嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

TOMATO換季鞋

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:51 發表   2 y- h5 n% X- f: o4 z  p0 g. ^. H9 P
妳又唔我一齊落去睇: q( M% r0 i, F' t1 P7 I
唔睇過又點知呢
$ {7 [  S. @$ B7 H我唔會親身出街試同買女人野 & z  {$ X+ d. s
順便問問你有無報?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
報左啦7 `5 U3 b% Z7 Z8 F2 l
你報左未?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
. `/ W( v/ n# M9 x4 \- N/ h0 \" j$ x6 h* B+ _
. P. X) T" B% _4 m/ s7 l0 ~
其實我都有諗過9 \! E5 c1 v/ p- i. n9 @1 M# X
只係怕俾人講....
! I$ j' @6 d- x& L* Z0 }如果老總真係想攪既話% D% k+ v6 f% v0 V: n! Z" V2 p) ]
我試下穿針引線, I( h' U6 O9 c0 t/ d5 q7 _4 J
方便大家& d) G+ P1 `' [' j5 r2 s( U. ?8 I
再唔係好似一個導遊咁
  T" |9 y# J  E! d$ R帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
+ V$ g" k' \/ t# {+ }; J

" I8 B$ [+ g( s$ ]9 _4 o) U: r( s3 w. A1 z$ V* {
都仲係諗下姐, 遲 d 再詳談, 等我個大插件整好先

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 17:11 發表   & |' D* I  A# y, i9 ]( B& m+ {  J
報左啦
, C/ g3 i/ O* L( u/ h: e1 a你報左未?
* K' i1 W0 ]8 m6 G

2 Y% u6 z3 \9 f/ \* [報什麼東東??

哈....# l6 P: C: W- M: @1 Q, x& q
呢個係我同心儀先知道既事
0 {2 l3 Q7 f& [3 I  ?你地唔知架啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-22 16:55 發表   8 O: ^4 C" ^+ |6 k1 M
" x2 j. A4 j% C9 M  O' R
我唔會親身出街試同買女人野
/ r; N, a$ n/ p' D順便問問你有無報?
5 n+ O8 ~! _- y# C2 m
6 Z% m$ {/ p3 l- J咁你又話幫人代購?????
- S. k" t. v. V. F( h! FSorry, 可能我多嘴

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-22 16:27 發表   
; u6 i+ ?1 A3 Q. u- g+ R
2 U1 z3 g* }$ N# f) u' Q
, V( B& Z8 D  D3 K其實我都有諗過
  R2 j* L+ Q3 @$ L9 O只係怕俾人講....3 |& u, B6 Z3 Z' a7 z5 P( k
如果老總真係想攪既話
5 q) |. B4 _  P2 x$ M( @. w/ w8 {我試下穿針引線
* K: ^- a# U; c& F$ M/ |方便大家
: G$ m1 G# d, @! c8 T3 D再唔係好似一個導遊咁$ {- w& r. ]8 D) L: h
帶大家入去買鞋(因為同佢地熟晒)
3 c" Y6 `" `9 X! u
+ ~4 L. B# F2 m5 P% C5 m2 ^
搞得太揚, 太旺場, 惹啲media,周刊嚟snapshot, 又係麻煩.8 w5 I" d6 ?& S# V
依家靜靜雞就唔錯.

又唔係一次過一大班去- N; @3 J+ {* t3 G7 P
好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去1 M% F4 N: P" z8 h0 N
冇乜野喎
  d  _8 X! e1 D0 t  U當搵朋友咋嘛) J/ \/ a5 [4 B  W8 B. H/ n0 ^
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
: C; M2 A6 q8 J" l( x如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉3 ~3 K4 t" \" \  l
我地冇損失既

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-23 11:47 發表   
) q% h- l3 B; Y' d" S又唔係一次過一大班去
& X3 C0 z4 n) j  x1 L0 W+ O4 M好似上次咁我,ceci同xzx_1983  3個人入去
  {* q" q' Q8 q5 N) ^: o5 ^5 o1 l冇乜野喎1 n1 P  H$ c0 D& Q# }6 e* Z
當搵朋友咋嘛6 H" b. }- R9 W$ A3 H
唔通搵朋友入女裝鞋鋪都有罪?
2 `) N9 i( c# f如果有media黎既話,佢地咪當賣埋免費廣告囉
! Z6 d& l  b$ ^1 l' t我地冇損失既
, L" p% ?2 x1 e9 \9 [* W2 x& o5 b
* k0 U. p9 K' n! B. A
Sorry, Sorry, Sorry, 當我諗多咗, OK.

