2 K3 M# n9 }; S5 ]& q# R
但係..你識日文?
/ e$ z! K+ P- y3 O唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   % K* u7 c6 \3 p0 c0 C
& y' B/ G; S( r  V! X

! Q: W! N. L: K1 c: w半年出一期定係定左半年呀?
$ Z; g. ?5 J+ V% ?! `" \如果1500yen又唔係貴' ^) O8 V5 Q; j  Q: h4 j% X" g2 M
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
6 ^" Q; x4 V- u: e/ L& m一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
8 v- W7 N. h6 r/ X: j2 k' T! ]; h( |, U
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   * l; r9 h( }( d
根據我搵到既佢就出左兩本# @7 X* O* D- c/ i0 P4 Y" n  I$ P
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay7 H+ J8 x3 K0 t- t- G3 C7 @

3 q9 c- d; ]( r6 y8 E8 k  J5 b信和某黑店應該有得訂(我去第二間
# U+ P7 r# t7 S" f0 B! y3 T
; S& G& M+ e+ w黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)* X+ A! a8 n* R; I0 b+ t
但係你去黑店買係買日文定咩- -..5 M/ y2 ?0 R/ N2 C3 d& ^
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   
0 a( w* ]4 S  R1 f: f8 L' l( k; W9 w2 B' g$ q: d

4 B3 h. B+ p" Y" w9 o+ R! c黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)( z# G* y* v# e8 H* F
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
7 E( x/ {9 L4 L其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
3 n; p6 Z( B2 J$ k7 m再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版