嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?: w: O4 O$ n! X; X/ D" C1 K+ k
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm
0 T$ Y/ w9 m- l- u' _, `
  P% T$ q/ L" P[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..5 E: \8 R' |1 |: o' g& O3 P
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
6 u2 r. f$ N( r8 T" z(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左), O9 y/ r/ ?: l" L; m5 h
hum.. 中文就好似唔見有得賣...8 y* w# o7 E1 F+ ~' _6 W
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
& b. V) |( `1 v/ @0 M" {我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
2 T' Z* m2 R7 ?+ l. S  P  估唔到係e到有人知道e本書..
. z! F9 _/ o% A' [+ _我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..1 a+ }. ?4 E+ p( B* q
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
* e" _8 A5 j% S# `2 @1 |4 U& {3 hhum.. 中文就好似唔見有得賣...
: N. O  B0 }: N6 O5 L& B( f但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..
  e9 m6 Q2 l( N# [2 H我上一次訂 ...
有無日文既書名( H$ t7 @' {1 \: F
我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   
3 A0 q3 x8 `& N- W" E有無日文既書名
% T" s3 W2 w! m5 K9 n9 d我又去訂翻本
8 X3 ?! @# O3 Q3 a" W

2 H, J* S* S$ @已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..# p3 a+ |. J% `7 Y$ _
但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   / i9 P+ g' x9 M  ~* z2 Y) K% r8 g
  l2 R+ Y1 h* x8 e) q

5 O' H: ~% V2 t* I( ~; [已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..9 M. q% q# f) L  K& n0 s
但係..你識日文?
1500yen好平jie
5 ^% e" X. Z+ g8 @! c淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
9 U1 y+ u/ e; T$ t# o. [6 c2 F  估唔到係e到有人知道e本書..
  X' \' @  f  n8 h$ {1 o% n9 r我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..
. a9 E: T6 i8 S+ {+ d' }. Z(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
# u4 j9 Y" x% N4 S1 x. Khum.. 中文就好似唔見有得賣...9 C& d* o, s4 f0 a9 \* t! q: c
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書../ L+ d( Z/ c$ k' O: ]& v; ~  e) y
我上一次訂 ...
' N! h, E. r( G* V# U

- ]$ E  G, V/ \半年出一期定係定左半年呀?+ M8 R8 U, ^+ i0 I2 z, b; J
如果1500yen又唔係貴* G5 l. O4 g/ }
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   
' x# v3 ^( t! K9 f; o* F$ e) G/ I4 J/ U+ b) m- R' D: `: {2 s

/ u8 f. A% p2 [# C已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..! r& F& b  j8 X# A
但係..你識日文?
; V5 P3 H: z- _唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
6 p. N/ |3 b# ^# J3 `+ A8 I# i, q  [" C6 x: V: l$ I. u

+ y+ U" R' h- Q' r8 ^1 a. h半年出一期定係定左半年呀?- e0 [/ C* V: L- R. S8 D
如果1500yen又唔係貴% b9 Y+ r. p! F- H
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
9 A9 P' S, B6 {- ^+ k一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
( l5 j7 M. K; n! a- O* I' `( S! j; v- m. {9 w& n( K+ h9 F( H
信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   
8 z6 m# I6 w/ X, K" t根據我搵到既佢就出左兩本
% d) m$ Q9 b, M! ^! C一本講general cd,另一本主要講cd cosplay( F1 V# X4 \( w- n1 X- f4 z/ g

) M7 b( @! f  h7 K1 A( B/ a8 R信和某黑店應該有得訂(我去第二間
- b8 c6 `9 \; N7 t
5 W( V# m3 G7 C1 U黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)) h) J2 S" m% @2 ]) M- c
但係你去黑店買係買日文定咩- -..2 g6 T. ^$ |7 X- ^
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   
! n( F3 \4 Q) f' c! c1 Z# _/ D" M0 M, A0 O
/ B7 Q/ i! D; p' j* \
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
* ?% s. }7 y; G6 i) ^* S但係你去黑店買係買日文定咩- -..
# h2 P: E) j4 S2 b4 P8 s其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店"
9 U/ i% R4 \/ ^再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版