唔好咁講* Z- B. K9 O1 y3 Z6 Y, a
交流下者
* G( o4 h9 z9 A+ ?! \4 r5 A咁你有冇落去?

見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.' e; [' m( i6 b5 _: U  @) x& p4 v

9 ]4 H, R6 o+ j& i2 h星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可能個款太複雜,  我睇出 Car** 姐面有難色,
4 N- P  d) v5 _1 L: b後來我話改現成嘅款, 佢即刻笑番,
& K  m; u2 U( w# z" u+ o& E! r2 E( S: S
第一次造鞋, 我當然希望滿意啦. 到時出嚟鬼五馬六, 棧大家無癮.
4 t3 z1 a: @! R& v, G% d  d' l6 Y2 d6 i. o
Car** 姐做生意係算叻嘅, 識慢慢氹人, 穩住你先, 再睇機會改變你諗法.
' S, Z+ k8 Z. A$ |' `2 ?
! {% T, ?9 Y- t! i* r[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-23 13:15 編輯 ]

TOMATO有冇得試???" q3 E' [$ z5 Z) t$ q
sales會白眼???
$ U: S$ V3 E) D有冇OL款???

當然有得試, 仲好nice tim, 如果唔係邊有咁多人去?

Tomato真係幾好架,D sales姐姐又nice,我第一次落去都試左幾款鞋,
* f! m& a/ S8 {/ O) ]
5 b8 H- V4 I6 |果日我仲著左對黑絲去試鞋,之後仲買左兩對添,前排訂左對鞋,' U7 |; g5 b/ ?% X$ X, m+ q+ ^7 O
9 N+ ]3 J# E. x. M# V& L& I; v8 A
前兩日去攞,仲再訂做左對鞋添

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-3-21 22:52 發表   % C7 P8 H" `; ]" R6 f) E

3 _' @6 c4 z5 K: L; S! N0 e, p! C7 N2 p: u, \
我果陣成日以為自己腳好大8 X% x: f1 M: b+ i4 u& c# f
加上尖頭款, 所以咪話要43號囉, 佢又冇叫我入去試, 我又唔敢開口, 所以冇試過
8 h# h* h" J' |7 Q# i" M" {8 v之後去Ageless果陣, 個姐姐俾左十幾廿對鞋俾我試, 我先發現對腳原來冇咁多, 只係 41 號
3 H4 r; @' y7 D7 w+ n+ [41號話唔定有現 ...
1 c  Q* h/ Z) M; K+ D  Y- b+ L! U
你著住女裝響鞋店試?. G% x3 _. C: b( }
好大膽

我中意那几双彩色尖头的~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-23 12:39 發表   # a; H: Q9 z( I  z* e2 l& P- }) F
見你咁大反應咁, 又犯罪又盛, 當我講錯囉, 可能埽你哋興. 我就小心駛得萬年船, 你估香港真係咁開放咩. 你哋點我唔會出聲喇以後. 係咁先.8 [" {* [. [, @: A& M- b& A

( Q8 [/ o9 Z" B# ?! h星期六落咗去, 定咗對boot,  本想比款佢做,  但可 ...
+ u3 ?! g, q+ `+ p" I4 u你地唔好咁啦! 每個人感受同表達都有唔同! Heel姐雖然暫時我地未見面, 但意識上你已是我的好朋友! 而且是偶像級呢! 全因我覺得你的購物方針和品味都係好得果隻! 我仍要等機會你帶我去見識見識嘛!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

tomato真係好好呀,可以比我地慢慢試,姐姐下次可唔可以一齊去呢?

我喜歡白色高跟那一雙