嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

請問有人愛用衛生巾(棉)的嗎

如題
; g' l  v. t# |) m& E1 |6 j我個人是都用雷妮亞和純白體驗
覺得好的就按一下感謝吧~~

我平時返學都會用m巾或謢墊!

蘇菲彈力貼身
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

WHITE 41CM..... 好貼身...好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-6-16 00:58 發表   
# [3 P5 V% g* a4 y% w( X+ AWHITE 41CM..... 好貼身...好舒服
& N1 y' Q! Y5 f- s! p' f, K. m0 k: M3 a
我都係kotxx 4102 F  x4 j6 n# c, H% U$ v
之前用安睡xx , B; O' U/ F5 u! h  F* S
可惜有時用會成晚訓唔着$ C7 F, [. x& K! z
同埋因好早沖涼 沖完用410 行返房驚現形同唔好棟腳坐<feel唔到巾巾

我用Kotex 28cm.....正.

我用護x寶40cm

一定會用…
8 h: _1 [5 b. ?: Q加個蛋蛋…
8 N4 b6 U, H! T射左都唔怕!

用衛生帶更舒服啊..........
* F; @" M) ?) n$ J$ D& y! V' j# B$ E1 h  n7 D

我有好幾隻牌子; c# x: H% J9 D& n' i5 {; o1 K
最細size一定要28cm以上,如果唔係,我會feel佢唔到+ N* l3 C: S6 p2 y% w. a5 o
Feel唔到咁就無引喇

我用的呀很舒服的呀呵呵

引用:
原帖由 bra123 於 2010-6-15 19:50 發表   $ q$ \" \5 L6 g
如題
" k  H. J6 u* L- \+ _; }$ X9 m2 j我個人是都用雷妮亞和純白體驗
2 ?  E, l* h2 \: l) s$ C我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   . N' u/ ^! P! T5 X- A' u/ j2 g2 ?1 ?! `* A

A; I* Y5 M# x4 q* q1 L& R1 x我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
) c, v% F# e% |! D( g0 k$ G" f
7 I4 u4 m) Q+ W% K
用o甘大條m巾你唔熱o羊?/ X6 V! p( M: n8 ~: k
我0個幾日用天使都焗到發脾氣

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   7 j- R) \* N0 m# E2 X6 L9 E
6 z- `% W) `% F3 y( L8 [( Q8 j
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
7 n/ N: j. v4 Y9 N
Kotex產婦巾要咁用最有質感2 P. e! n2 t( }' N

where to buy? thx.3 x6 e( P* ~7 n, @# t
引用:
原帖由 maria-ng 於 2010-7-23 07:05 發表   5 f- d+ e' A, h. e0 R( x" \* b
用衛生帶更舒服啊..........2 t8 j% F4 n1 ]: x, w) A

& Y6 n# ?5 D5 Y; S

這裡很多衛生帶,男女裝都有
) \, I/ a, j+ c& b( K. F/ \6 _http://chinaotto.com/product.asp?productid=3664

一直用開棉條,上星期終於又勇氣買左蝶安護夜用裝,訓覺時感覺好舒服,不過好焗

引用:
原帖由 882288 於 2010-8-21 02:15 發表   
2 w, j; o/ t4 O, i1 ^' S- g9 q! c$ V* {: L; M/ F1 n! j( v
我個人就比較喜歡用高潔絲產婦衛生巾!有質感!
* a; d( s7 y7 {$ b  o7 a4 [我都有用過,的確正

冇M到都可以用?
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!