嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   
. d* k$ Y0 A" [1 a4 s- N各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
* I! H# H: K, {' J

+ R  ]* l" k- t% ^( P. ?! F# g1 F7 A& e) |
where is 魔術美麗???
) O  ~0 ?! O" A/ t, |7 @
$ `! m" o- w0 ?$ Msell what???
5 F. g7 {1 e) I3 R! @
/ k: m4 j5 S$ K( hplease tell me2 y+ r# t' Z# |$ `' V

) P% Z& Q+ Z! p; Fthanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!6 S! m) _& ^* I
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!
" c1 J, a" [8 G* H! B3 p, n地址在上址2樓!' O- Z6 o$ K: D- P
"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
5 ^8 K" t0 ]0 M$ H, \1 p
9 E( M. ]0 Z9 [- {[ 本帖最後由 CECI 於 2010-2-26 01:52 編輯 ]

嗚嗚; V" |, m# t, z  K$ A  G1 b
偶在台灣
# F& Z! L6 \3 u超可惜的拉

搵日上去掃貨
, e3 Y- \+ w- A佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜4 V' B& a5 S. C& V1 e5 d
岩晒我

聽起來不錯呢
  m( H- n" E: ~8 {7 Q6 ~香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   . @$ R: V7 X2 C+ C: G
搵日上去掃貨
' g$ x' V& b1 a佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去
) {& h9 o2 x1 V" P$ }$ p2 F我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   ( ~/ E! b; v/ a
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!
6 w4 r8 \; R* S0 d# {# M其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   
* Z0 \: J; D5 s! b, U6 N補充資料:http://www.xl-japan點com/
8 J% e. o+ G* r; [
, N- u: d" S; z係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
# ~/ n2 t: f; e% {0 B" Y: R9 ?另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@
3 s% |' M8 I3 W4 e2 z可能係大碼既關係啦8 E3 G) Q1 o  r* }% ^1 N% A
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過
8 i9 @$ Y* F$ X* y' f; a因為淘寶好多大碼鞋店6 }0 S" ]" d# z! K
價錢平一半以上

係咪得大碼3?
& I- |3 \7 j" e0 C* u而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
  N( S# O* E- r3 s我可唔可以搭單一齊去5 _! O* @/ G, \+ f
我熟旺角仲多過自已住果度
4 n. r$ L# L4 h8 J( m& h% V
- a% Q5 S9 n  ]' M7 R
! [1 w" ]$ F5 J我暫定約左ceci星期六夜晚上去0 O( c  z6 ]' I" Y. W
你同唔同我地一齊?. u& ~7 C- h' x6 B0 Q
pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
& b6 k( r3 c) }/ A校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   . k, }9 e' E& l& F: f) o
係咪得大碼3?
# f  ~  m/ D0 H/ ?0 j' [- w: W* q而且周圍shops都清緊貨.............
' s1 l) V% s2 F/ `4 B/ T# w! ^' f% _( ~3 t1 k/ _1 g( V
Saya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表   
4 X8 {9 F% Y( O9 N0 }2 W去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! + J# I2 ?7 ], s: Q
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
( R7 Q1 O+ P( h; _( f7 t
! ^" |' ^' S, K
* D5 o( a+ E& G% Z& H5 ]直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇
! y! V+ L6 \8 s/ z; w' u) D3 A: u2 I香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??

最近訪問的版塊