嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女裝男子變身指南

女裝男子變身指南

有冇cd有或者知道邊有有得賣"女裝男子變身指南"呀?5 O* V0 V1 c- @% p: T" M+ F2 T
真係想睇下佢d內容
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
thank you for sharing

未聽過有本咁既野

www.jsharer.com/file/626885.htm2 @8 `/ R" a9 V1 p. G3 O

1 L! h: F8 |& X( j6 b[好想做个女孩子][伪娘女装指导解说书][JPG].zip

估唔到係e到有人知道e本書..
" @3 n: r* k3 V4 ~我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係../ ]3 C/ f8 A6 S' S( b: M) K  s
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
& \/ w/ A7 O: N" c( k% k9 thum.. 中文就好似唔見有得賣...
7 \" J& `( ~3 Z; h  c- V1 {/ `. ~6 d但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..' u' Y$ R; V7 W1 E9 T/ S+ _. t7 x
我上一次訂(半年前) 收我十算(100yen=hkd10)

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 08:28 PM 發表   
! a  K, W0 q, T+ {. ^3 A- b7 G  估唔到係e到有人知道e本書.." ~3 K9 {2 n5 Q' n
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..2 }# h% @; g) `6 W
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)
. A* j$ C; [( k  l" {, S# R1 }% k: Fhum.. 中文就好似唔見有得賣...% ]- m# T8 [6 m) \$ X
但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..8 z1 B' B2 ?$ g9 R# j5 ~
我上一次訂 ...
有無日文既書名
! i( I, U. z, {2 M# p9 A我又去訂翻本
YV3S1E117XC050141

受到警告

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-4 20:31 發表   $ X/ I0 A7 _6 V6 D5 E
有無日文既書名- ~; `) Y/ p9 L1 ?! \- V% s
我又去訂翻本
! l! o5 p* a! I, P( Q' m1 o/ s
9 ^) ?8 ]0 o' i; c: Q
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
% Y7 e% `4 W& p但係..你識日文?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 AM 發表   
; x7 U5 X0 A0 |4 x7 G' P& @' u' O$ R( @# x$ I! s. `6 ?
3 P8 t2 _) y; x
已PM.. 但係好貴呢.. 你上某 河ge網(a字頭的那個) 個網打個名落去會搵到好多..
) D5 A, [* \, v' T但係..你識日文?
1500yen好平jie
+ g! t/ l8 M. q% n淨係買cd已經使左我成10萬yen有突

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-4 20:28 發表   
4 y( Z6 g/ X6 B8 E: ~# T/ i  估唔到係e到有人知道e本書..* @1 l2 t$ u, ~# @9 O+ ~
我買左e本書第二期... 但係日文唔係太識就係..* h1 E6 _8 |& R- b2 ~3 y1 C* {2 Z
(好似除左e本無咩其他有關cd ge書係翻譯左)$ j) h$ E0 f9 J) g% U! I
hum.. 中文就好似唔見有得賣...
& W$ R7 d1 b9 T3 f& I0 y: P0 |但係如果要日文ge話可以去信和個邊訂書..4 I! j% n6 v3 z2 V
我上一次訂 ...
% b* q' ]' d  a( _- h

* ]0 ~  E- t4 i( Q/ C半年出一期定係定左半年呀?
! @& c6 q4 r$ A) A& R如果1500yen又唔係貴4 e9 i3 i4 l5 U/ h* `8 J
信和邊間有得訂呀?

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-5 09:44 發表   $ b' _- u; h6 o5 U. `( z

8 s$ U+ @5 h, h' r5 L/ `9 E2 T) a$ t; V( R8 R0 K
6 c) C& M: d/ {) c# c但係..你識日文?
! H! X! i4 S9 G唔該pm埋俾我

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-1-5 02:27 PM 發表   
1 r4 b8 ~) \9 L: m7 O
' ^, A+ z" z, V3 V9 s5 X& y3 d) y: I, c. e, i
半年出一期定係定左半年呀?/ I  ]! _9 L0 g
如果1500yen又唔係貴; h# P+ G; f8 w6 r
信和邊間有得訂呀?
根據我搵到既佢就出左兩本
3 I5 m6 u% y  ?4 @- Z$ Y7 s4 @  Y一本講general cd,另一本主要講cd cosplay, [, I* P* X6 C2 C; z+ a/ u

! p3 H8 _1 I0 [) F4 v9 K4 v信和某黑店應該有得訂(我去第二間

受到警告
thx  thx  thx

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-1-5 14:41 發表   3 \- C- s# V: D( |
根據我搵到既佢就出左兩本* O. W# D  N! t* T- Y
一本講general cd,另一本主要講cd cosplay
! f$ q3 u" r# X% T1 ?
% @8 d" x; G0 K2 |/ _6 d1 ~/ n8 |信和某黑店應該有得訂(我去第二間
" x5 G. F# Y6 ~$ A- l

. K- z# z) W3 @0 a. j0 Y黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)
- C! ~7 Q( }' f. u+ F但係你去黑店買係買日文定咩- -..3 O3 f0 l) L+ e+ N+ p) h
其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2010-1-6 12:49 AM 發表   ; z% h' U; T, F+ F
# J, B7 k, p# H' Q8 ?6 A0 V
  t4 N! a  h9 q& q' {/ c+ _
黑店係指1/f轉角專賣山寨貨個間定係地庫門口好多山寨貨入面賣漫畫個間? (定係專賣腐個間..)0 L7 e; H3 i" Y1 I6 O& O. K& B
但係你去黑店買係買日文定咩- -..
5 }/ Z+ s/ P- X+ H4 ?2 X4 o其實上網見到好多e類ge書無翻譯呢..
地庫某"大型連鎖店" 0 B, g4 J1 @4 K: D
再唔係賊船都既,不過

thx  thx  thx

條link死左...download唔到:(

不知道那裡有cd聊天時

got this kind of book??

网上有扫描版