嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著住一,二件女裝...or成身女裝..之後打XX....

習慣唔到呀....一諗起就想
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
易裝後....拿本你最討厭的書來讀

哈...即係點呀
add我MSN啦大家

不過有時我也會控制不住啦啦啦

哈....好衰呀,,,搞到我而家好想打
add我MSN啦大家

著晒女裝打xx 好正常, 我有時都會咁, 不過一打完就會覺得好放鬆~~

咁放鬆就好正常既事黎既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 07:19 PM 發表   ! w2 h  z( A+ S0 G3 E' E
哈....好衰呀,,,搞到我而家好想打
, T9 I2 P  r: k& d# T0 E
. R/ ?/ b5 r" J1 z) l$ f# y唔衺啊....我ADD不到你的MSN耶 (T_T)

點解既....
add我MSN啦大家

無解哩~~~ T_T

每次穿絲襪必定要打手槍才能完成

我之前都係咁..但慢慢會減少嫁啦~

引用:
原帖由 yoda0806 於 2010-7-3 02:20 發表   6 g  l6 a- z/ @2 M+ z
我之前都係咁..但慢慢會減少嫁啦~
9 N  J6 H$ Y& J! Y3 {! L! M

! @: M1 \9 F( T  c* n0 x3 W& E好難減少得到....
* i5 T; ?8 U* d6 X' g8 `% Q; ^一看見穿上絲襪的腳時就禁不住打手槍

哈哈. w. z( A9 |0 h$ O  ^' f8 o
順其自然, S* c) w9 m6 n3 v0 n- {8 b$ n' u
人之常情7 p2 x, G* I7 M4 j- C1 Y9 K4 W; h
盡情享受吧

引用:
原帖由 phfans 於 2010-7-3 22:39 發表   " @7 q" i4 ?6 g1 L, \7 ]

# j' R& e. _" z4 s, d5 p8 W1 @) R& n- ~9 n
好難減少得到....( g/ R5 O6 P6 D, \8 e; \% V; c
一看見穿上絲襪的腳時就禁不住打手槍
1 A( S6 C! s0 y
最起先只要穿絲襪或戴bra就很衝動,
* \( x; p- O0 z4 {. U, z然後變成要全身穿女仔衫才會想,, b3 y: p0 {; n7 y4 N/ z& n
最後就習慣女裝了,9 S, [( ]$ k% F' |
現在不穿反而不習慣,在家至少都戴bra,當然也不會去想,
" x& l1 S3 j$ d& ?# J目前最容易讓我有感覺的是言情小說,例如某討論區變身版
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 willy 於 2010-3-14 22:31 發表   
4 y, T) v* K; H5 k) p/ h! l; S盡量唔打; 因為我同自己講著左女裝就係女仔;5 ]8 l. u* x2 m  Q: f9 H7 I
女仔應該無得打. 不過有時候都忍唔住打左.....
. }/ b+ f( C- i' C
絕對認同, 自己以前一cd就會有衝動想打, 最後亦都忍唔住打咗,
: Q3 F& {5 q" ?! }' h6 v* n但係自己最近醒覺到哩樣嘢, 覺得自己著左女裝之後就係一個女仔, 唔應該做哩啲嘢, ) f( t1 T! q" ~8 \' m4 n
cd亦都唔應該同打xx有關係(個人想法), 自己而家cd之後都唔會有嗰種衝動同反應

其實好睇你為了些什麼而變裝
7 H! r* \% b1 m, t0 ~, \* S若你心中要想變裝後打XX會更開心更好玩更舒服, 那麼你盡情享受吧+ u  y2 Z3 }3 R* X
但若你心中是想變裝後成為一個更完整的女性, 那你控制下吧

基本上一著絲襪褲, JJ同柔滑o既絲襪褲一接觸就已經扯左旗, 所以唔打唔得
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

小妹認為cd之後就係女人, 如果咁做好唔優雅, 亦壞左cd原意, 都係忍手為好

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-7-7 19:00 發表   
) C% @- L0 g! `3 L7 I8 ~小妹認為cd之後就係女人, 如果咁做好唔優雅, 亦壞左cd原意, 都係忍手為好
. J6 G6 Z3 I9 a" I6 A

$ y- r' \9 i0 z4 I可能啦,,,呢D你自己既意見
add我MSN啦大家