嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

TOMATO換季鞋

如果有cd想買鞋又唔敢入去既話
( ?" b9 p' W) `3 Z7 j我可以陪你入去
! q- n* N. m! M( l! R7 e8 f% Kpm我就可以" r. A& l/ Z6 ~1 h: E# F6 y

% X- J; [2 ^2 S9 l/ q[ 本帖最後由 校服收藏者 於 2010-3-17 10:24 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
how much for your hair?

我鐘意紫色、粉紅色蝴蝶結的高跟魚咀鞋呀!好靚!好靚!

引用:
原帖由 phman32 於 2010-3-17 11:11 發表   ( I( F5 F" @9 K9 ]) c
how much for your hair?
* I6 U- F: c5 `0 V; x6 t
6 ^% E) g2 E) M7 I* ?  ]% d6 U0 s% W3 {6 c' ~% \( H/ G
唔係我架% Y: B, m: \* g* }& N7 g' r
係sale姐姐架

好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左

第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到

有無一d超高跟係無platform ga?

做0羊咁糟塌個假髮呀!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-18 00:32 發表   
) a* j+ {+ s- P; f/ ^- Q$ Y, O& [做0羊咁糟塌個假髮呀!
4 n7 J4 Y3 z& d
5 ?1 T$ B" e. c0 C. ?6 w, V

% O$ K# g0 I( b: V. a佢話個客留低架

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   ( G; _( a' Z) Z: J
好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
, G8 e7 O6 A3 Q3 `3 Z4 B* H4 f3 D) n2 Y
唔知$249定$349
+ G  ]' ]& _3 y3 \$ ?過兩日幫你問問

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-17 23:29 發表   2 p* w( X+ e5 e( z9 R8 n; ~" e
第4款我上次去都好想買, 不過佢話要訂, 我諗住好少去到o個頭, 所以冇買到
' H; B; p, k/ G1 {6 N

8 {7 [1 T1 e8 h( g$ n  S5 J你話國旗款?; S/ X6 x) p$ b# W
冇你碼咩?7 G* O& D4 k6 o
過兩日幫同你向佢地反映

好多款下,一定好貴

你有冇落過去睇過?# ^$ U& j) z6 o) W6 h
有平有貴架

引用:
原帖由 tonykihg 於 2010-3-18 17:03 發表   & C/ u/ [+ d& u
好多款下,一定好貴
' T/ Y! q4 ?# k5 G! A. T- I) s& w4 }# ~6 \$ E% f5 u" M
Tomato貴得去邊!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

Tomato D 鞋幾抵 ga
9 M& T+ \& ?+ [尤其係我地D大碼鞋, 成日有斷碼4 ~  n- ]4 I/ ~+ n0 C
超值~~

引用:
原帖由 馬斯丹 於 2010-3-17 21:56 發表   
6 M8 l6 S" ]9 Z% O好似圖1 果對白色 黑色大概幾錢左
3 P! Z( h! c. P7 i! b
幫你問左$319

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 10:13 發表   
. H- a/ ~# }/ F) n/ q& {1 N& O# E- i8 w5 R- T  b- r

' T, @1 q) _& v! a% l你話國旗款?
, ^! V' g$ l' s  O; c9 M0 i冇你碼咩?
( H7 l# ~  @- R2 y過兩日幫同你向佢地反映
- T2 I8 b* e5 n# J1 N2 u
" p7 b  F& f7 t* R$ ~! T5 H5 a我果陣成日以為自己腳好大
3 M5 ~1 F, k; R4 g) M7 c  M7 A加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過6 x% b2 g6 Y# j+ C3 P* |6 W6 h
之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
& p, e) @( ]* k+ n% b  G41號話唔定有現貨, 下次經過觀塘會再去睇下
* w0 N5 a- O2 A. ]5 Q, d; x9 [+ e, P! E8 [& l2 \" {
其實我一直諗我地壇會唔會有機會可以同呢 d 大碼鞋店合作呢- F9 H* o+ K* I: f# H
一來個壇一直欠缺收入, 你見連附件功能都開唔到就知
4 l% o3 r* M' l% ?: t' X二來又可以方便會員同呢 d 店買野, 不過一直都未敢行動~~

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   ) o# y7 z" ?" F7 l, V4 U' V

2 Y3 E( g. g$ ~( r2 t  _
( {& b! p, W+ F/ o" T: C8 l6 S) s我果陣成日以為自己腳好大) `0 {5 `) j$ w
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
* O, v4 n: \! O9 [之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
+ b2 a& ^  V/ }% P: k0 \% V41號話唔定有現 ...
0 C5 }- x) b& N5 j$ q  Q

; r0 p# z. T' g5 n其實我都有諗過; R; w+ d3 O; ^9 Q% X. U# G
只係怕俾人講....
7 B; h# s) b7 z如果老總真係想攪既話
& f" A# w' M" S我試下穿針引線
. d4 w0 v, N# c% ]4 _9 L4 Z/ }方便大家
/ g: D- ~4 E- S0 P+ D( L; [* j再唔係好似一個導遊咁
$ V- P! m: \0 H7 b) b5 Q+ g2 ]8 [帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)

男裝我不嬲都買貴鞋' |' N' Q3 w: S* @
女裝我不嬲都買平鞋4 k/ p1 P; o: F/ y1 B
其實真係唔知
4 T) Z& z9 r0 M0 g一對$300蚊同一對$30蚊既鞋著上去係有咩分別呢

妳又唔我一齊落去睇9 u1 ]2 V. [* m. Q& N. `) U- N0 `
唔睇過又點知呢