嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-2 21:31 發表   4 t4 }  C/ M% i) \
駛唔駛預約左先上去??
' j* |) M1 F- V- F
唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-3 15:47 發表   ; i' p( P/ M/ o4 l6 {0 A
; Z! i2 F# W( G
唔駛預約ga傻妹! d Sales好Nice唔駛擔心ga!
7 a/ g" B! s9 V- X+ k' l3 [
3 e  L) j) z) F" q但係驚唔驚上到去有d 女客??
/ M. A$ C1 G& J3 l( x有無話幾點上穩陣d

引用:
原帖由 lliang 於 2010-4-4 01:16 發表   
8 _% U4 O4 B4 H3 Q( R1 j- `. z
1 W: k( ?# F9 R! r" Q8 {
但係驚唔驚上到去有d 女客??8 s9 e* F3 c( d3 c- I& o3 K
有無話幾點上穩陣d
% q: U7 Q9 h0 B7 d" w/ q9 E

2 Y. }5 n# p% |下午上去就最好! 一係就夜晚8點後都OK! 不過我都試過撞到有女客,都係各有各睇,d女人都無理我! 基本上d人都唔會理你! 果度有試身室, d衫同d鞋可以試到合心水才買! 如果買鞋的話又唔駛太急! 果度唔合心水, 可以去附近聯合廣場間"A"字舖再揀,果度d款仲好d添!放膽吧! 我都係咁傻0下傻0下買到熟ga咋!

仲有久唔久都會在夜晚撞到CD客! 可以有傾有講添! 唔駛驚ga!

咪係& L. d, S2 j- W% }8 `1 i
早排(唔記得邊日啦,應該係假期前)係"番茄"度同sales吹水3 m0 C+ l  ?' N
吹吹下握到一個cd客
: M. z6 D3 h/ |6 \8 r大家就咁識左啦
2 v7 C1 U$ ~7 [' H8 O! ?' W佢買完鞋仲一齊同sales吹水吹到成十點

上去之前最好先打電話上去,因為個sales有時會外出交收。
1 c2 `+ [) o  f, u  Y7 z4 y上星期我都上過去,買了幾條連身裙,差不多成千蚊,我仲做埋會員添。

佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-4-11 19:48 發表   & v, E  F3 Y9 R6 v- P7 p2 p
佢有兩個女Sales架Wor! 不過睇完你個Post d 相,幾好眼光丫! d衫幾OK wor! 唉! 我地都係姊妹呀! 係咪又抽獎抽到d襪褲呢? 我相信佢地無0羊獎比人抽到ga喇!
7 z' t1 ~/ j0 u
我都想抽到襪褲.....

乜佢地有抽獎咩

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-4-12 20:31 發表   5 ]7 s1 Z3 z! n  {5 y6 T( g
乜佢地有抽獎咩
6 ]. {8 ?6 H4 u

# h0 r! ^+ s, F0 X' n有ga wor! "校服收藏者"你上次抽到d 0羊!

打底衫一件

好消息........但可不可以試身的???????
mandy

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-19 08:46 發表   
+ D1 O' D2 r$ p4 h好消息........但可不可以試身的???????
+ }4 O9 a' [. U% U5 h; B- ^mandy什麼好消息? 你問上面可唔可以試身, 梗係可以啦, 唔試過點知合不合穿, 同埋穿上身好不好看, 無理由不合也強迫自己買ga麻!

谢谢楼主分享。谢谢!

嘩, 價錢都唔野少 wo

睇落堆鞋幾貴..) |) L  a# e7 e- I
大碼BOOT要特價先叫OK平