嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著住一,二件女裝...or成身女裝..之後打XX....

0拿! 係咪呀! 何需有罪惡感呢! Relex! Enjoy! OK?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
okok!!....只不過個感覺好咩ja
add我MSN啦大家

我鍾意一邊打一邊除, 搞到自己衣衫不整
& u5 w; Z5 p4 W# U5 ?: b我最初都有你所講既感覺, 不過慢慢之後就覺得無咩野, 夠爽就得啦!!
8 U" e7 D1 o& a1 y/ x& l& h5 O4 w) g慢慢習慣同適應就OK

引用:
原帖由 willy 於 14-3-2010 10:31 PM 發表   0 x: A) d7 P' i5 ~7 V3 t' L5 k
盡量唔打; 因為我同自己講著左女裝就係女仔;
6 I" Z% U. W% c, _+ b女仔應該無得打. 不過有時候都忍唔住打左.....
+ @6 s, F) a  C2 I1 I8 r7 L3 c2 y我都好似係咁諗過
1 N# \  l, ?8 D* U( i$ v6 D但係張自己代入左自己係個女仔俾人XXX' M# b* u4 X( h9 J' |5 M1 u6 {
雖然高峰後都覺得自己變態 但係E+好似有D習慣咗

教我點樣可以享受少少呀
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-15 19:02 發表   $ H7 x" t- M3 n+ a1 o1 |
教我點樣可以享受少少呀
2 T/ b; ~% p4 Y2 U1 t
享受少少.......
2 W+ A% e+ g6 X你當CD係咩啊

其實我唔明咩野叫享受少少

引用:
原帖由 alexander 於 2010-3-15 19:25 發表   3 @1 S5 B  D" S- v' C" h. S) `
其實我唔明咩野叫享受少少
8 D4 \, q# N: t# D* @3 b, W1 _4 I9 o9 S( j: R' X1 J+ v6 B
起碼唔受咁難受
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-15 19:17 發表   
. q- z" D" o: a9 ^& c% n
+ L  x& |9 G( z0 H  a9 S享受少少.......
* x$ A5 o" e1 J你當CD係咩啊
1 q( A/ ]/ V/ d( G6 H
1 m+ f  l5 a6 O; N. l- o: A" m
咁你又覺得cd係咩....如果你係女仔黎既
; ]+ |8 q) R6 k$ t....你搵人X你呀MA
add我MSN啦大家

其實各取所需姐
4 g: z9 H; [) s& B6 l6 O/ t每個人CD都有佢既目的既, 一D係為享受做女人既樂趣而CD, 一D為解決性需要而CD(我係其中之一), 或者有其他
% [, j# \$ K) E' Z2 U
6 U8 r0 f$ O$ n) ^- F" B難受都只係果一刻, 只要你撐過就可以& G+ v( S" s5 e/ {
因為我曾經試過因為依一種感覺而衝動扔棄所有CD既野, 其後後悔莫及...

引用:
原帖由 privacy_cd 於 2010-3-14 03:42 發表   
+ Q1 p& Z) R6 Z6 R, s( K2 y8 q住在台灣受台灣教育...所以看不懂廣東文句...sorry
0 J% H0 Z9 S& S& t0 H
簡單來說, 就是易服後打手槍, 明不明白?

哈哈~ 我慣性CD後會將自己縛起來, 那時才興奮喔~~~

哎....總之好難講...人人有不同
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 16-3-2010 01:04 AM 發表   ; x2 m' T" I, H  N
哎....總之好難講...人人有不同
- w+ S6 S7 g5 p5 Z1 h8 g
好多男仔都係個一刻都有後悔感: s  |* s/ s- ?
係你cd左咪多樣野諗姐 你係果一刻你唔好後悔一陣就冇事嫁啦

哎....試試啦....
add我MSN啦大家

加油吧 但係小心傷身 囧

我會我會架啦
add我MSN啦大家

我成日直穿絲襪打jj, 因為一著左絲襪褲就扯旗, 唔打唔得
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

總是自己開心就得啦

引用:
原帖由 ph2007 於 2010-3-18 20:45 發表   
+ j  R3 T9 L2 [$ l, R我成日直穿絲襪打jj, 因為一著左絲襪褲就扯旗, 唔打唔得
1 m: V0 @, R4 g0 l& o+ n# `  l, O; l0 Y" X) J( {, y# b
咁你會唔會有我果隻feel呀?
add我MSN啦大家